02 יולי 2021, 18:02
אבל עזוב וונאמייקר בכלל לא מתאים לפה חבל שמכבי מסתכלת לכיוון כזהtoja27 כתב:הייתי מביא רכז שיודע לשחק גם הגנה ומחפש מסירה(אבל שגם יהיו לו כלים התקפיים מסויימים), לא יודע מה יש לבלדווין לחפש פה כשוולבקין לצידו, כל אחד מהם מאוהב בכדור בשביל קבוצה שלמה.
02 יולי 2021, 18:07
02 יולי 2021, 18:11
02 יולי 2021, 18:17
וכרמל ואור ועוד ועוד...Mitelka כתב:אנטוניו כתב:דרך אגב מישהו יודע איפה החציל האצטקי נעלם ?
קצת מוזר תרד מלפפונים בלעדיו
02 יולי 2021, 18:25
אנטוניו כתב:וכרמל ואור ועוד ועוד...Mitelka כתב:אנטוניו כתב:דרך אגב מישהו יודע איפה החציל האצטקי נעלם ?
קצת מוזר תרד מלפפונים בלעדיו
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk[/quote
כן לצערי הרבה עזבו.......
אבל החציל היה משהו מיוחד גאון כדורסל אירופאי מקביל לאחד שיודע בnba
מאוד אהבתי לקרוא את דוחות הסקאוטינג שלו והניתוחים של מצב הקבוצות לאחר ההחתמות חדשות.
הכי חסר מביניהם
02 יולי 2021, 18:28
Jack55 כתב:אבל עזוב וונאמייקר בכלל לא מתאים לפה חבל שמכבי מסתכלת לכיוון כזהtoja27 כתב:הייתי מביא רכז שיודע לשחק גם הגנה ומחפש מסירה(אבל שגם יהיו לו כלים התקפיים מסויימים), לא יודע מה יש לבלדווין לחפש פה כשוולבקין לצידו, כל אחד מהם מאוהב בכדור בשביל קבוצה שלמה.
02 יולי 2021, 19:26
02 יולי 2021, 19:38
זה לא אומר שוונאמייקר וסקוטי לא ישתלבו טוב ביחד בקבוצהאחדשיודע כתב:דרושפאקה של 2016/17 (וונאמייקר, ווילבקין, ז׳יז׳יץ׳, קלייבורן, מוארמה ועוד כמה שמות מוכרים) סיימה במקום ה-8 ביורוליג, עם בלאט כמאמן. פרופורציות.
02 יולי 2021, 20:45
02 יולי 2021, 21:05
02 יולי 2021, 21:15
כמו שכתבת באמצע, 5 שנים זה הבדל משמעותי.אחדשיודע כתב:זה אומר שבעונה ההיא השילוב ביניהם ובין שאר חלקי הפאזל - לא הביא לתוצאה הרצויה. אני באופן אישי פחות התלהבתי מהשילוב ביניהם. וכתבתי את זה פה כמה וכמה פעמים. וונאמייקר (של אז לפחות) היה דומיננטי מידי ו-ווילבקין עוד לא פרץ (אלא רק עונה אח״כ, כשקיבל מבלאט את המושכות להוביל). בפוטנציאל, זה לא שילוב רע, אבל בעונה היחידה שהם שיחקו ביחד - זה לא היה חלק והקבוצה קירטעה. מה שכן, 5 שנים הבדל + סביבת עבודה אחרת, יכולים לתת תוצאות שונות. אי אפשר לדעת בוודאות. לא יודע להגיד אם הייתי הולך על השילוב הזה (בעיקר כי לא יודע איזה אופציות אחרות מכבי בוחנת ומה התקציב שהיא מוכנה להשקיע), אבל זה מרגיש שמכבי הולכת על המוכר במקום לחפש דברים חדשים.
02 יולי 2021, 21:39
02 יולי 2021, 21:58
Jack55 כתב:כמו שכתבת באמצע, 5 שנים זה הבדל משמעותי.אחדשיודע כתב:זה אומר שבעונה ההיא השילוב ביניהם ובין שאר חלקי הפאזל - לא הביא לתוצאה הרצויה. אני באופן אישי פחות התלהבתי מהשילוב ביניהם. וכתבתי את זה פה כמה וכמה פעמים. וונאמייקר (של אז לפחות) היה דומיננטי מידי ו-ווילבקין עוד לא פרץ (אלא רק עונה אח״כ, כשקיבל מבלאט את המושכות להוביל). בפוטנציאל, זה לא שילוב רע, אבל בעונה היחידה שהם שיחקו ביחד - זה לא היה חלק והקבוצה קירטעה. מה שכן, 5 שנים הבדל + סביבת עבודה אחרת, יכולים לתת תוצאות שונות. אי אפשר לדעת בוודאות. לא יודע להגיד אם הייתי הולך על השילוב הזה (בעיקר כי לא יודע איזה אופציות אחרות מכבי בוחנת ומה התקציב שהיא מוכנה להשקיע), אבל זה מרגיש שמכבי הולכת על המוכר במקום לחפש דברים חדשים.
סקוטי היה אז בן 23-24 ולפניי פריצה כמו שציינת, היום הוא דיי בשיא של הקריירה שלו ובוא נהייה כנים, הוא שחקן אחר לגמרי כרגע.
וונאמייקר יושב בול על המשבצת של מה שחסר למכבי בקו האחורי, ומעבר לזה ששיתף פעולה עם שחקנים בולטים בסגל (סקוטי, נאנלי וזיזיץ), הוא גם בדיוק סוג השחקן שמתאים ליד סקוטי.
רכז נפלא, פיזי מאוד ושומר מצוין שיתן בדיוק למכבי את מה שהיא צריכה מעמדת הרכז ולא יגנוב לסקוטי את הספוט של השחקן המוביל בקו האחורי כגו טו גאי הראשי של הקבוצה.
החתמה שלו תהפוך את מכבי למועמדת בטוחה לפלייאוף, ואני גם לא רואה חיסרון אחד בהחתמה של שחקן בסדר גודל כמוהו.
נקווה להתפתחויות טובות בגזרה שלו בימים הקרובים…
02 יולי 2021, 22:03
02 יולי 2021, 22:05
שמע אשכרה זה לא להאמין, גם שרוצים להביא שחקנים מהטופ של הטופ תמיד יהיה על מה לבלבל את השכלגל גל כתב:די נו שטיוות , אם מיציץ ולארקין יכולים לשחק יחד אז גם וונאמייקר וסקוטי
לא חסר קבוצות עם שני גארדים שהם כוכבים והקבוצות מעולות ומשחקות טוב .
אם מכבי רוצים להיות בטופ אי אפשר להגיד שרוצים שחקנים טובים אבל אז שבאים שחקנים טובים אומרים אה זה יקח לסקוטי את הפוקוס
בסופו של דבר כל גארד דומיננטי היום צריך את הכדור בידיים חא משנה אם זה סקוטי או דה קולו או תאודוסיץ או מיציץ או רודריגז או דילייני.
מכבי צריכים שחקנים טובים וזהו.
02 יולי 2021, 22:06
גל גל כתב:די נו שטיוות , אם מיציץ ולארקין יכולים לשחק יחד אז גם וונאמייקר וסקוטי
אם מכבי רוצים להיות בטופ אי אפשר להגיד שרוצים שחקנים טובים אבל אז שבאים שחקנים טובים אומרים אה זה יקח לסקוטי את הפוקוס
בסופו של דבר כל גארד דומיננטי היום צריך את הכדור בידיים חא משנה אם זה סקוטי או דה קולו או תאודוסיץ או מיציץ או רודריגז או דילייני.
02 יולי 2021, 22:12
Jack55 כתב:שמע אשכרה זה לא להאמין, גם שרוצים להביא שחקנים מהטופ של הטופ תמיד יהיה על מה לבלבל את השכלגל גל כתב:די נו שטיוות , אם מיציץ ולארקין יכולים לשחק יחד אז גם וונאמייקר וסקוטי
חד משמעית שטויות, זה יעבוד מעולה ויהפוך את הסגל של מכבי לאכזרי
02 יולי 2021, 22:14
02 יולי 2021, 22:14
אין קשר, אני גם לא מדבר ספציפית עלייך.אחדשיודע כתב:Jack55 כתב:שמע אשכרה זה לא להאמין, גם שרוצים להביא שחקנים מהטופ של הטופ תמיד יהיה על מה לבלבל את השכלגל גל כתב:די נו שטיוות , אם מיציץ ולארקין יכולים לשחק יחד אז גם וונאמייקר וסקוטי
חד משמעית שטויות, זה יעבוד מעולה ויהפוך את הסגל של מכבי לאכזרי
מה נהיה ממך? הפכת לסנגור של ה-GM של מכבי?
02 יולי 2021, 22:15
לא הייתי פסימי לגביי הגעה שלו, זה לא רק דיבוריםWendelA כתב:כנראה שקצב מכירת המינויים לא מספק ולכן זורקים שמות כמו וואנאמייקר כדי שאחר כך יגידו ניסינו להביא שחקן במליון דולר אך זה לא הצליח ולכן הבאנו את אאוואנס ב 200K. נסיונות גניבת הדעת של חבורת הנוכלים יכולים לעבוד פעם אחת, לא יותר.