המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Jack55 כתב:אין קשר, אני גם לא מדבר ספציפית עלייך.
בכללי, לא מבין למה שלאנשים פה יהיו תלונות או ספקות אם וונאמייקר יגיע במקום אוואנס, זה שדרוג משמעותי מאוד.
לגמרי טוב שיש דעות שונות, אבל מצד שני כאלה פה טוענים שהם רוצים שחקנים טובים ומוכחים ושאחד כזה עולה כאופציה הם עדיין יחפשו איכשהו את הרע, אני לא אוהב את זה אבל בסדראחדשיודע כתב:אני לא מדבר על וונאמייקר בהשוואה לאוואנס. אני מדבר ספציפית על זה השילוב של וונאמייקר עם ווילבקין. את השילוב השני פשוט עדיין לא ראיתי.
וזה בסדר שיש דעות שונות. הכל טוב.
צסקא סגורה מבחינת העמדה הזאת - האקט, לונדברג ובקרוב פאנתרBlondjam כתב:אם וונמייקר זה בינינו לצסקא אז אפשר להגיד וולקאם לאוואנס
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Jack55 כתב:לגמרי טוב שיש דעות שונות, אבל מצד שני כאלה פה טוענים שהם רוצים שחקנים טובים ומוכחים ושאחד כזה עולה כאופציה הם עדיין יחפשו איכשהו את הרע, אני לא אוהב את זה אבל בסדראחדשיודע כתב:אני לא מדבר על וונאמייקר בהשוואה לאוואנס. אני מדבר ספציפית על זה השילוב של וונאמייקר עם ווילבקין. את השילוב השני פשוט עדיין לא ראיתי.
וזה בסדר שיש דעות שונות. הכל טוב.
רק האקט הוא בעצם רכז, תזכיר לי אין להם עוד רכז בסגל?Jack55 כתב:צסקא סגורה מבחינת העמדה הזאת - האקט, לונדברג ובקרוב פאנתרBlondjam כתב:אם וונמייקר זה בינינו לצסקא אז אפשר להגיד וולקאם לאוואנס
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
שוב זה לא רק דיבורים, נחכה ונראה
זה נכון, אבל במצב הזה על הנייר ההתאמה מצוינת.אחדשיודע כתב:זה חלק מהעניין. לא כל שם מוכח/מוכר הוא השם המתאים. ההתאמה לפעמים יותר חשובה.
Jack55 כתב:זה נכון, אבל במצב הזה על הנייר ההתאמה מצוינת.אחדשיודע כתב:זה חלק מהעניין. לא כל שם מוכח/מוכר הוא השם המתאים. ההתאמה לפעמים יותר חשובה.
בכל מקרה אני באמת לא מבין איך אפשר להיות לא מרוצים במאה אחוז מהחתמה כזאת, אבל שטויות.
אחדשיודע כתב:Jack55 כתב:זה נכון, אבל במצב הזה על הנייר ההתאמה מצוינת.אחדשיודע כתב:זה חלק מהעניין. לא כל שם מוכח/מוכר הוא השם המתאים. ההתאמה לפעמים יותר חשובה.
בכל מקרה אני באמת לא מבין איך אפשר להיות לא מרוצים במאה אחוז מהחתמה כזאת, אבל שטויות.
שוב, זו דעה אחת. אני מסתמך על העונה ההיא, שלא כל כך אהבתי את איך שהם שיחקו ביחד. והאמת? אני גם עייף מסנגון המשחק של וונאמייקר, אבל זה משהו אחר.
עזבו שטויות, אם וונמייקר מגיע זה חתיכת שיחוק. אני בהלם שאנשים עוד מתלוננים, מה נסגר איתכם? וונמייקר זה 1 פיסי, מנוסה, חזק, שומר, בדיוק כל התכונות של רכז שיכול להשלים טוב את סקוטי.Jack55 כתב:זה נכון, אבל במצב הזה על הנייר ההתאמה מצוינת.אחדשיודע כתב:זה חלק מהעניין. לא כל שם מוכח/מוכר הוא השם המתאים. ההתאמה לפעמים יותר חשובה.
+100גל גל כתב:די נו שטיוות , אם מיציץ ולארקין יכולים לשחק יחד אז גם וונאמייקר וסקוטי
לא חסר קבוצות עם שני גארדים שהם כוכבים והקבוצות מעולות ומשחקות טוב .
אם מכבי רוצים להיות בטופ אי אפשר להגיד שרוצים שחקנים טובים אבל אז שבאים שחקנים טובים אומרים אה זה יקח לסקוטי את הפוקוס
בסופו של דבר כל גארד דומיננטי היום צריך את הכדור בידיים חא משנה אם זה סקוטי או דה קולו או תאודוסיץ או מיציץ או רודריגז או דילייני.
מכבי צריכים שחקנים טובים וזהו.
Jack55 כתב:לא הייתי פסימי לגביי הגעה שלו, זה לא רק דיבוריםWendelA כתב:כנראה שקצב מכירת המינויים לא מספק ולכן זורקים שמות כמו וואנאמייקר כדי שאחר כך יגידו ניסינו להביא שחקן במליון דולר אך זה לא הצליח ולכן הבאנו את אאוואנס ב 200K. נסיונות גניבת הדעת של חבורת הנוכלים יכולים לעבוד פעם אחת, לא יותר.
toja27 כתב:אנשים אומרים שוניימקר יהיה שחקן הגנה טוב ואני תוהה אם זה קשור לצורתו הפיזית שנראה כמו בולדוג , או שהוא הוכיח שהוא כזה.
toja27 כתב:אנשים אומרים שוניימקר יהיה שחקן הגנה טוב ואני תוהה אם זה קשור לצורתו הפיזית שנראה כמו בולדוג , או שהוא הוכיח שהוא כזה.
אני זוכר שבעונה האחרונה שלו בפנר' הוא עשה עלי רושם של שחקן עם יותר אוריינטציה התקפית מאשר הגנתית . שוב קשה לחוות דעה מבוססת כשאין מספיק ידע על העונות האחרונות שלו וסטייט המיינד הנוכחי שלו.
אני בכסף הזה הייתי הולך על מישהו אחר.
כן, נעקוב בימים הקרובים אחריי התפתחויות בענייןwhere is the love? כתב:ג'ק למכבי בכלל יש את הרצון להוציא עוד כסף ?
Jack55 כתב:כן, נעקוב בימים הקרובים אחריי התפתחויות בענייןwhere is the love? כתב:ג'ק למכבי בכלל יש את הרצון להוציא עוד כסף ?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־32 אורחים