Shay_uzan כתב:מאז שסקוטי במכבי וונאמייקר היה מועמד, כל שנה רציתי אותו אבל השנה זה נראה לי מאוחר מידי
ברור שוואנמייקר הוא חבילה שלמה כמעט על פני כל רכז אחר אבל יש לי תחושה לגבי אוונס שהוא יהפוך למפלצת.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Shay_uzan כתב:מאז שסקוטי במכבי וונאמייקר היה מועמד, כל שנה רציתי אותו אבל השנה זה נראה לי מאוחר מידי
+1Mitelka כתב:לא יודע איך לאכול את וואנמייקר וכל אלה שהיו כוכבים באירופה והלכו לקבל פירורין בנ.ב.א. גם אודו שהיה בפנר וסנטר העונה והלך לנ.ב.א אם היה חוזר לא הייתי יודע מה להגיד.
כן הוא היה נהדר וואנמייקר והוביל את פנר לגמר יורוליג.
ומאז שלוש שנים בנ.ב.א בתפקידים משלימים. עונה אחרונה בגולדן די חלשה (טוב, אם היה כזה טוב בנ.ב.א לא היינו מדברים עליו בדיון מכבי..). לפחות במספרים
לא יכול להעריך שחקן ב2021 על סמך מה שעשה וראיתי ממנו ב2017.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
Mitelka כתב:לא יודע איך לאכול את וואנמייקר וכל אלה שהיו כוכבים באירופה והלכו לקבל פירורין בנ.ב.א. גם אודו שהיה בפנר וסנטר העונה והלך לנ.ב.א אם היה חוזר לא הייתי יודע מה להגיד.
כן הוא היה נהדר וואנמייקר והוביל את פנר לגמר יורוליג.
ומאז שלוש שנים בנ.ב.א בתפקידים משלימים. עונה אחרונה בגולדן די חלשה (טוב, אם היה כזה טוב בנ.ב.א לא היינו מדברים עליו בדיון מכבי..). לפחות במספרים
לא יכול להעריך שחקן ב2021 על סמך מה שעשה וראיתי ממנו ב2017.
שמואל1 כתב:רועי כהן: עסקת יפתח זיו נסגרה, הודעה רשמית בקרוב.
Mitelka כתב:מכל השחקנים דווקא הוא קיבל שנתיים בטוחות ? מכבי ממש מאמינים בו אני מבין.
לדעתי טעות. אבל שיהיה בהצלחה.
כתבתי פה כבר מלפניי יומיים, העסקה חתומה פשוט חיכו לסופש או לראשון על ההכרזהשמואל1 כתב:רועי כהן: עסקת יפתח זיו נסגרה, הודעה רשמית בקרוב.
Jack55 כתב:כתבתי פה כבר מלפניי יומיים, העסקה חתומה פשוט חיכו לסופש או לראשון על ההכרזהשמואל1 כתב:רועי כהן: עסקת יפתח זיו נסגרה, הודעה רשמית בקרוב.
אז יש דיבה, זיו וכהן.
חסר - 2 גבוהים וגארד
שמוליק כתב:Jack55 כתב:כתבתי פה כבר מלפניי יומיים, העסקה חתומה פשוט חיכו לסופש או לראשון על ההכרזהשמואל1 כתב:רועי כהן: עסקת יפתח זיו נסגרה, הודעה רשמית בקרוב.
אז יש דיבה, זיו וכהן.
חסר - 2 גבוהים וגארד
חכה עם כהן. תשאיר תקווה שלא יחתימו אותו.
Maccabi18 כתב:סילחו לי על החפירה אבל מכבי לא צריכה לחפש בכסף גדול שיש לה את הואסיליה מיציץ הבא- ז’אן מרק שישקו, חפשו תראו מה עשה בבאיירן וכמה הוא ישתפר בשנה הבאה.
סומבץ כתב:מדוע מציינים את שמו כאן? הוא נחשב "מלפפון"? לא זוכר את שמו עולה באף מקום בהקשר אלינו
איזה עמוד? תשלח קישורCobra כתב:אותו עמוד שפירסם על בולדווין למכבי , מפרסם היום שלורנזו בראון על סף חתימה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים