ת'רד המלפפונים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים

הודעהעל ידי Cobra » 03 יולי 2021, 20:36

Maccabitlv55 באינסטגרם
Cobra

הודעהעל ידי Jack55 » 03 יולי 2021, 20:37

Cobra כתב:Maccabitlv55 באינסטגרם
זה עמוד של ילד שמפרסם איזה שטויות שהוא רוצה בשביל עוקבים, אין מה להתייחס
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי שמוליק » 03 יולי 2021, 20:38

Jack55 כתב:מעבר לוונאמייקר אין שום דיבורים, הוא האופציה האחרונה לשם בכיר

גם לא בולדווין?
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי Jack55 » 03 יולי 2021, 20:39

שמוליק כתב:

גם לא בולדווין?
כתבתי פה כבר לפניי, בולדווין אף פעם לא היה אופציה, הצוות המקצועי לא אוהב אותו
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי cannon » 03 יולי 2021, 20:39

בתגובה לשם בכיר שינחת פה זה לא נכון לגמרי… יש סיכויים לא מעטים שטי ג׳יי ליף יהיה פה ולכן בגזרת הישראלים עוד לא סגרו עם לא מעט שחקנים ולא הודיעו סופית שבלייזר שוחרר. יש תלות בין הדברים. מכבי לא מאוד לחוצים להשאיר את זוסמן בכל מחיר.
cannon

הודעהעל ידי er79 » 03 יולי 2021, 20:48

כן, כי עוד גבוה רך זה בדיוק מה שחסר לנו
er79

הודעהעל ידי where is the love? » 03 יולי 2021, 20:54

כמה שווה וונאמייקר ? מעל מיליון דולר לעונה זה בטוח...
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי A.Parker » 03 יולי 2021, 21:02

יפה לקרוא פה ולראות שעוד אנשים לא סגורים על מידת ההתאמה של וונאמייקר לווילבקין. כנראה שזו לא אחת ההזיות שנכתבו בפורום ויש דברים בגו.
A.Parker

הודעהעל ידי Maccabi18 » 03 יולי 2021, 21:16

A.Parker כתב:יפה לקרוא פה ולראות שעוד אנשים לא סגורים על מידת ההתאמה של וונאמייקר לווילבקין. כנראה שזו לא אחת ההזיות שנכתבו בפורום ויש דברים בגו.

לא מסכים איתם, וונאמייקר זה הדבר הכי קרוב לרכז המושלם, כן יש הימור קטנטן שמקרה ווימס יחזור על עצמו אבל אני לא חושב שזה יקרה. אנשים עדיין בטראומה משחקנים בקנה מידה כזה שחוזרים מהnba, כי אף פעם לא קיבלנו כוכב יורוליג על מגש מאז שאראס, ווילבקין היה ביורוקאפ וכל הווימסים למיניהם הגיעו אחרי שנה בnba
Maccabi18

הודעהעל ידי itai7 » 03 יולי 2021, 21:17

ספורטנאדו שמצטטים את basketnews מצטרפים גם לוונאמייקר

https://sportando.basketball/en/maccabi ... wanamaker/
itai7

הודעהעל ידי A.Parker » 03 יולי 2021, 21:25

Maccabi18 כתב:
A.Parker כתב:יפה לקרוא פה ולראות שעוד אנשים לא סגורים על מידת ההתאמה של וונאמייקר לווילבקין. כנראה שזו לא אחת ההזיות שנכתבו בפורום ויש דברים בגו.

לא מסכים איתם, וונאמייקר זה הדבר הכי קרוב לרכז המושלם, כן יש הימור קטנטן שמקרה ווימס יחזור על עצמו אבל אני לא חושב שזה יקרה. אנשים עדיין בטראומה משחקנים בקנה מידה כזה שחוזרים מהnba, כי אף פעם לא קיבלנו כוכב יורוליג על מגש מאז שאראס, ווילבקין היה ביורוקאפ וכל הווימסים למיניהם הגיעו אחרי שנה בnba

אתה מפספס את הנקודה, לפחות מבחינתי. וונאמייקר באמת שחקן איכותי, וגם אני פחות מוטרד מירידה אפשרית ברמה שלו בשנים האחרונות. העניין זה שלא בטוח כמה הוא מתאים לצד ווילבקין. כמוהו, גם וונאמייקר (שהוא יותר קומבו מרכז, אגב) צריך הרבה את הכדור ביד כדי להיות אפקטיבי, ויכול להיות שהם ידרכו אחד על השני. לחשוב שהוספה של שחקנים איכותיים אחד ליד השני לא עשויה לפגוע ביעילות שלהם (ושל הקבוצה), זו ההזיה האמיתית.
A.Parker

הודעהעל ידי Rampel » 03 יולי 2021, 21:51

פחות מתחבר לדעה שוונאמייקר ו-ווילבקין לא משחקים טוב אחד ליד השני. בעיקר כי העובדות מספרות סיפור אחר:

סקוטי בעונה הראשונה עם דאצ'קה הנפיק ביורוליג את השורה הסטטיסטית הבאה:
10.3 נקודות, 2.3 אסיסטים וחטיפה למשחק, עם 37% ל-2, 35% ל-3 ו-75% מהעונשין.

עונה לאחר מכן, בעונה היחידה לצד וונאמייקר, הוא חווה עליה בכל המדדים:
11.6 נקודות, 3.2 אסיסטים ו-1.4 חטיפות, עם 42% ל-2, 40% ל-3 ו-87% מהעונשין.

וונאמייקר הצליח לשפר את ווילבקין וגם הנוכחות של ווילבקין עזרה לוונאמייקר להיות טוב. אי אפשר היה להמר נגד אף אחד מהם.
להגיד שהצמד הזה לא הצליח ביחד זה די מוזר, בהתחשב בזה שהם העפילו להצלבה כנגד כל הסיכויים והם עשו חיים קשים לריאל ברבע הגמר.
ואת כל זה הם עשו בשנה אחת שהם משחקים ביחד, כשהכימיה נבנית תוך כדי העונה ולא נובעת מאיזושהי המשכיות.

עם כל הכבוד לעונת ה-MVP של סקוטי ביורוקאפ, כשהוא הגיע אלינו ליורוליג כמוביל הכדור המרכזי הוא הציג מספרים דומים לעונה הראשונה בדאצ'קה וכאשר בעונה השנייה שלו פה הביאו לו את וולטרס ועוד שחקנים שיכולים פוטנציאלית להוביל כדור לצידו הוא שוב פרח.

לדעתי, להחזיק רכז בכיר ששיחק בנקודה כזו או אחרת עם כל אחד מחבריו לחמישיה זו אופציה נהדרת ולפחות החמישיה שלנו תהייה מאוד מעניינת ומסוכנת.
מה גם שבכנות, בלי וונאמייקר, אני בספק אם מכבי היא קבוצה להצלבה. אם איתו מגיעים לאזור חיוג הזה, זו התקדמות ואפשר יהיה לתקן במקומות הנכונים עונה אחר כך במידת הצורך.

הדבר היחיד שקצת מציק לי באפשרות שוונאמייקר יהיה פה זה שאני מרגיש שאנחנו נפספס את אוואנס. לדעתי יש לו פוטנציאל להפוך להיות שחקן מוביל גם ברמת יורוליג וחבל שלא נהנה מזה.

מצד שני, זה שהדיבור הוא וונאמייקר או אוואנס, זו בדיוק הבניה הקלוקלת של מכבי. להחזיק את אוואנס בספסל כמחליף ראשון בעמדות 1-2 ולתת לו לספוג קצת מוונאמייקר וסקוטי היה יכול להיות מעולה. אם מכבי הייתה מתאפקת קצת עם הגמירה המוקדמת שלה הקיץ בגזרת הזרים, אולי אפשר היה ללכת על קו אחורי כזה במקום להמר על קמרון טיילור ש-99% מהפורום לא שמע עליו עד לפני שבוע ובטח שלא לסגור את יפתח זיו פה.

הסיטואציה הזו ממחישה מצוין כמה אומללות הן שתי ההחתמות האחרונות של מכבי, כשגם וויליאמס הוא לא להיט גדול מבחינת ההתאמה על הנייר. כמובן שזה נכון לסיטואציה שנוצרה ועד שלא יוכח אחרת.

Sent from my SM-N985F using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי where is the love? » 03 יולי 2021, 22:08

לדעתי גם יהיה חבל לפספס את אוואנס אבל אני מתחיל לפחד שכבר פספסנו אותו...
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי אדם » 03 יולי 2021, 22:10

יש פה כמה שחקנים סביב ה30 31 32 כגון וויליאמס ונאנלי ,אני מתכוון לזה שאם מכבי מתכוונת ליצר בסיס וליצר המשכיות אז,ללכת לכיוןן של שחקנים מזדקנים שיתנו שנה ואז שוב נקבל ירידה כמו במקרה האנטר.
אני מכוון פה לוואנמיקר שגם בן 31 שוב שחקן שלישי שאם יווצר פה סגל ששלושת אלה הם השחקנים המובילים ואם וכאשר נקבל עונה טובה ואז נפילה לא עשינו בזה כלום ולא יתן לנו כלום לא כאוהדים ולא כמועדון .
בגלל זה אני חושב שאוואנס צריך להיות פה בכל מחיר כי הוא צעיר ובעל פוטנציאל ויכול להתברר כגניבה גדולה,הוא מזכיר לי קצת את גיקוב בראון.
דבר נוסף יכול להיות ששלושת המבוגרים שאני מדבר עליהם פתאום לא יחוו ירידה וישחקו בשיא עד גיל 33 34 ,אני לא נגד שחקנים בגיל הזה אבל אני בעד יצירת בסיס ושחקנים רעבים וצעירים שיהיו פה כמה שנים ויהיה המשכיות.
אדם

הודעהעל ידי אחדשיודע » 03 יולי 2021, 22:23

Rampel כתב:להגיד שהצמד הזה לא הצליח ביחד זה די מוזר, בהתחשב בזה שהם העפילו להצלבה כנגד כל הסיכויים והם עשו חיים קשים לריאל ברבע הגמר.

העפילו כנגד כל הסיכויים? מה? הם עשו את המינימום, לא מעבר לכך. יש שהגדירו בפורום הזה את העונה שלהם ככישלון (לא אני, אבל היו).

אני לא יודע אם אתם באמת זוכרים מה היה בעונה ההיא. כישרון היה שם בלי סוף, אבל דרושפאקה שיחקה רע/מכוער לאורך שלבי העונה. היא לא הייתה קרובה לממש את הציפיות שהיו ממנה בשום צורה. וכן, השילוב בין ווילבקין ל-וונאמייקר היה בינוני במקרה הטוב. ואם מכבי רק תשחזר את הקו האחורי שהיה אז בדרושפאקה (ותזניח למשל את ההגנה בקו הקדמי), אז גם מקום 8 לא בטוח שייצא מזה.

אם שואלים אותי להכריע בשאלה בין אוואנס+800 אלף דולר לביזבוזים במהלך העונה (מה שהפדרמנים נמנעו מלעשות ברוב השנים שהם פה), או וונאמייקר במיליון דולר וצפונה - אני הולך בקלות על האופציה הראשונה. כי לדעתי וונאמייקר הוא האופציה המוכרת, ולא שובר השיוויון שמכבי זקוקה לו כדאי להתקדם לעבר הקבוצות הגדולות. עם וונאמייקר די ברור מבחינתי מה תהיה התקרה.

ולגבי ווילבקין בעונה הראשונה שלו בדרושפאקה. זו הייתה העונה הראשונה שלו באירופה (אם לא לוקחים בחשבון את החודשיים שהעביר לפני כן באא״ק), היורוליג היה במבנה שונה ממה שהוא היום. הרבה דברים היו אחרת. ועדיין, אם רוצים להשוות - גם אז השותפים שלו לקו האחורי, לא היו טובים עבורו (כמו שראינו במכבי בעונה הראשונה שלו פה), כאשר ווילבקין שיחק בעיקר ב-2. הוא לא קיבל את המושכות להוביל את הקבוצה מעמדת הרכז, להבדיל ממה שקרה בעונה השלישית שלו בדרושפאקה תחת בלאט (כן, בעונה שהוא פרץ בה ביורוקאפ, והיה ב-3 רמות מעל המפעל). אז אם אתה מביא את וונאמייקר הדומיננטי (ואני לא מדבר על איכות - אלא על usage) להשתלט על עמדה 1 ומשאיר פירורים ל-ווילבקין, זה ייפגע בתוצרת של האחרון.
אחדשיודע

הודעהעל ידי שמוליק » 03 יולי 2021, 22:26

לדעתי וונמייקר ואוונס יכולים להגיע כאשר אוונס יתפקד כ 1-2 ווונמייקר כ-1. אוונס כסף קטן.
1. וונמייקר, יפתח זיו, היידיגר
2. סקוטי ווילבקין ,קינן אוונס , ג׳ונדי
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי er79 » 03 יולי 2021, 22:32

אגב שני הנעקבים האחרונים של רגב פנאן הם יפתח זיו וים מדר
נערך לאחרונה על ידי er79 בתאריך 03 יולי 2021, 22:55, נערך פעם אחת בסך הכל.
er79

הודעהעל ידי Shay_uzan » 03 יולי 2021, 22:34

שמוליק כתב:לדעתי וונמייקר ואוונס יכולים להגיע כאשר אוונס יתפקד כ 1-2 ווונמייקר כ-1. אוונס כסף קטן.
1. וונמייקר, יפתח זיו, היידיגר
2. סקוטי ווילבקין ,קינן אוונס , ג׳ונדי
רק צריך שאחד מהם יתגייר
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי A.Parker » 03 יולי 2021, 22:37

בכל מקרה זה יהיה מאוד מכעיס ומטומטם אם אוואנס לא יהיה פה. מצידי שישאילו את טיילור הזה.
A.Parker

הודעהעל ידי גל גל » 04 יולי 2021, 00:37

האמת שכן, אם אוונס לא יבוא זה ירגיש לי פספוס גדול
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הקודםהבא