קודי כתב:jol9 כתב:yzafrir כתב:הפסימיות או האופטימיות שלכם פה יכולה להשתנות ברגע עם החתמה אחת או שתיים . לפי המצב כרגע גם אני לא מהאופטימיים אבל זה עניין ריגעי שמתאר מצב נתון כשבסגל חסר שלושה שחקנים בכירים ובגזרת הישראלים מדברים על יבזורי ואפיק ניסים .
מי ששומע שמות כאלו וטוען שהוא אופטימי , טומן את ראשו בחול .
אבל שוב , מחר יכולים להודיע שהלפרין ולאנדסברג חתמו וזה כבר משנה משהו מהאווירה בפורום .
כרגע אי אפשר לדעת כלום לגבי איך תראה העונה ואיזה סגנון ישחקו וזה נראה לי באמת מטומטם לנסות לנבא כשהסגל רחוק מלהיות סגור .
נכון מאוד. זה גם מה שאני אומר. כרגע המצב לא מזהיר, אבל זה יכול להשתנות. מוזר שיש כאלה שלא מסכימים עם זה, כי סה"כ זה לא משהו קיצוני או לא נכון להגיד.
ברור שהכל יכול להשתנות ועדיין קיים סיכוי שתהיה קבוצה טובה, אפילו טובה מאוד, אבל הכיוון לא נראה טוב. הרי מכבי יכולה להחתים עכשיו את לנגפורד ואת מאריץ, להשאיר את מצ'באן ואת אוחיון ולהוסיף גם את לנדסברג ואז תהיה כאן בובה של קבוצה. אבל המציאות, מה לעשות, קצת שונה.
עצם זה שמחכים לא בהכרח דבר רע. יכול להיות שמתקיימים מו"מים עם שחקנים שאנחנו לא מודעים להם, ויכול להיות שמכבי נוקטת בסחבת כשיטת מו"מ קשוחה שנועדה לגרום לשחקנים להתגמש ולחסוך כסף. הרבה החתמות בשנים האחרונות הגיעו out of the blue כאלה.