המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:
http://www.youtube.com/watch?v=l93wAqnPQwk
זה העולם שבו אנחנו חיים
לא רק שלילדים אין כבוד למבוגרים, גם אנשים אחרים על האוטובוס מתעלמים כאילו זה לא קורה
אם הייתי שם הם היו מצטערים על היום שהם נולדו..גם אם הייתי חוטפת מכות רצח בחיים לא הייתי עוברת על זה בשתיקה
פשוט סירטון מרתיח שאני לא יכולה להשתחרר ממנו..שכל אחד יחשוב מה היה קורה אם זאת הייתה סבתא שלו
ד''א, מישהו פתח חשבון שאנשים יוכלו לתרום לה בשביל שתוכל לצאת לחופשה ואחרי זה לפרוש
המטרה הייתה 5K..כרגע יש שם 200K
Holiday_Armadillo כתב:הנה התגובה שלה
איזה מותק של אישה
http://foxnewsinsider.com/2012/06/21/ka ... d-friends/
Holiday_Armadillo כתב:מישהו רשם בתגובות שם תגובה יפה ונכונה
''בזמננו המשטרה לא הייתה מתערבת ואתה היית מעדיף שהיא תתערב כי זה היה יותר טוב ממה שאבא שלך היה עושה לך''
היו הורים לא מחנכים את הילדים שלהם ולא מחדירים בהם פחד שאם הם יעשו משהו הם יקרעו להם את הצורה
Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:מישהו רשם בתגובות שם תגובה יפה ונכונה
''בזמננו המשטרה לא הייתה מתערבת ואתה היית מעדיף שהיא תתערב כי זה היה יותר טוב ממה שאבא שלך היה עושה לך''
היו הורים לא מחנכים את הילדים שלהם ולא מחדירים בהם פחד שאם הם יעשו משהו הם יקרעו להם את הצורה
נכון שישנה כיום אובדן סמכות הורית, אבל לא צריך להגזים עם הפיתרון. מכות זה לא שיטת חינוך הומנית, הטראומה שהן יוצרות יותר גדולה מהתועלת. ההורה צריך להציב גבולות ולא לוותר לילד בכל דבר, אבל בחיים לא הייתי מרים יד על הילד שלי.
Holiday_Armadillo כתב:Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:מישהו רשם בתגובות שם תגובה יפה ונכונה
נכון שישנה כיום אובדן סמכות הורית, אבל לא צריך להגזים עם הפיתרון. מכות זה לא שיטת חינוך הומנית, הטראומה שהן יוצרות יותר גדולה מהתועלת. ההורה צריך להציב גבולות ולא לוותר לילד בכל דבר, אבל בחיים לא הייתי מרים יד על הילד שלי.
אני לא אומרת להיות הורה מכה אני אומרת להבהיר לילד שלך שאם הוא עושה משהו אז יש השלכות והשלכות חמורות
בגיל 10 אזרתי אומץ להגיד לאמא שלי ''בת זונה'', חטפתי כאפה שהעיפה אותי מאה שנה קדימה ומאז לא העזתי אפילו לחשוב להגיד דבר כזה
הורים רוצים להיות היום חברים של הילדים ולא הורים שלהם..פעם אחת מראים להם שהכלב גם נושך ובזה נגמר הסיפור
Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:מישהו רשם בתגובות שם תגובה יפה ונכונה
אני לא אומרת להיות הורה מכה אני אומרת להבהיר לילד שלך שאם הוא עושה משהו אז יש השלכות והשלכות חמורות
בגיל 10 אזרתי אומץ להגיד לאמא שלי ''בת זונה'', חטפתי כאפה שהעיפה אותי מאה שנה קדימה ומאז לא העזתי אפילו לחשוב להגיד דבר כזה
הורים רוצים להיות היום חברים של הילדים ולא הורים שלהם..פעם אחת מראים להם שהכלב גם נושך ובזה נגמר הסיפור
השלכות חמורות לא חייבות להיות מכות. כיום לקחת לילד את המחשב, פליסטיישן, דמי כיס וכו' יכולים להיות סנקציות חמורות לא פחות מבחינתו. אם הייתי מעיף כאפה לילד שלי, היה כואב לי כמו שהיה כואב לו.
Holiday_Armadillo כתב:Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:מישהו רשם בתגובות שם תגובה יפה ונכונה
השלכות חמורות לא חייבות להיות מכות. כיום לקחת לילד את המחשב, פליסטיישן, דמי כיס וכו' יכולים להיות סנקציות חמורות לא פחות מבחינתו. אם הייתי מעיף כאפה לילד שלי, היה כואב לי כמו שהיה כואב לו.
היום הילדים כל כך נוראיים שלתת להם סטירה ולתת להם להבין מי הבוס יעזור הרבה יותר מלקחת להם כסף או פלייסטיישן
לא רוצה להיות במצב שאני צריכה לתת לילד שלי סטירה ומקווה שזה גם לא יהיה המצב כי אני לא יכולה לדמיין את זה אבל אני אומרת שבכללי יש ילדים שצריכים שיטלטלו אותם(לא פיזית)
Holiday_Armadillo כתב:אחרי הרצח של גדי ויכמן בבת ים היה רצח ברחובות שכמה נערים דקרו נער אחר
היה רשום בכתבה שאבא של הרוצח דיבר איתו על המקרה של גדי ויכמן והוא אמר לו ''אל תדאג אבא, אני לא אעשה דבר כזה''
אתה לא חושב שאם האבא צריך לדבר עם הבן שלו שלא ידקור אז משהו לא בסדר בילד? אתה חושב שאם היו לוקחים לואת הפלייסטיישן זה מה שהיה מונע ממנו? או שהיו צריכים כבר בגיל קטן למנוע את זה?
כי אני אומרת לך שאני רואה ילדים ברחוב ואני יודעת בדיוק מי יגדל לדקור אנשים..זה לא משהו שמגיע בבום אתה רואה את זה על הילד כבר שהוא בן 8-9
לקחת פלייסטיישן זה להעניש, להבהיר לילד מי הבוס זה לחנך
Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:אחרי הרצח של גדי ויכמן בבת ים היה רצח ברחובות שכמה נערים דקרו נער אחר
היה רשום בכתבה שאבא של הרוצח דיבר איתו על המקרה של גדי ויכמן והוא אמר לו ''אל תדאג אבא, אני לא אעשה דבר כזה''
אתה לא חושב שאם האבא צריך לדבר עם הבן שלו שלא ידקור אז משהו לא בסדר בילד? אתה חושב שאם היו לוקחים לואת הפלייסטיישן זה מה שהיה מונע ממנו? או שהיו צריכים כבר בגיל קטן למנוע את זה?
כי אני אומרת לך שאני רואה ילדים ברחוב ואני יודעת בדיוק מי יגדל לדקור אנשים..זה לא משהו שמגיע בבום אתה רואה את זה על הילד כבר שהוא בן 8-9
אני מאמין שאנשים, ובמיוחד ילדים, יכולים בכל גיל להשתנות. אני לא חושב שאפשר לקבוע על ילד בין 8-9 שהוא ידקור אנשים עוד כמה שנים. זה לא דטרמיניזם ביולוגי, חופש הבחירה נתונה והילד יכול להשתנות מהקצה אל הקצה בכל שלב מסיבות פנימיות או כתוצאה ממפגש עם דמות משמעותית. ילד פרוע יכול להתבגר ולפתח אחריות שתגרום לו לשנות את חייו. אני מכיר עתודאים שנזרקו ממוסדות לימודיים בילדותם והחליטו לשנות את חייהם לחלוטין.
התכוונתי לקחת פלייסטיישן כתגובה להתחצפות או משהו כזה מצד הילד, במקום סטירה. כך שזה כן מבהיר לו מי הבוס. גם להעיף סטירה לילד זה קודם כל עונש.
Holiday_Armadillo כתב:Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:אחרי הרצח של גדי ויכמן בבת ים היה רצח ברחובות שכמה נערים דקרו נער אחר
אני מאמין שאנשים, ובמיוחד ילדים, יכולים בכל גיל להשתנות. אני לא חושב שאפשר לקבוע על ילד בין 8-9 שהוא ידקור אנשים עוד כמה שנים. זה לא דטרמיניזם ביולוגי, חופש הבחירה נתונה והילד יכול להשתנות מהקצה אל הקצה בכל שלב מסיבות פנימיות או כתוצאה ממפגש עם דמות משמעותית. ילד פרוע יכול להתבגר ולפתח אחריות שתגרום לו לשנות את חייו. אני מכיר עתודאים שנזרקו ממוסדות לימודיים בילדותם והחליטו לשנות את חייהם לחלוטין.
התכוונתי לקחת פלייסטיישן כתגובה להתחצפות או משהו כזה מצד הילד, במקום סטירה. כך שזה כן מבהיר לו מי הבוס. גם להעיף סטירה לילד זה קודם כל עונש.
ברור שיכולת הבחירה והשינוי היא אצל אנשים אבל בהחלט אפשר לראות התנהגות עבריינית כבר בגיל 8-9 ואפשר לדעת לאיזה סוג של אנשים הם יהפכו בתיכון כי זה החינוך שהם מקבלים בבית וצריך נפש מאוד חזקה ללכת נגד זה
אם ילד מקלל מורה וזורק עליה ספר, איזה תגובה מהבאות אתה חושב תהיה הכי טובה
1)ללכת למנהל ולצעוק עליו שהמורה אשמה ולא הילד
2)לקחת לו את הטלוויזיה
3)להסתכל עליו בצורה שהוא יבין רק מהעיניים שלך שאין לו מושג למה הוא נכנס ברמה כזאת שהוא יתחנן כל הדרך?(ואני לא מתכוונת שתקרע אותו במכות בבית)
ני מצטערת אני חושבת שילד צריך לפחד מההורה שלו
לא ברמה שהוא מפחד על כל צעד אלא לדעת שכדאי לו להיות ילד טוב לסובבים אותו OR ELSE
jol9 כתב:כרמל, לדעתי החוכמה היא לבנות את הילד כבר מגיל צעיר. בגיל צעיר לא צריך להגיע עד למכות, כי אפשר גם אחרת.
ואז הילד גדל להיות ילד נורמלי ולא מופרע.
כמובן שזה קל לומר. נראה איך אני אתמודד עם הילדה שלי...
אין לך על מה להצטער, כי הרמה הזאת של פחד מההורים היא לדעתי הדבר הנכון. לא פחד אמיתי שמוביל לשנאה, אלא פחד שמשאיר אותו בתלם, וזה לדעתי פחד שצריך ללוות את כולנו לאורך כל חיינו, כי בהיעדרו ישנה מפלצת.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:כרמל, לדעתי החוכמה היא לבנות את הילד כבר מגיל צעיר. בגיל צעיר לא צריך להגיע עד למכות, כי אפשר גם אחרת.
אני מסכימה איתך לחלוטין, פשוט במליון אחוז
יש לי 3 אחייניות ושני אחיינים והם פשוט ילדים למופת. למה? כי בבית יש להם הורים אוהבים אבל גם גבולות, מסגרת, ערכים ונימוסים
מצד שני בקומה מתחתינו יש משפחה של בבונים שכל מה שהילדים שלהם עושים זה להתנהג כמו בהמות והילד שנמצא עם אחיינית שלי בכיתה הוא כבר ערס קטן(כיתה א')
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:כרמל, לדעתי החוכמה היא לבנות את הילד כבר מגיל צעיר. בגיל צעיר לא צריך להגיע עד למכות, כי אפשר גם אחרת.
אני מסכימה איתך לחלוטין, פשוט במליון אחוז
יש לי 3 אחייניות ושני אחיינים והם פשוט ילדים למופת. למה? כי בבית יש להם הורים אוהבים אבל גם גבולות, מסגרת, ערכים ונימוסים
מצד שני בקומה מתחתינו יש משפחה של בבונים שכל מה שהילדים שלהם עושים זה להתנהג כמו בהמות והילד שנמצא עם אחיינית שלי בכיתה הוא כבר ערס קטן(כיתה א')אין לך על מה להצטער, כי הרמה הזאת של פחד מההורים היא לדעתי הדבר הנכון. לא פחד אמיתי שמוביל לשנאה, אלא פחד שמשאיר אותו בתלם, וזה לדעתי פחד שצריך ללוות את כולנו לאורך כל חיינו, כי בהיעדרו ישנה מפלצת.
מסכימה
אולי זה נשמע כאילו אני רוצה להשליט משטר גסטפו על ילדים אבל זה ממש לא ככה
אני פשוט חושבת שיש ילדים שההורים כבר איחרו את הרכבת ושום סנקציות חוץ מניעור רציני לא יעזרו
זה שההורים של הילדים בסירטון יקחו להם את הטלוויזיה לא יעזור להם כי כל מה שזה יעשה זה שזה יעצבן אותם..הם לא ילמדו למה זה לא בסדר לגרום לאישה בת 68 לבכות
אז איך את מציעה לנער ילדים כאלה? כשהתייחסתי בתשובה לילד שלי העתידי, חשבתי שברור שאני אגדל אותו מלידה להיות נורמלי, ושאם הוא עשה משהו כזה אז זו חריגה נדירה ולא נורמת ההתנהגות שלו. גם אז סנקציות לא יעזרו והוא צריך ניעור רציני?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים