28 דצמבר 2021, 15:22
יש רק בעיה שברטנס הוא השחקן הבכיר שמרוויח 80 מיליון דולר, דני לא קרוב למעמד של שלו למרות שהוא מסריח את הפרקט בזמן האחרון. אז כנראה שדווקא הלטבי יקבל את הגיבוי על התקרית.אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:מה שקרה זה שדני ניסה לקבל כדור לפוסט אפ על שחקן נמוך, ובמקום זאת ברטנס דרש מדני להגיע לחסימה לשלשה. דני סרב ולאחר מכן ברטנס התלונן על כך בפני צוות המאמנים והשניים התעתמתו בפסק הזמן
זה עשוי להיות הדבר הכי טוב שקרה לאבדיה. אבל במקרה שלו, אין באמת לדעת. תלוי לאיזה כיוון ייקח את זה. צריך פחות לספור שחקנים כמו ברטאנס (גם המאמן, אבל זה סיפור אחר).
החוסרים של וושינגטון למשחק הלילה במיאמי (6 שחקנים בפרוטוקל הקורונה כרגע):
28 דצמבר 2021, 15:33
28 דצמבר 2021, 15:38
28 דצמבר 2021, 15:39
עידן כתב:תומאס בריאנט באמת גם בפרוטוקול הקורונה, או שבגלל שהוא עדיין פצוע פשוט מכניסים אותו תחת ההגדרה הזו?
28 דצמבר 2021, 16:18
מילוס כתב:Shay_uzan כתב:לא יודע אם בגיל הזה הייתי מצפה ממנן להתקדם הרבה יותר ממה שהוא... הממוצעים שלו מתחילים לעלות לאיזור ה9 נקודות במשחק, לשחקן שעוד לא חגג 21 זה לא נתון רע... ממוצע של 15 נקודות ומעלה בקבוצה כזאת לדעתי זה לא מה שצריך לצפות ממנו, במיוחד שהוא יעיל בשאר האספקטיםסומבץ כתב:אני מאמין שהוא יהיה בסדר בנבא. ההתקדמות איטית, אז נתאזר רק בסבלנות ונקווה שלא יעבור שוב איזו פציעה ארורה
שמע, יש לו 7 נק' למשחק, מאוד דומה לעונת הרוקי. גם בשאר האספקטים הוא על אותם מספרים ואחוזים.
הוא לא דומיננטי יותר בשטף ההתקפה, ולא הראה איזה מובים חדשים. עדיין מסתמך על הטלת שלשות וצעד וחצי מימין.
אלו נתונים זניחים, במיוחד עבור שחקן שמקבל אין-ספור צ'אנסים (מלא פציעות של אחרים, הרבה דקות משחק), ועדיין לא באמת לוקח. בסה"כ שוב, אין גרף שיפור בין עונת הרוקי לעכשיו. אולי קצת בהגנה, אבל בטוטאל הוא לא קפץ מדרגה. שחקנים עם אפסייד נמוך בהרבה הראו הרבה יותר כבר בעונת הרוקי.
ומה זה "קבוצה כזאת"? אתה יכול להגיד שהאצ'ימורה 4 רמות מעליו? כי הוא כן דומיננטי ב"קבוצה כזאת" (כשהיה כשיר, ז"א). אז בטח שאפשר לצפות ממנו ליותר, אבל רק במידה והוא בעצמו מצפה מעצמו לזה.
28 דצמבר 2021, 16:33
Shay_uzan כתב:מילוס כתב:Shay_uzan כתב:לא יודע אם בגיל הזה הייתי מצפה ממנן להתקדם הרבה יותר ממה שהוא... הממוצעים שלו מתחילים לעלות לאיזור ה9 נקודות במשחק, לשחקן שעוד לא חגג 21 זה לא נתון רע... ממוצע של 15 נקודות ומעלה בקבוצה כזאת לדעתי זה לא מה שצריך לצפות ממנו, במיוחד שהוא יעיל בשאר האספקטיםסומבץ כתב:אני מאמין שהוא יהיה בסדר בנבא. ההתקדמות איטית, אז נתאזר רק בסבלנות ונקווה שלא יעבור שוב איזו פציעה ארורה
שמע, יש לו 7 נק' למשחק, מאוד דומה לעונת הרוקי. גם בשאר האספקטים הוא על אותם מספרים ואחוזים.
הוא לא דומיננטי יותר בשטף ההתקפה, ולא הראה איזה מובים חדשים. עדיין מסתמך על הטלת שלשות וצעד וחצי מימין.
אלו נתונים זניחים, במיוחד עבור שחקן שמקבל אין-ספור צ'אנסים (מלא פציעות של אחרים, הרבה דקות משחק), ועדיין לא באמת לוקח. בסה"כ שוב, אין גרף שיפור בין עונת הרוקי לעכשיו. אולי קצת בהגנה, אבל בטוטאל הוא לא קפץ מדרגה. שחקנים עם אפסייד נמוך בהרבה הראו הרבה יותר כבר בעונת הרוקי.
ומה זה "קבוצה כזאת"? אתה יכול להגיד שהאצ'ימורה 4 רמות מעליו? כי הוא כן דומיננטי ב"קבוצה כזאת" (כשהיה כשיר, ז"א). אז בטח שאפשר לצפות ממנו ליותר, אבל רק במידה והוא בעצמו מצפה מעצמו לזה.
הנתונים בנתיים בעליה
שאני אומר קבוצה כזאת אני מתכוון לקבוצה שלא משחקת קבוצתי
28 דצמבר 2021, 18:49
אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:מה שקרה זה שדני ניסה לקבל כדור לפוסט אפ על שחקן נמוך, ובמקום זאת ברטנס דרש מדני להגיע לחסימה לשלשה. דני סרב ולאחר מכן ברטנס התלונן על כך בפני צוות המאמנים והשניים התעתמתו בפסק הזמן
זה עשוי להיות הדבר הכי טוב שקרה לאבדיה. אבל במקרה שלו, אין באמת לדעת. תלוי לאיזה כיוון ייקח את זה. צריך פחות לספור שחקנים כמו ברטאנס (גם המאמן, אבל זה סיפור אחר).
28 דצמבר 2021, 18:50
עוד אחד לדעתי והמשחק נדחה לא?שמואל1 כתב:אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:מה שקרה זה שדני ניסה לקבל כדור לפוסט אפ על שחקן נמוך, ובמקום זאת ברטנס דרש מדני להגיע לחסימה לשלשה. דני סרב ולאחר מכן ברטנס התלונן על כך בפני צוות המאמנים והשניים התעתמתו בפסק הזמן
גם מונטרז הארל נכנס לפרוטוקול. דני יבלה הרבה על הפרקט היום.
28 דצמבר 2021, 18:51
Shay_uzan כתב:עוד אחד לדעתי והמשחק נדחה לא?שמואל1 כתב:אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:מה שקרה זה שדני ניסה לקבל כדור לפוסט אפ על שחקן נמוך, ובמקום זאת ברטנס דרש מדני להגיע לחסימה לשלשה. דני סרב ולאחר מכן ברטנס התלונן על כך בפני צוות המאמנים והשניים התעתמתו בפסק הזמן
28 דצמבר 2021, 19:18
זה לא שאם יש 7 שחקנים עוצרים הכל?שמואל1 כתב:Shay_uzan כתב:עוד אחד לדעתי והמשחק נדחה לא?שמואל1 כתב:אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:מה שקרה זה שדני ניסה לקבל כדור לפוסט אפ על שחקן נמוך, ובמקום זאת ברטנס דרש מדני להגיע לחסימה לשלשה. דני סרב ולאחר מכן ברטנס התלונן על כך בפני צוות המאמנים והשניים התעתמתו בפסק הזמן
לא חושב. דטרויט שיחקה לפני כמה ימים כמעט בלי אף שחקן בכיר. קבוצות יכולות להחתים שחקני ג'י ליג ל 10 ימים ובכך להשלים את הסגל למשחקים
28 דצמבר 2021, 19:32
Shay_uzan כתב:זה לא שאם יש 7 שחקנים עוצרים הכל?שמואל1 כתב:Shay_uzan כתב:עוד אחד לדעתי והמשחק נדחה לא?שמואל1 כתב:אחדשיודע כתב:זה עשוי להיות הדבר הכי טוב שקרה לאבדיה. אבל במקרה שלו, אין באמת לדעת. תלוי לאיזה כיוון ייקח את זה. צריך פחות לספור שחקנים כמו ברטאנס (גם המאמן, אבל זה סיפור אחר).
לא חושב. דטרויט שיחקה לפני כמה ימים כמעט בלי אף שחקן בכיר. קבוצות יכולות להחתים שחקני ג'י ליג ל 10 ימים ובכך להשלים את הסגל למשחקים
יש מצב אני מתבלבל בליגה?
28 דצמבר 2021, 19:38
אם אבדיה לא מסיים עם 20+ במשחק כזה, אני לא יודע מתי כן.עידן כתב:Shay_uzan כתב:זה לא שאם יש 7 שחקנים עוצרים הכל?שמואל1 כתב:Shay_uzan כתב:עוד אחד לדעתי והמשחק נדחה לא?שמואל1 כתב:גם מונטרז הארל נכנס לפרוטוקול. דני יבלה הרבה על הפרקט היום.
יש מצב אני מתבלבל בליגה?
יש להם כרגע סגל של 10 שחקנים כשירים. 6 "בכירים" ו-4 מהג'י ליג. יש גם סיכוי קטן שהאצ'ימורה ישותף.
Dinwiddie / Ayayi
Kispert / Goodwin
Avdija / Schakel
Kuzma / Bertans
Gafford/ Todd
28 דצמבר 2021, 19:43
28 דצמבר 2021, 19:54
28 דצמבר 2021, 20:25
עידן כתב:
יש להם כרגע סגל של 10 שחקנים כשירים. 6 "בכירים" ו-4 מהג'י ליג.
Dinwiddie / Ayayi
Kispert / Goodwin
Avdija / Schakel
Kuzma / Bertans
Gafford/ Todd
שמואל1 כתב:אם אבדיה לא מסיים עם 20+ במשחק כזה, אני לא יודע מתי כן.
28 דצמבר 2021, 21:59
28 דצמבר 2021, 22:20
29 דצמבר 2021, 02:50
29 דצמבר 2021, 03:41
29 דצמבר 2021, 03:56
בינתיים פתיחה רעה שלו למשחקשמואל1 כתב:אבדיה פותח בעמדה 3. זה הזמן של דני.