סומבץ כתב:מילוס כתב:אחדשיודע כתב:אני מניח שזה בגלל שהוא ביקש לעזוב מיוזמתו במהלך מבצע שומר חומות.
אבל אני גם לא מבין. ילדותי מאוד השריקות הללו.
חצי מזרי הליגה ביקשו, ובעצם איך אפשר לבוא בטענות לדבר כזה? עם כל הכבוד לכדורסל.
ילדותי ביותר, אין ספק.
לדעתי, יש אוהדים ששרקו לו בגלל:
- העזיבה המוקדמת.
- האמירה שלו שלא השתמשו בו כמו שצריך.
- תגובות השמחה החזקות מאוד שהראה על הפעולות הטובות שהיו לו במשחק המשפיל הקודם.
כמובן שהשריקות והקללות לעברו הן טמטום מוחלט. הייתי שם, וחשוב לי לציין שזה ממש לא כל הקהל. אני וחלק מהקהל מחאו לו ולאייסי כפיים בפתיחה. מדובר בעיקר באנשי שער 11 הדבילים. יש מהם כאלה שישבו גם ביציע שלי איכשהו וגם הם לא טמנו טמטומם בצלחת. רואים שזה היה משהו מתוכנן ומאורגן. כמו גם קריאות ושירים אחרים שלהם שאינם נעימים לאוזן (כל מיני "מחבלים" ודברים לא קשורים אחרים).
הדבר היחיד שמובן הוא שזו דעתך.
לדעתי כשמדברים על טמטום, אז קודם כל מדברים על דורסי, שהוא בחור די מטומטם (לא רק ב-IQ כדורסל) ששיחק אותה פה סופרמן עם זריקות התאבדות שלא קשורות לחיים ועשה פה פרצופים כי לא נתנו לו להיות ווילבקין.
מהרגע שהוא לא פה (עזב בגלל מצב בטחוני. אבל סרב לחזור כשהמצב נרגע בניגוד לרוב המוחלט של הזרים, כשכבר אז היה די ברור שזה בעיקר בגלל שהוא סגור באולימפיאקוס, לא לפני שהחי בסרט הזה חשב שהוא חומר ל-NBA) הוא מלכלך על המועדון, בא בטענות למאמן (שהטענה היחידה שבאמת צריך לבוא אליו לגבי דורסי היא שהוא קנה את זה שהוא יכול להיות מוביל כדור משני כשמדובר ב-ball hog רציני ולא ברור למה הביא אותו בכלל) וחוגג עליך סלים כאילו הם שערים בכדורגל.
שנאתי אותו כשהיה פה, אני שונא אותו גם היום. מדובר בשחקן קטן שחושב שהוא גדול והוא ראוי לקריאות שיחזירו אותו לקרקע. מטומטם בעיניך? אחלה. זה ספורט. קוראים קריאות נגד שחקנים וזה יותר מלגיטימי, בטח אם מדובר בשחקנים חמומי מוח שאשכרה מושפעים מזה כי הם חלשים מנטלית כמו דורסי. זה עבד נהדר היום עד הדקה-שתיים האחרונות של המשחק שבהם ההיכל (אוהדים ושחקנים) נרדם ונתן לאולימפיאקוס לעשות ריצת 10-0. עד אז הוא היה נראה כמו צל של שחקן כדורסל. כמו שזוכרים אותו גם בקנדציה כאן. שלא נדבר על זה שהוא עדיין מסננת הגנתית (ובקושי ניצלו את זה לצערי).
Sent from my SM-N985F using Tapatalk