המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:בואו רגע נציף את השאלה..
יש למכבי עוד על מה לשחק?
בהנחה שיש צורך ב19 - 20 ניצחונות? אנחנו עומדים כרגע על 8.. נשארו עוד 15 משחקים..felix_r כתב:my man כתב:בואו רגע נציף את השאלה..
יש למכבי עוד על מה לשחק?
בוודאי
my man כתב:בהנחה שיש צורך ב19 - 20 ניצחונות? אנחנו עומדים כרגע על 8.. נשארו עוד 15 משחקים..felix_r כתב:my man כתב:בואו רגע נציף את השאלה..
יש למכבי עוד על מה לשחק?
בוודאי
נשמע חסר סיכוי.. לא?
זה נכון גם לשבוע שאחר כך. נצחונות על אלבה ופנר בבית וז'לגיריס ובאיירן בחוץ ופתאום התמונה מתהפכתfelix_r כתב:my man כתב:בהנחה שיש צורך ב19 - 20 ניצחונות? אנחנו עומדים כרגע על 8.. נשארו עוד 15 משחקים..felix_r כתב:my man כתב:בואו רגע נציף את השאלה..
יש למכבי עוד על מה לשחק?
בוודאי
נשמע חסר סיכוי.. לא?
יש לנו משחקים חסרים.
בוא נאמר את זה ככה. אחרי השבוע הזה נדע בוודאות. אם ננצח את אלבה ואת פנר, עדיין יהיה על מה לשחק
ככה גם אני קורא את המפה..מילוס כתב:בואו נהיה ריאליים רגע.
יש 7 קבוצות שכנראה שכבר לא נתקרב אליהן.
זה משאיר, כנראה, כרטיס אחד לבערך שמונה קבוצות הבאות (כולל אפס ופנר).
עם כל הכבוד לניצחון על אולי', לא הייתי שם את הכסף על זה שמכבי, בלי שום שינוי מהותי אחרי 8 הפסדי יורוליג רצופים+בזיונות בליגה - תהפוך פתאום לברצלונה.
המקסימום שאני רואה כרגע זה לגרד מקום 10 ולהגיד שכמעט עלינו ואנחנו מעודדים.
יש 3 קבוצות שכמעט בודאות יעשו הצלבה (ופיינל פור) - ברסה, ריאל ומילאנו.מילוס כתב:בואו נהיה ריאליים רגע.
יש 7 קבוצות שכנראה שכבר לא נתקרב אליהן.
זה משאיר, כנראה, כרטיס אחד לבערך שמונה קבוצות הבאות (כולל אפס ופנר).
עם כל הכבוד לניצחון על אולי', לא הייתי שם את הכסף על זה שמכבי, בלי שום שינוי מהותי אחרי 8 הפסדי יורוליג רצופים+בזיונות בליגה - תהפוך פתאום לברצלונה.
המקסימום שאני רואה כרגע זה לגרד מקום 10 ולהגיד שכמעט עלינו ואנחנו מעודדים.
my man כתב:בואו רגע נציף את השאלה..
יש למכבי עוד על מה לשחק?
לדעתי שום דבר לא השתנה בהתקפה של מכבי, פשוט היה יום טוב של אוונס ויום טוב של כולם בהגנה (כולל דקות מרשימות של וויליאמס). מכבי תחייה ותמות (ובעיקר תמות) על ההגנה שלה.Runner30 כתב:ברגע שילמדו לסגור את זיזיץ׳ הכוכב המפתיע ויקפידו לנטרל את סקוטי, מכבי תחזור לקרקע.
מכבי בנויה עקום וקל מאוד לפרק אותה בהתקפה ובהגנה.
Jack55 כתב:my man כתב:בואו רגע נציף את השאלה..
יש למכבי עוד על מה לשחק?
מבחינת על הנייר לגמרי כן, מבחינת יכולת והאם זה אפשרי - הרבה מאוד תלוי במה תומאס יביא לנו
אם הוא באמת יצליח להביא תוספת כוח משמעותית לקו האחורי זה יכול לשנות הרבה
כמו שכבר כתבו פה המקום היחידי שעוד יכול להיות רלוונטי להעפלה זה רק מקום 8, מעבר לזה בכלל לא נראה כמו משהו שצריך לדבר עליו
בנוסף לזה בסיטואציה מסוימת גם 18-19 ניצחונות יכול להספיק להעפלה ממקום 8, ככה שנכון לעכשיו מכבי יצטרכו לפחות 10 ניצחונות מתוך 15 משחקים שנשארו, שזה דיי פסיכי
כמה משחקים קשים שנשארו - ברצלונה חוץ, קאזאן חוץ, ריאל בית, מילאנו בית ואנדולו חוץ
בשביל באמת להצליח לעשות משהו למכבי יש 2 משימות עיקריות - לשמור על בית מושלם (8 משחקים, במקסימום הפסד אחד) ולהצליח לנצח לפחות 2 משחקים מתוך ה5 הקשים שציינתי למעלה
זה אפשרי אבל אם יפסידו את אחד מהמשחקים בשבוע הבא בבית כנראה שזה כבר יהיה על סף הבלתי אפשרי
אמרתי לכם, כלום לא השתנה. זה עדיין סקוטי נגד העולם ברוב הרבע האחרון.TAYO כתב:לדעתי שום דבר לא השתנה בהתקפה של מכבי, פשוט היה יום טוב של אוונס ויום טוב של כולם בהגנה (כולל דקות מרשימות של וויליאמס). מכבי תחייה ותמות (ובעיקר תמות) על ההגנה שלה.Runner30 כתב:ברגע שילמדו לסגור את זיזיץ׳ הכוכב המפתיע ויקפידו לנטרל את סקוטי, מכבי תחזור לקרקע.
מכבי בנויה עקום וקל מאוד לפרק אותה בהתקפה ובהגנה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־10 אורחים