Rampel כתב:A.Parker כתב:Rampel כתב:הם גם בלמו כל ניסיון מחאה נגד הבעלים ואפילו נגד וויצ'יץ' (לא שזה קשה. מבין האוהדים שמגיעים להיכל, בודדים משכילים להבין מה הבעיה האמיתית). אנחנו מיעוט שלא נשמע ואחרי השבוע הזה קשה לי להאמין שישמעו אותנו עד המשבר הבא.A.Parker כתב:אחדשיודע כתב:ואם הרוסיות לא היו מודחות מהיורוליג, הם היו מפסידים גם את שני האחרונים. ההדחה של הרוסיות החזירה את הקהל לעניינים, שראה את הפלייאוף שוב בתור אפשרות ריאלית.
אין תמונה שקרית גדולה יותר מהמצב שאנו נמצאים בו כעת. האוהדים מעודדים התנהלות כושלת בשביל "הצלחה" רגעית.
זוכר את הויכוח שלנו על הקהל?
מודה שזה התעלה אפילו על הציפיות שלי. אוהדים סתומים עם אפס זיכרון שמובלים ע"י חפרן אינטרסנט עם מערכת הגברה.
הנצחונות האחרונים אכן רעים לעתיד. רשמתי את זה אחרי מילאנו ואני רושם את זה גם פה. ועדיין, אני כל כך שונא את ריאל, עם כמה שזה יוצר נזק לעתיד, קשה לי שלא לשמוח. גם אם זה רק להיום.. גג לסופ"ש
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
ברור שבלמו, חיברו את הטמבל עם המיקרופון לרמקול בצד השני כדי לתת כיסוי מלא לצעקות העידוד שלהם.
[b]יש עוד משהו שהם עשו כדי לבלום מחאות?[/b ]
האמת? כבר לא יודע כמה זה משנה אם מכבי תעפיל או לא. היו פה כשלונות צורמים יותר ועדיין הכל נשאר על כנו.
אני יודע שהיו אוהדים שמשתייכים לארגון האוהדים שרצו להיות חלק פעיל ומשמעותי ממחאת בעלים ולטענתם נבלמו על ידי מנהיגי הארגון. בין אם זה נכון ובין אם לא, הפחד מחבורת ערסים שנמצאת בכיס של הבעלים ונהינת מהטבות מצידם זאת הזיה מטורפת. אשכרה קהל שבוי שאכפת לו שמלטפים אותו ונותנים לו מיקרופון וכרטיסים מוזלים על חשבון דרישת ניהול תקין והצלחת המועדון.
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
עצוב.
באופן כללי הקטע שנותנים לו מיקרופון לאורך כל המשחק זה דבר בלתי נסבל. למה צריך להתנהג כמו בהפעלת יומולדת של בן 8?
מה גם שזה לא חוקי ואני לא מבין איך עוד לא אסרו את זה עם קנס כבד.