המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
לא יודע למה, שלושתן שקולות מבחינתי, אולי יש לי העדפה קטנה למילאנו אבל לא יודעמילוס כתב:דווקא יש למילאנו (בפיגור מול מונאקו כרגע)\ריאל\אולי משחקים מאוד טריקיים עד הסוף, ובעיקר הן חסרות יציבות.. נראה שהרבה דברים ב-2-4 פתוחים.
+ ריאל יתרון פנימי על אולי.
+ ריאל יתרון פנימי על מילאנו.
+ אולי' יתרון פנימי על מילאנו.
Shay_uzan כתב:לא יודע למה, שלושתן שקולות מבחינתי, אולי יש לי העדפה קטנה למילאנו אבל לא יודעמילוס כתב:דווקא יש למילאנו (בפיגור מול מונאקו כרגע)\ריאל\אולי משחקים מאוד טריקיים עד הסוף, ובעיקר הן חסרות יציבות.. נראה שהרבה דברים ב-2-4 פתוחים.
+ ריאל יתרון פנימי על אולי.
+ ריאל יתרון פנימי על מילאנו.
+ אולי' יתרון פנימי על מילאנו.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
מכבי עוד יכולה לסיים חמישית או שביעית (יש מצב שגם שמינית)קובי כתב:הקיצר, אם אולי מנצחת היום ביוון את ברסה, נפגוש אותה בהצלבה. אחרת, בהנחה (סבירה?) שמילאנו תנצח את וילרבאן בצרפת שבוע הבא, נפגוש את מילאנו.
ריאל לדעתי לא בחשבון, כי אני מניח שתנצח במחזור הסיום את באיירן בבית.
אגב, רק מציין, המשחק של מכבי מול פנר הוא יסגור את היורוליג והוא יהיה ביום רביעי, כמעט שבוע אחרי שאר הליגה.Shay_uzan כתב:מכבי עוד יכולה לסיים חמישית או שביעית (יש מצב שגם שמינית)קובי כתב:הקיצר, אם אולי מנצחת היום ביוון את ברסה, נפגוש אותה בהצלבה. אחרת, בהנחה (סבירה?) שמילאנו תנצח את וילרבאן בצרפת שבוע הבא, נפגוש את מילאנו.
ריאל לדעתי לא בחשבון, כי אני מניח שתנצח במחזור הסיום את באיירן בבית.
itai7 כתב:אתלט המיקיסיק הזה
Monaco Basket has officially become the first team coming from EuroCup to qualify for the Euroleague playoffs in their first season in the competition
אחדשיודע כתב:Monaco Basket has officially become the first team coming from EuroCup to qualify for the Euroleague playoffs in their first season in the competition
Jack55 כתב:קשה לי להאמין שאולי תנצח את ברצלונה היום, סלוקאס ופאל לא משחקים
יחסי כוחותShay_uzan כתב:השמיניה הראשונה נקבעה
ברצלונה, אולימפיקוס, ריאל ומילאנו יארחו, אנדולו, מכבי, מונאקו ומינכן יתארחו
גל גל כתב:ראיתם את ההופעה של היידיגר נגד באיירן ?
32 נקודות 7 מ 10 לשלוש
בכללי הוא משיג ממוצעים נהדרים,
19.2 נקודות למשחק
4.7 אסיסטים
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Tom1313, גל גל ו־19 אורחים