המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
itai7 כתב:Jack55 כתב:אין פה בכלל ספק שאנאדולו ניסו להפסיד בכוח בדקה האחרונה
יהיה חתיכת דרמה ברביעי, אסור למכבי לנצח
וזה משחק בית שלנו לא?
קשה לי להאמין, מאמין שנשחק נגד ריאל בסוף
Jack55 כתב:אין פה בכלל ספק שאנאדולו ניסו להפסיד בכוח בדקה האחרונה
שמואל1 כתב:itai7 כתב:Jack55 כתב:אין פה בכלל ספק שאנאדולו ניסו להפסיד בכוח בדקה האחרונה
וזה משחק בית שלנו לא?
קשה לי להאמין, מאמין שנשחק נגד ריאל בסוף
אין דבר כזה. צריך לעשות הכל כדי להגיע לפיינל פור, גם אם זה אומר להפסיד בכוונה.
יש פה פיינל פור, ואולי גם גביע על הפרק. את ריאל לא נעבור, זה ברור לכל.
Jack55 כתב:דבר אחד מנחם מהערב הזה וזה העובדה שנפטרנו מהיריבה שהייתה יכולה להיות הכי קשה עבורנו
Jack55 כתב:דבר אחד מנחם מהערב הזה וזה העובדה שנפטרנו מהיריבה שהייתה יכולה להיות הכי קשה עבורנו
שמואל1 כתב:עם כמה שריאל נראית רע, בכל המשחקים האחרונים הם שלטו (כולל נגד מכבי בהיכל והיום נגד באיירן) והפסידו בדקות האחרונות. הם רק צריכים לפתור את העניין הזה.
ריאל היא מסוג הקבוצות שיכולות לנצח את מכבי בבית בכל יום נתון, ולנצח שם בחוץ זאת משימה קשה מאוד.
felix_r כתב:שמואל1 כתב:עם כמה שריאל נראית רע, בכל המשחקים האחרונים הם שלטו (כולל נגד מכבי בהיכל והיום נגד באיירן) והפסידו בדקות האחרונות. הם רק צריכים לפתור את העניין הזה.
ריאל היא מסוג הקבוצות שיכולות לנצח את מכבי בבית בכל יום נתון, ולנצח שם בחוץ זאת משימה קשה מאוד.
זאת הבעיה של ריאל, והיא לא תנצח את מכבי בשני משחקים תוך שלושה ימים. הסגל שלה כולה חולה/לא בכושר/חצי פצוע
מדבר על הדקה וחצי האחרונה שהיה 2-3 הפרשfelix_r כתב:Jack55 כתב:אין פה בכלל ספק שאנאדולו ניסו להפסיד בכוח בדקה האחרונה
לא יודע בכלל
לא בטוח שאנאדולו הפסידה בכוונה. הסרבים נלחמו בכל הכוח
לא בטוח שכדאי לשחק נגד מסינה מאשר נגד לאסו וריאל המפורקת
לא יכול לקרוא לזה נס, אבל הנס הזה, למעשה הביא לנו את ריאל בהצלבה במידה וננצחשמואל1 כתב:felix_r כתב:שמואל1 כתב:עם כמה שריאל נראית רע, בכל המשחקים האחרונים הם שלטו (כולל נגד מכבי בהיכל והיום נגד באיירן) והפסידו בדקות האחרונות. הם רק צריכים לפתור את העניין הזה.
זאת הבעיה של ריאל, והיא לא תנצח את מכבי בשני משחקים תוך שלושה ימים. הסגל שלה כולה חולה/לא בכושר/חצי פצוע
יש להם מספיק זמן להתאושש לפני הסדרה.
אני לא רואה תסריט שמכבי מנצחת אותם פעמיים ברציפות בבית. אם לא נס ב 4 דקות האחרונות, מכבי הייתה מפסידה להם בבית במפגש האחרון.
ולנצח במדריד, אני לא יודע כבר כמה שנים מכבי לא הצליחה. תמיד מפסידים שם הפסדים אכזריים.
ריאל היא אופציה גרועה גרועה. הייתי מעדיף אפילו את ברצלונה.
Shay_uzan כתב:לא יכול לקרוא לזה נס, אבל הנס הזה, למעשה הביא לנו את ריאל בהצלבה במידה וננצחשמואל1 כתב:felix_r כתב:שמואל1 כתב:עם כמה שריאל נראית רע, בכל המשחקים האחרונים הם שלטו (כולל נגד מכבי בהיכל והיום נגד באיירן) והפסידו בדקות האחרונות. הם רק צריכים לפתור את העניין הזה.
יש להם מספיק זמן להתאושש לפני הסדרה.
אני לא רואה תסריט שמכבי מנצחת אותם פעמיים ברציפות בבית. אם לא נס ב 4 דקות האחרונות, מכבי הייתה מפסידה להם בבית במפגש האחרון.
ולנצח במדריד, אני לא יודע כבר כמה שנים מכבי לא הצליחה. תמיד מפסידים שם הפסדים אכזריים.
ריאל היא אופציה גרועה גרועה. הייתי מעדיף אפילו את ברצלונה.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
Thorin כתב:אבל יש לו קבוצה זקנה ופצועה וקהל שטוב רק משל צסקא.
ללאסו עדיין יש הרכב טוב יותר וקהל חם מאחוריו.
Thorin כתב:אבל יש לו קבוצה זקנה ופצועה וקהל שטוב רק משל צסקא.
ללאסו עדיין יש הרכב טוב יותר וקהל חם מאחוריו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google [Bot], גל גל, מרסר ו־23 אורחים