המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
זה הסגל המלא לסדרה :גל גל כתב:אני הולך לשבור את הטלוויזיה מרוב עצבים אני כבר רואה את זה
לא יכול לסבול לא את רודי לא את יול ולא את טבארס
דרך אגב, מי לא ישחק בריאל בסדרה ? מי פצוע
חחחחח שכחת, קארול פרש בתחילת העונהגל גל כתב:קארול פצוע? יכל להיות קלאסי לקבל ממנו שלשה שכואבת בלב
Jack55 כתב:זה הסגל המלא לסדרה :גל גל כתב:אני הולך לשבור את הטלוויזיה מרוב עצבים אני כבר רואה את זה
לא יכול לסבול לא את רודי לא את יול ולא את טבארס
דרך אגב, מי לא ישחק בריאל בסדרה ? מי פצוע
1. וויליאמס גוס, יול
2. יול, דק, פרננדז
3. אבאלדה, האנגה, טיילור
4. ראנדולף, יבוסלה
5. טבראס, פוארייה
חשוב להגיד שהשחרור של הארטל ותומפקינס מאוד משמעותי עבורנו, בטח ובטח שלא מגיע אף אחד אחר שממלא את המקום שלהם
Jack55 כתב:חחחחח שכחת, קארול פרש בתחילת העונהגל גל כתב:קארול פצוע? יכל להיות קלאסי לקבל ממנו שלשה שכואבת בלב
A.Parker כתב:חוזרים לפלייאוף (תודות לפוטין) אחרי 7 שנים מול היריבה המיתולוגית
קובי כתב:A.Parker כתב:חוזרים לפלייאוף (תודות לפוטין) אחרי 7 שנים מול היריבה המיתולוגית
עם כמה שהקבוצה עצבנה אותי השנה, סיימנו מקום 5, עם פוטין או בלעדיו, מכבי הייתה צריכה להיות בהצלבה.
you do the math...
אתה צוחק? זה היה משחק לפרוטוקול.Runner30 כתב:הדלק של החלפת מאמן הולך ונגמר.
במשחק האחרון כבר הייתה קבוצה מבולבלת בהתקפה ולא קיימת בהגנה.
אולי כדאי לתת פוש אחרון ולפטר את אבן.
פרקינס על הקוים = מכבי בפיינל פור
my man כתב:עזוב הוא ייפצע ויביאו את פניני
אחדשיודע כתב:קובי כתב:A.Parker כתב:חוזרים לפלייאוף (תודות לפוטין) אחרי 7 שנים מול היריבה המיתולוגית
עם כמה שהקבוצה עצבנה אותי השנה, סיימנו מקום 5, עם פוטין או בלעדיו, מכבי הייתה צריכה להיות בהצלבה.
you do the math...
אין שקר גדול מזה קובי.
העונה כבר נגמרה מבחינת מכבי. ההדחה של הרוסיות פתחה את התמונה מחדש ונתנה בוסט לקבוצה (והאוהדים בהיכל) שלא היו מקבלים בשום צורה אחרת.
מילוס כתב:עזובתך,
זה כמו שתיקח ריצת 12-0 של מכבי בגארבג' טיים של משחק שנגמר כבר ברבע השני, ותגיד "יאללה, מתחילים לספור מעכשיו".
העונה הזו, על שלל הקורונות, הסגלים מרופטים, הדחיות וענייני הרוסיות, היתה ספורטיבית כמעט כמו קבלת ההחלטות במכבי. אם קבוצה שרשמה מבוכות ברמה היסטורית - ולא עשתה שום שינוי בזמן, לא הגיבה לשום סיטואציה ובעצם כבר ויתרה (ניקולה בעצם הודה בעקיפין), ומשחקת בלי מאמן - מנצחת 30 הפרש את ברצלונה בחוץ ובעצם מפרקת לגורמים את כל הטופ 4, כנראה שזה אומר הרבה על הסיטואציה ופחות עליה. לי קשה להתרגש, ואני מקווה שאתם מבינים שהבליץ הבלתי-הגיוני שקורה פה מגדיל את הסיכוי של רוב השחקנים (ואולי אבן?) להישאר. מקווה גם שאתם מבינים שבסוף מכבי זו אותה קבוצה של דצמבר השחרחר, ואתם לגמרי לא רוצים ש-75% מהסגל הזה יפתח עוד עונה.
ובצד החיובי, הרווחנו עוד כמה משחקים בשלב של העונה שבו באופן מסורתי הראש של מכבי כבר מזמן במאבקים עם נס ציונה ובשוק הירקות של הקיץ.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים