המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
לא מאשים, טריק יפהAsf כתב:לא הבנתי- אנחנו מאשימים אותם במעשה לא-ספורטיבי שנועד למנוע ממכבי לעשות מעשה לא-ספורטיבי?
מי האשים? הם עשו את מה שצריך לעשות, ומכבי לא.Asf כתב:לא הבנתי- אנחנו מאשימים אותם במעשה לא-ספורטיבי שנועד למנוע ממכבי לעשות מעשה לא-ספורטיבי?
Asf כתב:לא הבנתי- אנחנו מאשימים אותם במעשה לא-ספורטיבי שנועד למנוע ממכבי לעשות מעשה לא-ספורטיבי?
רמאים!!עידן כתב:Asf כתב:לא הבנתי- אנחנו מאשימים אותם במעשה לא-ספורטיבי שנועד למנוע ממכבי לעשות מעשה לא-ספורטיבי?
מאשימים אותם בחיזוי עתידות ובמעשי כשפים. הם הרי לא שיתפו אותם עוד לפני ההפסד לבאיירן, משמע שריאל ידעו שהם הולכים להפסיד את המשחק הזה, ידעו בנוסף שאפס תפסיד את המשחק שלה במקביל, וגם ידעו שמכבי ינצחו את פנרבחצ'ה שבוע לאחר מכן. ואת כל זה הם עשו כדי לשחק נגד מכבי.
A.Parker כתב:מבחינתי ריינולדס הוא האקס פקטור בסדרה הזאת. מול הסנטרים של ריאל (היתרון הכי גדול שלה כנראה), יכולת הקליטה שלו מבחוץ סופר חשובה. הוא גם יכול לקלוע הרבה מבחוץ וגם לרווח ככה את הצבע לחדירות. השאלה המרכזית היא איזה ריינולדס נקבל.
גל גל כתב:A.Parker כתב:מבחינתי ריינולדס הוא האקס פקטור בסדרה הזאת. מול הסנטרים של ריאל (היתרון הכי גדול שלה כנראה), יכולת הקליטה שלו מבחוץ סופר חשובה. הוא גם יכול לקלוע הרבה מבחוץ וגם לרווח ככה את הצבע לחדירות. השאלה המרכזית היא איזה ריינולדס נקבל.
ריינולדס יהיה טוב
A.Parker כתב:גל גל כתב:A.Parker כתב:מבחינתי ריינולדס הוא האקס פקטור בסדרה הזאת. מול הסנטרים של ריאל (היתרון הכי גדול שלה כנראה), יכולת הקליטה שלו מבחוץ סופר חשובה. הוא גם יכול לקלוע הרבה מבחוץ וגם לרווח ככה את הצבע לחדירות. השאלה המרכזית היא איזה ריינולדס נקבל.
ריינולדס יהיה טוב
מאיפה הביטחון?
גל גל כתב:A.Parker כתב:גל גל כתב:A.Parker כתב:מבחינתי ריינולדס הוא האקס פקטור בסדרה הזאת. מול הסנטרים של ריאל (היתרון הכי גדול שלה כנראה), יכולת הקליטה שלו מבחוץ סופר חשובה. הוא גם יכול לקלוע הרבה מבחוץ וגם לרווח ככה את הצבע לחדירות. השאלה המרכזית היא איזה ריינולדס נקבל.
ריינולדס יהיה טוב
מאיפה הביטחון?
הוא היה טוב נגדם משחק אחרון
מאמין שהוא יבוא בטירוף
אי אפשר שלא, אשכרה 7 שנים עברו מהפעם האחרונהגל גל כתב:מתרגשים ?
פלוס, לא לייבfelix_r כתב:מי שלא יודע, המשחק משודר בערוץ 5 LIVE , ולא ב-5 הרגיל בגלל הכדורגל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים