22 אפריל 2022, 22:40
עידן כתב:מילוס כתב:עידן כתב:מילוס כתב:עידן כתב:
שישליך. כמה שיותר, יותר טוב. מכבי גם ככה בפיגור 20, זה לא משנה אם היא תפסיד בפיגור 2 או פיגור 40.
על הדרך הייתי מחתים אותו עוד היום על חוזה לעונה הבאה, הוא הוכיח שמגיע לו.
מתי הוא הספיק להוכיח? מה פספסתי?
הוכיח, הוכיח. צריך להחתים את כולם עוד היום, בעיקר את אבי אבן שנאמר פה בפורום שהוא מאמן מצוין, או לפחות טוב יותר מיאניס. בדיוק האיש שרציתי לראות על הקווים בפלייאוף.
עכשיו אני רגוע.
ולהחזיר את דיאנדרה קיין, אם אפשר.
צודק. שחקן קשוח ומחוספס. בדיוק מה שחסר למכבי העונה. זה הגרוש ללירה שיצעיד אותנו לפיינל פור הבא.
22 אפריל 2022, 22:41
22 אפריל 2022, 22:41
JarJarBinx כתב:כרגע אנחנו היחידים שבדרך לסוויפ בפלייאוף העונה, וזה עוד בסדרה של מקומות 4-5.
קבוצה רכה, אפס קשיחות פיזית ומנטלית.
22 אפריל 2022, 22:42
מילאנו קבוצה מפורקת לחלוטין, כל השחקנים הבכירים פצועים (כולל המצטרפים הטריים מלי ודילייני שגמרו את הסדרה) ובנוסף למכבי מצ'אפ נוח מולם (אין למילאנו גבוהים). זה היה יכול להיות טיול נגדם.עידן כתב:שמואל1 כתב:ההכנה הטקטית של אבן רעה על גבול הלא קיימת, אבל צריך לומר את האמת. ריאל קבוצה הרבה יותר טובה, מצ'אפ קשה ביותר למכבי מכל קבוצות היורוליג, כולל ברצלונה.
אותי זה לא מפתיע. לכן גם לא הבנתי מדוע מכבי התעקשה לנצח את פנר.
שוב זה? חותם לך שביכולת הזו, מכבי עפה בסוויפ מול כל אחת מהמובילות. חלאס לעשות ממילאנו עירוני נהריה.
22 אפריל 2022, 22:42
22 אפריל 2022, 22:43
22 אפריל 2022, 22:44
LL6 כתב:הבלוף מתגלה
מכבי לא באמת קבוצת פלייאוף, הגיעו לשם כי קיבלו מתנה מפוטין והנהלת היורוליג וכשאתה מגיע למקום לא בזכות אז זאת התוצאה.
כמובן שאין מאמן והחוסר ניסיון של הסגל במעמד לא מוסיף
22 אפריל 2022, 22:45
felix_r כתב:אבי אבן היה גיבור, כשלאף אחד לא היה באמת עניין בתוצאה. עכשיו, כשכל משחק קובע, הוא הפך ליאניס הקפוא.
שמואל1 כתב:מילאנו קבוצה מפורקת לחלוטין, כל השחקנים הבכירים פצועים (כולל המצטרפים הטריים מלי ודילייני שגמרו את הסדרה) ובנוסף למכבי מצ'אפ נוח מולם (אין למילאנו גבוהים). זה היה יכול להיות טיול נגדם.עידן כתב:שמואל1 כתב:ההכנה הטקטית של אבן רעה על גבול הלא קיימת, אבל צריך לומר את האמת. ריאל קבוצה הרבה יותר טובה, מצ'אפ קשה ביותר למכבי מכל קבוצות היורוליג, כולל ברצלונה.
שוב זה? חותם לך שביכולת הזו, מכבי עפה בסוויפ מול כל אחת מהמובילות. חלאס לעשות ממילאנו עירוני נהריה.
גם מול אולימפיאקוס וברצלונה מכבי הייתה מסתדרת יותר טוב.
ריאל היא באמת מצ'אפ מהבלהות עבור מכבי.
שמואל1 כתב:מילאנו קבוצה מפורקת לחלוטין, כל השחקנים הבכירים פצועים (כולל המצטרפים הטריים מלי ודילייני שגמרו את הסדרה) ובנוסף למכבי מצ'אפ נוח מולם (אין למילאנו גבוהים). זה היה יכול להיות טיול נגדם.עידן כתב:שמואל1 כתב:ההכנה הטקטית של אבן רעה על גבול הלא קיימת, אבל צריך לומר את האמת. ריאל קבוצה הרבה יותר טובה, מצ'אפ קשה ביותר למכבי מכל קבוצות היורוליג, כולל ברצלונה.
22 אפריל 2022, 22:47
ריאל קבוצה מצויינת שהייתה בתקופה פחות טובה. אין להם פציעות משמעותיות כמו במילאנו.מילוס כתב:שמואל1 כתב:מילאנו קבוצה מפורקת לחלוטין, כל השחקנים הבכירים פצועים (כולל המצטרפים הטריים מלי ודילייני שגמרו את הסדרה) ובנוסף למכבי מצ'אפ נוח מולם (אין למילאנו גבוהים). זה היה יכול להיות טיול נגדם.עידן כתב:שמואל1 כתב:ההכנה הטקטית של אבן רעה על גבול הלא קיימת, אבל צריך לומר את האמת. ריאל קבוצה הרבה יותר טובה, מצ'אפ קשה ביותר למכבי מכל קבוצות היורוליג, כולל ברצלונה.
ומה ריאל? שש מאות הפסדים בחודשיים, בלי דק, בלי הרטל, בלי תומפקינס..
גם בסגל מלא ובכושר שיא של ריאל, מכבי הצליחה לתת לה פייט גם העונה, גם בעונה שעברה, גם לפני שנתיים..
מכבי לא למדה דבר מהמשחק הקודם, והיא נראית כמו הקבוצה שהפסידה 18 משחקי ליגת ווינר העונה. עזוב מילאנו, גם זלגיריס היתה חוגגת היום.
22 אפריל 2022, 22:47
22 אפריל 2022, 22:49
22 אפריל 2022, 22:52
22 אפריל 2022, 22:53
22 אפריל 2022, 22:53
22 אפריל 2022, 22:54
22 אפריל 2022, 22:54