עדיף שמכבי תפסיד ולא תחזור לאולם הזהitai7 כתב:יהיה כיף בתל אביב
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
עדיף שמכבי תפסיד ולא תחזור לאולם הזהitai7 כתב:יהיה כיף בתל אביב
itai7 כתב:יהיה כיף בתל אביב
sroeyz כתב:itai7 כתב:יהיה כיף בתל אביב
אני באמת מקווה שיהיה סוויפ, ההנהלה צריכה לראות שלא בונים קבוצה בשטיקים . צריך צוות מקצועי רציני בלי וויציץ ואבן שיבנו קבוצה מאפס ובתקווה יתחילו סגל שיוכל לרוץ כמה עונות וזה גם בלי ווילבקין שפשוט לא שווה את הכסף או את סגנון המשחק שהוא כופה
שמואל1 כתב:כנראה התבוסה בהפרש הכי גדול בהיסטוריה של מכבי בפלייאוף. ואחד מהפסדי החוץ הגדולים ביותר בהיסטוריה.
אז המשחק הראשון נגמר בתוצאה 79:53, כלומר 26 הפרש. היום 29.עידן כתב:שמואל1 כתב:כנראה התבוסה בהפרש הכי גדול בהיסטוריה של מכבי בפלייאוף. ואחד מהפסדי החוץ הגדולים ביותר בהיסטוריה.
מכבי חטפה בסביבות ה-30 הפרש מאותה ריאל מדריד ב-12/13. אז זה נגמר בסוויפ, וכפי שכתבתי קודם, ריאל השפילה אז את מכבי עד עפר והזמינה טיסה בחזרה עוד לפני המשחק בתל אביב.
אחדשיודע כתב:itai7 כתב:אחדשיודע כתב:מילוס כתב:itai7 כתב:מסכן זיזיץ, פשוט סובל
בטח, הוא על המגרש במשחק פלייאוף לצד 4 גלמים ברמת ליגה נורווגית.
כי לפני זה הוא היה טוב? הוא ידע למה אין לו מקום בריאל.
זיזיץ שחקן טוב, פשוט נקלע לסיטואציה גרועה שאין לו תחליף טוב וחיפוי טוב
הוא שחקן טוב, אבל הוא לא שובר שיוויון. ומכבי צריכה לחפש שוברי שיוויון. בקו הקדמי - רצוי שיהיו אלו שוברי שויווין בתחום ההגנתי. גם יותר זול.
שמואל1 כתב:עדיף שמכבי תפסיד ולא תחזור לאולם הזהitai7 כתב:יהיה כיף בתל אביב
סומבץ כתב:שמואל1 כתב:עדיף שמכבי תפסיד ולא תחזור לאולם הזהitai7 כתב:יהיה כיף בתל אביב
עוד פעם אתה מעדיף שמכבי תפסיד. נשמע לי מוכר. זה מתאים לקבוצה אחרת שניזונה מהפסדים כבר עשרות שנים כדי שיהיה על מה להתלונן, והיא נמצאת בצד האדום של העיר.
יוסי22 כתב:סומבץ כתב:שמואל1 כתב:עדיף שמכבי תפסיד ולא תחזור לאולם הזהitai7 כתב:יהיה כיף בתל אביב
עוד פעם אתה מעדיף שמכבי תפסיד. נשמע לי מוכר. זה מתאים לקבוצה אחרת שניזונה מהפסדים כבר עשרות שנים כדי שיהיה על מה להתלונן, והיא נמצאת בצד האדום של העיר.
בדיוק .
אני אגב ממש לא אופתע אם מכבי ינצחו בהיכל , יש הבדל עצום בין מכבי של הבית למכבי של החוץ ( זה אומר בעיקר שאין מאמן והכול זה אנרגיה של האוהדים ) .
מצד שני חשבתי שמכבי תנצח אתמול אז כבר לא יודע ..
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים