המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Rampel כתב:קודם כל, המשבצת של קלויארו היא קומבו פורוורד. והיא משבצת חשובה ואין צורך להפוך את השחקן הזה ל-4/5 כשיש כל כך הרבה אופציות ישראליות בעמדה הזו (ונשמע שמתכננים שלמכבי יהיו 2 מהם).refael כתב:קרי בלאקשיר זאת אופצייה מעניינת לעמדה 4/5, בתור שחקן ספסל כמובן. לא הייתי מתנגד שיבוא על המשבצת של קלויארו.
נותן עונה די טובה בליגה הטורקית וביורוקאפ.
לגבי באקשיר עצמו. שחקן נחמד אבל הוא שיחק בצ'יפופו של פיב"א. זה ממש לא יורוקאפ.
ולסיום, לפני שמתעסקים במחליפים לקלויארו, צריך להעסק בשחקני החמישיה ולחשוב על ה-4 וה-5 הפותחים. בעיני, רגע אחרי שסוגרים מאמן צריך לסגור פה את ג'ורדן מיקי ואחריו גבוה (בדגש על גובה, כי זה החסרון של מיקי) מנוסה נוסף שישלים אותו.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
Rampel כתב:קודם כל, המשבצת של קלויארו היא קומבו פורוורד. והיא משבצת חשובה ואין צורך להפוך את השחקן הזה ל-4/5 כשיש כל כך הרבה אופציות ישראליות בעמדה הזו (ונשמע שמתכננים שלמכבי יהיו 2 מהם).refael כתב:קרי בלאקשיר זאת אופצייה מעניינת לעמדה 4/5, בתור שחקן ספסל כמובן. לא הייתי מתנגד שיבוא על המשבצת של קלויארו.
נותן עונה די טובה בליגה הטורקית וביורוקאפ.
לגבי באקשיר עצמו. שחקן נחמד אבל הוא שיחק בצ'יפופו של פיב"א. זה ממש לא יורוקאפ.
ולסיום, לפני שמתעסקים במחליפים לקלויארו, צריך להעסק בשחקני החמישיה ולחשוב על ה-4 וה-5 הפותחים. בעיני, רגע אחרי שסוגרים מאמן צריך לסגור פה את ג'ורדן מיקי ואחריו גבוה (בדגש על גובה, כי זה החסרון של מיקי) מנוסה נוסף שישלים אותו.
Jack55 כתב:גם אני אתן את שלי :
1. בראון, בלאט
2. ווילבקין, אוואנס, היידגר
3. בייקון, קולסון, לנדסברג
4. מיקי, גינת, סורקין
5. פויתרס, אונואקו, טיוס
בעיניי סגל מושלם ולגמרי ריאלי
הלוואי ויראה דומה
Rampel כתב:Jack55 כתב:גם אני אתן את שלי :
1. בראון, בלאט
2. ווילבקין, אוואנס, היידגר
3. בייקון, קולסון, לנדסברג
4. מיקי, גינת, סורקין
5. פויתרס, אונואקו, טיוס
בעיניי סגל מושלם ולגמרי ריאלי
הלוואי ויראה דומה
1. בלאט לא יהיה פה. גם גינת כנראה לא יהיה פה. והכי עצוב זה שגם בייקון לא יהיה פה לצערי.
2. באיזה מחיר אתה מוכן להביא את לנדסברג וטיוס? זול זה לא יהיה..
3. אפשר וצריך לשאוף לסנטר טוב יותר מפוית'רס. בעיני מאוד אוברייטד.
4. וזה הכי חשוב - כדאי מאוד שקודם כל נדבר על מאמן ואחרי זה איזה שחקנים מתאימים וצריכים להיות פה.
זה שמדברים על גרגוניס כשאין מאמן זה לא סימן טוב.
אני חושב שאתה מגזים לגביי הישראלים, טיוס כבר בן 35 ורוצה לחזור לישראל ולמכבי, אין סיבה שלא יסכים להתפשר על סכום נמוך יחסיתמילוס כתב:אם פסקוואל יהיה פה, מה שאתה אומר זה באמת הסכומים שישארו.
ואף אחד מהשלושה לא יבוא אפילו בצחוק בשביל הסכומים האלה. תכפיל, תשלש, יותר.
אח זה לא המספרים ב-2022, וכאמור למותג אין שום ערך נוסף להציע.
100-200 תקבל במקסימום את איתי שגב, שחורצאניטיס וגיל בני.
אראל, טיוס ולנדסברג אלופי אירופה עם מכבי. אין סרט שהם ירדו מה-350K-400K וגם זה אם הם ממש ממש רוצים להיות פה. ושוב, הם לא. הם רוצים שמכבי תרצה אותם.Jack55 כתב:אני חושב שאתה מגזים לגביי הישראלים, טיוס כבר בן 35 ורוצה לחזור לישראל ולמכבי, אין סיבה שלא יסכים להתפשר על סכום נמוך יחסיתמילוס כתב:אם פסקוואל יהיה פה, מה שאתה אומר זה באמת הסכומים שישארו.
לנדסברג אמנם ידרש יותר, אבל באיזור ה300 אלף דולר בעיניי זה הגיוני ויראלי להחתים אותו, גם חוזר לישראל, גם מקבל הזדמנות שוב ביורוליג בגיל 32…
גינת ככל הנראה ידרוש סכומים יותר גבוהים, אולי יותר לאיזור ה500 אלף דולר
Jack55 כתב:אני חושב שאתה מגזים לגביי הישראלים, טיוס כבר בן 35 ורוצה לחזור לישראל ולמכבי, אין סיבה שלא יסכים להתפשר על סכום נמוך יחסיתמילוס כתב:אם פסקוואל יהיה פה, מה שאתה אומר זה באמת הסכומים שישארו.
לנדסברג אמנם ידרש יותר, אבל באיזור ה300 אלף דולר בעיניי זה הגיוני ויראלי להחתים אותו, גם חוזר לישראל, גם מקבל הזדמנות שוב ביורוליג בגיל 32…
גינת ככל הנראה ידרוש סכומים יותר גבוהים, אולי יותר לאיזור ה500 אלף דולר
מקאדו 3 כתב:לא יודע אם שמו את זה כבר, כתבה שסוקרת קצת אופציות לעמדת הסנטר , את גודאיטיס דווקא תמיד חיבבתי הבעיה שכמה מהם הם אנדרסייד מובהק
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=403835
לא אופצע אם יזרק השם ובסוף הוא יזרק לפה.Jack55 כתב:מפתיע שהשם של דווין בוקר עדיין לא נזרק
יכול להיות אחלה של אופציה לסנטר מהספסל במקומו של ריינולדס
Itaycohen7 כתב:בראון/הנרי, אוואנס
ווילבקין, היידיגר
היליארד, אנדרסון, לנדסברג
פולונארה, גינת
מוטלי, אונואקו, סורקין
A.Parker כתב:אז ככה...
כמובן שהייתי שומר על הליבה של ווילבקין (הסופרסטאר היחיד בקבוצה, שממש לא אחראי לאיך שהיא משחקת) + אוואנס (שחקן נהדר עם אפסייד עצום). במקרה של הראשון עדיף לסרב לכל פיצוי שייתנו, במקרה של השני - לנצל את סיום העונה הרעה כדי להאריך את החוזה ולבטל את אופציות היציאה המטופשות.
לאחר מכן הייתי מתפנה כמובן לעמדת הרכז (איזו? זו שמכבי מפקירה בקביעות?)
מבחינתי העדיפות היא לשחקן שישלים את ווילבקין: שומר איכותי ומנהל משחק טוב. לורנזו בראון אופציה טובה מאוד. גם פיירה הנרי. הראשון יותר אתלט, השני מהיר מאוד ויכול להיות שדווקא יתאים יותר. בכל מקרה הגעה של מי מהם תהיה שיפור משמעותי להזנחה המתמשכת של העמדה הזאת.
עמדה 3 - קשה לי לנקוב בשמות ספציפיים, גם נראה לי פחות קריטי. כן הייתי בודק לעומק את היליארד. גם ג'סטין אנדרסון יכול להיות נחמד כמחליף 3-4 הגנתי.
עמדה 4 - צריך מישהו עם הגנה טובה ויכולת קליעה. ההיתי מנסה לנצל את המצב כדי להחתים את פולונארה. נכשל בפנר, אבל בשנה השניה בבאקסוניה היה מה-4 הטובים באירופה.
עמדה 5 - ג'ונתן מוטלי צריך להיות חזק ברשימה: פוסט אפ לא רע, אתלטיות, קליעה. סוג של 4-5, אבל לדעתי לגמרי יכול לקחת את זה על עצמו. לאור עזיבתו של זיזיץ', המחליף לגמרי יכול להיות אונואקו. ריסקי, אבל יכול להשתלם בגדול.
ישראלים - להעיף את זיו, בלייזר וג'ונדי, להחזיר את היידיגר. להחתים את גינת/ליף (אפילו שניהם אם העלות נמוכה, אבל קשה להאמין). להחזיר את לנדסברג.
משהו כזה:
בראון/הנרי, אוואנס
ווילבקין, היידיגר
היליארד, אנדרסון, לנדסברג
פולונארה, גינת
מוטלי, אונואקו, סורקין
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־16 אורחים