המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
where is the love? כתב:ממליץ מאוד לשמוע את השיחה של אור שקדי עם קופמן על פסקל ועוד דברים. די מעניין.
Blazergun כתב:where is the love? כתב:ממליץ מאוד לשמוע את השיחה של אור שקדי עם קופמן על פסקל ועוד דברים. די מעניין.
קישור?
Jack55 כתב:אני מסכים עם זה שהיכולות שהוא מציג בהרצליה זה ממש לא היכולות שיציג במדי מכבי, גם בגלל הבדלי הרמות המשמעותיים וגם בגלל שבהרצליה הוא היה הכוכב והכל הלך סביבו
אבל מצד שני יש לו 2 יתרונות מאוד בולטים ומשמעותיים לסנטר - אחד זה הקליעה היציבה והטובה שלו שיכולה להיות מאוד אפקטיבית עבור הקבוצה ביורוליג, והשני זה יכולת המסירה היוצאת דופן שלו, אני עקבתי אחריו וגם במהלך הכנת הסרטון ראיתי איזה יכולת מסירה יש לו, וזה ממש לו פעמים אחדות שהלך לו במזל, הוא לגמרי יודע למסור בצורה מרשימה לסנטר ולמצוא שחקנים שחותכים, יכול לקחת ריבאונד ולתת כמה כדרורים ולשגר לכנפיים ובפיק אנד רול גם יש לו ראייה מעולה
עכשיו כמו שציינתי בעיניי שני היתרונות האלה יכולים להוות נשק קטלני ביורוליג, גם מכיוון שזה מאוד נדיר למצוא סנטר במדדים שלו עם יכולות מסירה כאלה שעושות בלאגן להגנה, וגם סנטר עם קליעה יציבה זה מצרך מאוד נדיר ביורוליג
בגדול אני חושב שהחתמה שלו היא לא MUST, אבל מצד שני גם אין מה להיות מבואסים, זה לגמרי הימור אבל הימור שעל הנייר נראה טוב
מכבי יכולה לגרום להימור הזה להיות הימור רע ומצד שני גם יכולה לגרום לו להיות הימור טוב
איך הופכים את זה להימור טוב?
מביאים סנטר ראשון שישלים בצורה טובה את עמדת הסנטר יחד עם אונואקו ודואגים שיהיה לו את המקום הנכון והמתאים ברוטציה
בכל מקרה כמו שציינתי להבנתי העניין איתו סגור כמעט באופן סופי, אז אולי כבר כדאי להתחיל להתרגל
Mmm כתב:נראה שפסקואל בדרך לפה...תראו את מה שפירסם הסוכן...
Mmm כתב:נראה שפסקואל בדרך לפה...תראו את מה שפירסם הסוכן...
Jack55 כתב:סורסנו עשוי לשמש כעוזרו של צ'אבי פסקוואל במכבי ת"א
אם המאמן הספרדי אכן יגיע לישראל, עוזרו שמלווה אותו שנים רבות צפוי להגיע יחד איתו • סוכנם של השניים העלה פוסט "מחשיד" באינסטגרם
https://www.israelhayom.co.il/sport/wor ... e/11510745
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־8 אורחים