מקאדו 3 כתב:אם זה יקרה זה תהיה הוכחה חותכת שמכבי הפנימו שיש בעיה בעיקר אצל האוהדים כי כרוך בזה כל כך הרבה בעיקר מבחינה תקציבית , אשרי המאמין אבל יש גם הפתעות בחיים
אחרי כל השנים יפה שנשארת נאיבי
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מקאדו 3 כתב:אם זה יקרה זה תהיה הוכחה חותכת שמכבי הפנימו שיש בעיה בעיקר אצל האוהדים כי כרוך בזה כל כך הרבה בעיקר מבחינה תקציבית , אשרי המאמין אבל יש גם הפתעות בחיים
er79 כתב:מקאדו 3 כתב:אם זה יקרה זה תהיה הוכחה חותכת שמכבי הפנימו שיש בעיה בעיקר אצל האוהדים כי כרוך בזה כל כך הרבה בעיקר מבחינה תקציבית , אשרי המאמין אבל יש גם הפתעות בחיים
מקאדו 3 כתב:er79 כתב:מקאדו 3 כתב:אם זה יקרה זה תהיה הוכחה חותכת שמכבי הפנימו שיש בעיה בעיקר אצל האוהדים כי כרוך בזה כל כך הרבה בעיקר מבחינה תקציבית , אשרי המאמין אבל יש גם הפתעות בחיים
שתיהיה בריא , קראת את כל התגובות שלי בתרד הזה וזו המסכנה שהגעת שאני נאיבי ? ברצינות ?
er79 כתב:מקאדו 3 כתב:er79 כתב:מקאדו 3 כתב:אם זה יקרה זה תהיה הוכחה חותכת שמכבי הפנימו שיש בעיה בעיקר אצל האוהדים כי כרוך בזה כל כך הרבה בעיקר מבחינה תקציבית , אשרי המאמין אבל יש גם הפתעות בחיים
שתיהיה בריא , קראת את כל התגובות שלי בתרד הזה וזו המסכנה שהגעת שאני נאיבי ? ברצינות ?
אני כבר זקן מדי כדי לרפרף 11 דפים אחורה אבל אם היה למה שכתבת הקשר אחר או משהו ציני קבל את התנצלותי הכנה
100% מה שאני חשבתי בשניה הראשונה שהם התחילן לגמגם בנושאRampel כתב:"אם צריך תקציב נוסף, נוסיף. אם נגיע למסקנה הזאת, זה מה שנעשה."
- אודי רקנאטי - 22/03/22
אני רק שם את זה פה. עכשיו נראה מה יהיה.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
אם נגיע למסקנה? השנים האחרונות לא הספיקו?Rampel כתב:"אם צריך תקציב נוסף, נוסיף. אם נגיע למסקנה הזאת, זה מה שנעשה."
- אודי רקנאטי - 22/03/22
שמואל1 כתב:אם נגיע למסקנה? השנים האחרונות לא הספיקו?Rampel כתב:"אם צריך תקציב נוסף, נוסיף. אם נגיע למסקנה הזאת, זה מה שנעשה."
- אודי רקנאטי - 22/03/22
שלא יספר סיפורים
מילוס כתב:מכבי זה כמו החנויות האלו בתחנה המרכזית שמנסות לשכנע חיילים מעופצים לקנות רדיו דיסק ב-5 שקל (גנוב, תשלום חודשי ל-60 שנה). כולם מכירים, בסוף מישהו יפול בפח. השאלה כמה מהר הוא יבין את זה.
אראל, חכה קצת עם ההתלהבות. גם אם הוא יחתום פה וגם אם הוא ידרוש שכר שחקנים ושמות ספציפיים שיגיעו, עדיין לא ברור מה יהיה עם שאר התקציב, איזה שחקנים יגיעו ואיך הקבוצה תיבנה. ותזכור שגם אם הוא יהיה פה, וויצ'יץ' ואבן עדיין במערכת.Jack55 כתב:אני באמת חושב שאם פסקוואל אכן יחתום (ונכון לעכשיו נראה שהסיכויים מאוד גבוהים שכן), תהייה לנו סוף סוף עונה מיוחדת.
גם תקציב שחקנים גבוה מהרגיל, גם מאמן שהפעם על אמת מהטופ האירופאי, גם סוף סוף עונה שבה המאמן בונה את הסגל לבדו, וכשזה מאמן ברמה של פסקוואל אז לגמרי אפשר להיות רגועים
לא יגיע. אין שום סיכוי.Jack55 כתב:אני באמת חושב שאם פסקוואל אכן יחתום (ונכון לעכשיו נראה שהסיכויים מאוד גבוהים שכן), תהייה לנו סוף סוף עונה מיוחדת.
גם תקציב שחקנים גבוה מהרגיל, גם מאמן שהפעם על אמת מהטופ האירופאי, גם סוף סוף עונה שבה המאמן בונה את הסגל לבדו, וכשזה מאמן ברמה של פסקוואל אז לגמרי אפשר להיות רגועים
אני הבנתי שאלה דברים שכבר נסגרו בחוזה איתו, גם בנוגע לתקציב וגם בנוגע לשחקנים ספציפיים שהוא רוצה בקבוצה.Rampel כתב:אראל, חכה קצת עם ההתלהבות. גם אם הוא יחתום פה וגם אם הוא ידרוש שכר שחקנים ושמות ספציפיים שיגיעו, עדיין לא ברור מה יהיה עם שאר התקציב, איזה שחקנים יגיעו ואיך הקבוצה תיבנה. ותזכור שגם אם הוא יהיה פה, וויצ'יץ' ואבן עדיין במערכת.Jack55 כתב:אני באמת חושב שאם פסקוואל אכן יחתום (ונכון לעכשיו נראה שהסיכויים מאוד גבוהים שכן), תהייה לנו סוף סוף עונה מיוחדת.
וגם, אתה יודע.. שקודם אשכרה יחתום פה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־24 אורחים