המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:טוב, משהו בטוח הולך לקרות..יש לי מול הבית רכב של חרדים עם מוזיקה בפול ווליום שאני לא יכולה לשמוע את עצמי חושבת..סימן?
Holiday_Armadillo כתב:מתAMסרת כתב:מקאלב ?
פרקינס ?
בסוף נשמע על סולחה עם אוחיון (לא מצחיק, אני יודעת..)
זה לא מצחיק רק בגלל שזה עצוב, זאת לא אשמתך
זאת עונת מלפפונים שכל הטעויות נעשו בה
אני תמיד מאמינה שתהיה לנו בסוף עונה טובה ואני לעולם מאלה שנכנסים לדיפרסיה בגלל עונת מלפפונים רעה אבל אני לא הולכת להתכחש לזה שמשהו בקיץ הזה פשוט התפקשש לגמרי..חלק בגלל ההנהלה וחלק בגלל השחקנים
ועדיין הכל יכול להשתנות ברגע עם החתמה של שוטינג וסנטר
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:טוב, משהו בטוח הולך לקרות..יש לי מול הבית רכב של חרדים עם מוזיקה בפול ווליום שאני לא יכולה לשמוע את עצמי חושבת..סימן?
המשיח
er79 כתב:עוד הפגזת שמות בתפוז. הבחור לא לקח סיכונים ופשוט הפגיז על כל השמות, כדי שאולי יצדק: רדוליצה, אנדרסן, אוקיץ׳, מקאלב, מאריץ׳, גורדון, את בלו הבחור החזיר מהבוידעם. שאפו
חנו'ש כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:טוב, משהו בטוח הולך לקרות..יש לי מול הבית רכב של חרדים עם מוזיקה בפול ווליום שאני לא יכולה לשמוע את עצמי חושבת..סימן?
המשיח
זה הרכז שמכבי הולכת להחתים??
מישהו יודע מה רמת ניהול המשחק שלו??
refael כתב:פארגו חוזר ?
איזה רכז על כבר יביאו תהיו מציאותיים לרגע אין אף רכז כזה פנוי בשוק ואני לא מאמין שישלמו בייאוט של מיליון לDD שיבוא לפה, מקסימום נראה פה את פרקניס.
יש שם הרבה יותר גדול שאכן מועמד חם לעמדת הרכז, אבל למרות שמכבי מוכנה לשבור קופות גמל ופנסיה עבורו, זה לא תלוי רק בה ובשחקן שרוצה לבוא, אבל כפוף למגבלה טכנית בחוזה הקודם שלו.
Holiday_Armadillo כתב:שאלה פשוטה(או שלא)
מה יגרום לכם לשנות את דעתכם על עונת המלפפונים הזאת ב-180 מעלות?(360)
BIG sofo כתב:רועי מרום:יש שם הרבה יותר גדול שאכן מועמד חם לעמדת הרכז, אבל למרות שמכבי מוכנה לשבור קופות גמל ופנסיה עבורו, זה לא תלוי רק בה ובשחקן שרוצה לבוא, אבל כפוף למגבלה טכנית בחוזה הקודם שלו.
asafb96 כתב:יש לי משום מה תחושה על מקאלב
gandya כתב:asafb96 כתב:יש לי משום מה תחושה על מקאלב
יהיה שמח.. אבל תחושות לחוד, ומציאות לחוד.
המציאות מכבי בכל עונה(בשנים האחרונות) מביאה לפחות שם אחד גדול. שנה שעברה פארמר+לנגפורד, לפני שנתיים החזרת ליאור אליהו+ החתמת סופו.
מצד שני מכבי מעולם(לא שאני יודע), לא שילמה באי-אווט גדול על כוכב. אין סיבה שזה ישתנה הפעם..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], גל גל ו־44 אורחים