המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אם כך תפתח כבר את דיון המחשבות לעונת 2024.Jack55 כתב:לפי הבנתי מפרטים שקיבלתי עכשיו, אם פסקוואל ירד מהפרק סופית, מכבי ינסו בעיקר (או קודם כל) ללכת על קטש ככל הנראה בגלל הסיבה שאין כבר הרבה זמן ולסגור איתו עסקה זה יהיה יותר מהיר ועדיף להנהלה
Jack55 כתב:לפי הבנתי מפרטים שקיבלתי עכשיו, אם פסקוואל ירד מהפרק סופית, מכבי ינסו בעיקר (או קודם כל) ללכת על קטש ככל הנראה בגלל הסיבה שאין כבר הרבה זמן ולסגור איתו עסקה זה יהיה יותר מהיר ועדיף להנהלה
קטש?!Jack55 כתב:לפי הבנתי מפרטים שקיבלתי עכשיו, אם פסקוואל ירד מהפרק סופית, מכבי ינסו בעיקר (או קודם כל) ללכת על קטש ככל הנראה בגלל הסיבה שאין כבר הרבה זמן ולסגור איתו עסקה זה יהיה יותר מהיר ועדיף להנהלה
מביך. קלאסי מכבי.Jack55 כתב:לפי הבנתי מפרטים שקיבלתי עכשיו, אם פסקוואל ירד מהפרק סופית, מכבי ינסו בעיקר (או קודם כל) ללכת על קטש ככל הנראה בגלל הסיבה שאין כבר הרבה זמן ולסגור איתו עסקה זה יהיה יותר מהיר ועדיף להנהלה
רוצים להתקדם לאופציות אחרות? לגיטימי ואפילו רצוי.LL6 כתב:אני מאמין שעד יום חמישי קטש כבר יהיה סגור.
די כמה אפשר להיות נואשים לספקואל
אם צ׳אבי אמר להם שהוא לא רוצה להישאר שם והם עדיין לא משחררים אותו אז זה לא ישתנה, בטח שלא מחר
״הסאגה המטורפת הזו״ הייתה רק בראש שלכם. התחרפנתם. אתם לא יודעים מה זו מכבי של פדרמן? כאילו סאגת טייריס רייס כבר נשכחה? אז לא היה מו״מ ואם היה אז מה היה? תשחררו, הקבוצה שייכת לפדרמן וללקוחות עשירים שרוצים תעסוקה לחמישי בערב.Jack55 כתב:זה יהיה לגמרי הזוי אם בסוף פאקינג קטש יגיע לפה אחריי כל הסאגה המטורפת הזאת, אבל אם להיות כנה עדיין לא איבדתי תקווה לגביי פסקוואל, פחות או יותר ממה שאני מבין כל הדיווחים האלה בתקשורת זה משחקי בייאאוט
TAYO כתב:״הסאגה המטורפת הזו״ הייתה רק בראש שלכם. התחרפנתם. אתם לא יודעים מה זו מכבי של פדרמן? כאילו סאגת טייריס רייס כבר נשכחה? אז לא היה מו״מ ואם היה אז מה היה? תשחררו, הקבוצה שייכת לפדרמן וללקוחות עשירים שרוצים תעסוקה לחמישי בערב.Jack55 כתב:זה יהיה לגמרי הזוי אם בסוף פאקינג קטש יגיע לפה אחריי כל הסאגה המטורפת הזאת, אבל אם להיות כנה עדיין לא איבדתי תקווה לגביי פסקוואל, פחות או יותר ממה שאני מבין כל הדיווחים האלה בתקשורת זה משחקי בייאאוט
Sent from my iPhone using Tapatalk