14 יוני 2022, 17:22
14 יוני 2022, 17:25
אם אני מכיר את קטש, באמצע העונה יחליפו חצי סגל.אנטוניו כתב:אם אני מכיר את קטש
אז די בוסט וגוש ניבו ישחקו במכבי תל אביב
14 יוני 2022, 17:27
14 יוני 2022, 17:40
14 יוני 2022, 17:44
תן לי שבוע. התסכול ייעלם ואני אשאר עם הציניות. כרגיל.Asf כתב:אין עוד מישהו שעבר מזמן את שלב התסכול וכל ההתרחשות הזאת פשוט מצחיקה אותו?
לא?
שואל בשביל חבר...
14 יוני 2022, 17:45
וואי לגמריגל גל כתב:רוצים את פסקוואל וקטש מגיע
זה כמו לרצות את מיצ'יץ ולהביא את מקל
14 יוני 2022, 17:47
14 יוני 2022, 17:48
מכבי במצב שההנהלה תבקש מאיתנו להודות לה אם היא תחתים 12 קונוסיםגל גל כתב:ועכשיו ברצינות
מה קטש כן יכול להביא למכבי ? מה סגנון המשחק שלו ?
והשאלה העיקרית האם מכבי כן תיקח את החלק היחסי של יה שהיו צריכים להביא לפסקוואל ולהשקיע את זה בשחקנים יקרים במקום ( אני בספק)
14 יוני 2022, 17:52
גל גל כתב:רוצים את פסקוואל וקטש מגיע
זה כמו לרצות את מיצ'יץ ולהביא את מקל
14 יוני 2022, 17:58
אתה בספק בצדק. ברור שזה לא יקרה. יציעו לקטש מציאות (מהמילה מציאה) והוא יעוף עליהן כי זה רמה אחת ממה שהוא רגיל לאמן.גל גל כתב:ועכשיו ברצינות
והשאלה העיקרית האם מכבי כן תיקח את החלק היחסי של יה שהיו צריכים להביא לפסקוואל ולהשקיע את זה בשחקנים יקרים במקום ( אני בספק)
14 יוני 2022, 17:59
הצחקת את סקוטי שירצה להישאר בשביל קטש, אוונס ו11 קונוסים שההנהלה אולי תחתיםRampel כתב:אתה בספק בצדק. ברור שזה לא יקרה. יציעו לקטש מציאות (מהמילה מציאה) והוא יעוף עליהן כי זה רמה אחת ממה שהוא רגיל לאמן.גל גל כתב:ועכשיו ברצינות
שלא נדבר על סקוטי אם הוא יבחר בכלל להישאר פה.
לגבי סגנון המשחק - איך אתה עם פיק אנד רול שרודף פיק אנד רול ועוד קצת פיק אנד רול ספרדי? כי זה כל מה שהוא יודע.. מצד שני, גם יאניס.. מצד שלישי, יאניס לפחות היה גורם לשחקנים לשרוט ולהילחם בשבילו, מה שה-0 כריזמה של קטש לא ממש תגרום.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
14 יוני 2022, 18:01
איזה ייאוש אלוהיםRampel כתב:אתה בספק בצדק. ברור שזה לא יקרה. יציעו לקטש מציאות (מהמילה מציאה) והוא יעוף עליהן כי זה רמה אחת ממה שהוא רגיל לאמן.גל גל כתב:ועכשיו ברצינות
לגבי סגנון המשחק - איך אתה עם פיק אנד רול שרודף פיק אנד רול ועוד קצת פיק אנד רול ספרדי? כי זה כל מה שהוא יודע.. מצד שני, גם יאניס.. מצד שלישי, יאניס לפחות היה גורם לשחקנים לשרוט ולהילחם בשבילו, מה שה-0 כריזמה של קטש לא ממש תגרום.
14 יוני 2022, 18:06
14 יוני 2022, 18:09
14 יוני 2022, 18:11
14 יוני 2022, 18:18
הרי מנויים יהיו. לצערנו לדבר הזה יהיה ביקוש ובטח תהייה איזו החתמה שיווקית שתעזור בזה.Shay_uzan כתב:חבל, מאוד רציתי להמשיך להגיע למשחקים אחרי 139/139 משחקי מנוי ולחדש... נשבר לי מהחרא הזה, שמישהו יעשה משהו שיגאל אותנו מהחבורת זבל הזאת, נשבר מהבולשיט הזה
Rampel כתב:אתה בספק בצדק. ברור שזה לא יקרה. יציעו לקטש מציאות (מהמילה מציאה) והוא יעוף עליהן כי זה רמה אחת ממה שהוא רגיל לאמן.גל גל כתב:ועכשיו ברצינות
Mmm כתב:גיק תעשה טובה תמסור להנהלה שילכו לעזאזל...לא נחדש מנויים...שיתביישו. תודה
14 יוני 2022, 18:25
חלאס נשבר לי והחרא שאין באמת מה לעשות מול החבורת אדיוטים האלה, פשוט לראות את המועדון מת מול העייניםRampel כתב:הרי מנויים יהיו. לצערנו לדבר הזה יהיה ביקוש ובטח תהייה איזו החתמה שיווקית שתעזור בזה.Shay_uzan כתב:חבל, מאוד רציתי להמשיך להגיע למשחקים אחרי 139/139 משחקי מנוי ולחדש... נשבר לי מהחרא הזה, שמישהו יעשה משהו שיגאל אותנו מהחבורת זבל הזאת, נשבר מהבולשיט הזה
כל עוד ההנעלה הזו מקבלת כסף מאוהדים וממלאת את ההיכל, עד שהנוכחים שם (בראשות הגייט - "המיעוט הרועש") לא ירימו מחאה, שום דבר לא ישתנה בהתנהלות של הקבוצה הזו ובהרכב הניהולי שלה.
החבורה הזו חייבת לקבל "טיפול הרציקוביץ'" ובאמת לא ברור לאיזו תהום צריך לרדת בשביל שזה יקרה.
14 יוני 2022, 18:34