המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Holiday_Armadillo כתב:טוב, מאיר איינשטיין אמר כרגע שפורטוגל עדיין לא הפסידו בפנדלים..הנה מגיע הראשון

LIAV10 כתב:אוי אוי אוי, ראו על הפנים של אלבש שהוא הולך להחטיא, חוסר ביטחון וכדור גבוה..
מתי יבינו שחקני כדורגל מטומטמים בפנדל זה רק בעיטות שטוחות?

LIAV10 כתב:אוי אוי אוי, ראו על הפנים של אלבש שהוא הולך להחטיא, חוסר ביטחון וכדור גבוה..

Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:אוי אוי אוי, ראו על הפנים של אלבש שהוא הולך להחטיא, חוסר ביטחון וכדור גבוה..
אי אפשר לתת אמון בבלמים שבועטים פנדלים![]()
גם ראו שמאוטיניו הולך להחטיא, זה היה ממש ממש ברור..הצעדונים הקטנים האלה..תסיים את זה וזהו

refael כתב:רציתי שפורטוגל תנצח, לא אוהב את הספרדים האלו.
אני מתבאס בשביל רונאלדו אפילו פנדל לא הספיק לבעוט חחח
Dperk כתב:refael כתב:רציתי שפורטוגל תנצח, לא אוהב את הספרדים האלו.
פשוט בושה הרונאלדו הזה, כל הטריקים שלו בפנדלים וכל הביטחון העצמי, והוא לא בין ארבעת הבועטים הראשונים?? שני הבלמים בועטים לפניו?? איזו פחדנות. למה הוא שמר את עצמו, לחתונה?

Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:אוי אוי אוי, ראו על הפנים של אלבש שהוא הולך להחטיא, חוסר ביטחון וכדור גבוה..
אי אפשר לתת אמון בבלמים שבועטים פנדלים![]()
גם ראו שמאוטיניו הולך להחטיא, זה היה ממש ממש ברור..הצעדונים הקטנים האלה..תסיים את זה וזהו

Dperk כתב:refael כתב:רציתי שפורטוגל תנצח, לא אוהב את הספרדים האלו.
פשוט בושה הרונאלדו הזה, כל הטריקים שלו בפנדלים וכל הביטחון העצמי, והוא לא בין ארבעת הבועטים הראשונים?? שני הבלמים בועטים לפניו?? איזו פחדנות. למה הוא שמר את עצמו, לחתונה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים