המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מילוס כתב:מה, אם קוריץ' יהיה פנוי, ובמחיר הנכון, ברור שמביא (כמחליף, כן?). הוא חתיכת קילר.
הבעיה היא שהמחיר הנכון של מכבי עבור שחקן שביעי לא אמור להיות כ"כ גבוה באם יחלקו את העוגה כמו שצריך (ובתקווה שלא יעשו את טעות ריינולדס שוב), ולא בטוח שזה יהיה מפתה מדי בשבילו כשיש לא מעט עשירות ישנות וחדשות ביורוליג.
Weems13 כתב:גל גל כתב:הייתם מביאים את קייל קוריץ ?
סוגיה מעניינת. בהנחה ופסקוואל אכן מגיע, אפשר ללמוד מהאופי של הקבוצות שלו שתמיד היה לו פיור שוטר שרץ על חסימות. מנבארו ובאזילה בברצלונה, למאט לוגסקי בפאו ובילי בארון בזניט. אז קייל קוריץ הוא אופציה מעולה מבחינתי אם יגיע שחקן כזה. גם לאחרונה יצא לגמרי מהרוטציה של שאראס. אותו כנל לגבי בובואה. יצא מהרוטציה של אנדולו מאז שאלייזה נחת שם, ותוסיפו בעונה הבאה את קלייבורן לקבוצה ולא בטוח שהוא ישאר שם. הייתי שם את העין לראות איך הסיטואציות של השניים הללו מתפתחות במהלך הקיץ.
גל גל כתב:מילוס כתב:מה, אם קוריץ' יהיה פנוי, ובמחיר הנכון, ברור שמביא (כמחליף, כן?). הוא חתיכת קילר.
הבעיה היא שהמחיר הנכון של מכבי עבור שחקן שביעי לא אמור להיות כ"כ גבוה באם יחלקו את העוגה כמו שצריך (ובתקווה שלא יעשו את טעות ריינולדס שוב), ולא בטוח שזה יהיה מפתה מדי בשבילו כשיש לא מעט עשירות ישנות וחדשות ביורוליג.
שמע קוריץ בן 32-33
לא מאמין שהוא צריך להיות כזה יקר
אבל אולי מכבי יכולים לשים עליו את היד פה
לדעתי קו אחורי כזה זה משהו מצויין
אוונס, בראון\תומפסון\מקנטייר
ווילבקין,קוריץ
גל גל כתב:מה דעתכם על אוסטין הולינס
Shay_uzan כתב:אפשר להפסיק לחשוב לדעתי
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
Shay_uzan כתב:הסגל שלי לעונה הקרובה (לפי השמועות עד כה)
1-קונוס בכיר, קונוס, זיו
2-קונוס, קונוס, קונוס עם דגל ישראל
3-קונוס מוכח, קונוס מתאזרח, קונוס
4- קונוס, קונוס ישראלי, אולי בנדר
5- קונוס, קונוס, סורקין
סגל עם צוויון שמכיר את המועדון ומכביסטי
argof כתב:עדכון מחשבות לפי רסיסי המגמות המתגבשות:
1- לורנצו בראון, תמיר בלאט, זיו
2- קורי היגינס, אוואנס, הידיגר
3- בייקון, לנדסברג, פניני
4- ג'ורדן מיקי, בנדר, סורקין
5- ניבו, ג'ונתן מוטלי, טיוס
זה כי אני מנסה להיות אופטימי, אני מאמין שמכבי בסוף תתפשר על קונוס זול מהליגה או פליט שלא הוכיח את עצמועידן כתב:Shay_uzan כתב:הסגל שלי לעונה הקרובה (לפי השמועות עד כה)
1-קונוס בכיר, קונוס, זיו
2-קונוס, קונוס, קונוס עם דגל ישראל
3-קונוס מוכח, קונוס מתאזרח, קונוס
4- קונוס, קונוס ישראלי, אולי בנדר
5- קונוס, קונוס, סורקין
סגל עם צוויון שמכיר את המועדון ומכביסטי
סוף סוף יהיה קונוס בכיר בעמדת הרכז?! מעולה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־37 אורחים