המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מילוס כתב:Rampel כתב:מילוס כתב:Rampel כתב:כן... למקרה שזה לא היה ברור פה למי מאיתנו, שמות גדולים או שחקנים על סף פריצה לא יגיעו למכבי תחת קטש.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
מי ישמע כמה שמות גדולים התעקשו להגיע לידיים של פדרמן בכל העשור האחרון.. אפילו זרים בינוניים מתלבטים בינה לבין כלמני קבוצות יורוקאפ.
לפה מגיעים שמות גדולים לשעבר שנתקעו בלי קבוצה, שחקנים על סף פריצה שיחכו לפריצה עד סוף הקריירה, וכאילו שמות גדולים שמסיבה מסתורית אף קבוצה אחרת לא רצתה.
אין למכבי כסף והישגיות כדי למשוך שחקנים באמת מבוקשים (או אפילו להשאיר את הטובים יותר שכבר פה), אין להם סקאוטינג לגנוב שחקנים על סף פריצה..
וסקוטי וזי'ז'יץ' הם מה בדיוק? סקוטי הגיע בשנות הפריצה שלו והעדיף להגיע לפה במקום לאפס, ז'יז'יץ' הגיע לפה אחרי ה-NBA והעדיף את מכבי על פני ריאל. אחד הגיע לספאחיה ואחד לספרופולוס. לא מאמנים גדולים, אבל פיגורות מוכרות גם באירופה וגם ב-NBA (שימשו כעוזרים).
כשלמכבי היה סקאוטינג והיו גונבים האפמנים ופארקרים מתחת לאף של כולם, איזה ממזר ישראלי כמו פיני גרשון היה תופס. עכשיו הסקאוטינג שווה לתחת והתרגיל הזה לא יעבוד.
התקווה היחידה הייתה למאמן עם שם (רצוי אחד טוב הפעם), שהיה מושך שחקנים וגם אשכרה יודע מה לעשות איתם. כל דבר אחר לא יעבוד כשראש מערך הסקאוטינג הוא אבי אבן ואתה מתעקש לא להבין את זה. העיקר חסכנו להנעלה כמה גרושים אה?
רק אל תספר סיפורים כשגם סקוטי ילך לפנר וכמובן שתחליף ראוי לא יהיה פה.. ובחייאת שחרר את שומאכר. קיבלת את הרוי ניסני שלך. מקווה שאתה מבסוט. בוא נראה איזה פרארי (עלאק) יבנו לו.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
סקוטי אכן היה ע"ס פריצה (ועדיין, עונת פריצה ביורוקאפ), ושילמת ערימות, ערימות של כסף כדי להגיע אליו. זיזיץ' שחקן טוב, רחוק מטופ יורוליג.. ואף אחד מהם לא הגיע בגלל איזה ספאחיה או יאניס, הם הגיעו כי מכבי היתה האופציה הכי סבירה שלהם בזמן הזה.
אתה עדיין מאמין לסיפורי זיזיץ' וריאל? כי סיפרו אותם אותם אנשים שמכרו לנו את פסקוואל, תיאודוסיץ' ורבים אחרים. הכל שטויות.
מכבי גנבה את סקוטי לאפס? איזה אפס, שסיימה אחרונה בעונה שלפני - ושמה באותו זמן את היד על לארקין שהיה 2 רמות מעל סקוטי ובלי ביי-אאוט מפוצץ?
שומאכר? מה עכשיו?
אני לא "רוצה" קטש, אני פשוט לא חושב שהחלופות שעולות באתרי הספקולציות עדיפות. אני חושב שכל מני מאמנים בינוניים, כושלים ויקרים זה עוד "יציאה מידי חובה" של מכבי. זה בדיוק כמו להנחית לפה שחקן כמו וויליאמס. "קחו, הבאנו לכם כוכב יורוליג", למרות שזה פשוט לא נכון.
גל גל כתב:יעקב מאיר גם אומר שסיכוי מאוד נמוך שאוונס ימשיך
דרך אגב, זה די שקוף שדן שמיר יהיה העוזר של קטש במידה ויבוא. וזה מה שמתכוונים בעוזר בכיר
Assaf M כתב:אגב לפי מה שאני מבין סקוטי עוזב סופית. מה שמפנה תקציב נכבד ביותר עבור מכבי לסגל שחקנים.
קיצר חוץ מפרקינס כולם עוזביםגל גל כתב:יעקב מאיר גם אומר שסיכוי מאוד נמוך שאוונס ימשיך
דרך אגב, זה די שקוף שדן שמיר יהיה העוזר של קטש במידה ויבוא. וזה מה שמתכוונים בעוזר בכיר
קונוס כתום לבן או קונוס כתום שחורגל גל כתב:באסה
טוב, מי האופציות להחליף את סקוטי ?
מקווה שבולדווין לא יגיע
אומרים שהוא סרטן בחדר הלבשה
אבל זה נשמע שמכבי חמים עליו
Assaf M כתב:אגב לפי מה שאני מבין סקוטי עוזב סופית. מה שמפנה תקציב נכבד ביותר עבור מכבי לסגל שחקנים.
וכך הלך לו המכביסט האחרון במכבי...Assaf M כתב:אגב לפי מה שאני מבין סקוטי עוזב סופית. מה שמפנה תקציב נכבד ביותר עבור מכבי לסגל שחקנים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים