המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מוטלי בפנר.Jack55 כתב:1. בראון, בלאט
2. גריגוניס, אוואנס, היידיגר
3. בייקון, קולסון, לנדסברג
4. מיקי, גינת, סורקין
5. מוטלי, בולומובי, ליף
כרגע זה נראה לי כמו הסגל הכי טוב שאפשר להעמיד
רוב השמות פה זה שמות שעלו בתקשורת כמועמדים למכבי
כשמקבלים קרוב ל4 מיליון על העסקה של ווילבקין + הכסף של זיזיץ מתפנה, אין שום סיבה שמכבי לא תצליח להחתים שחקנים כמו בייקון, בראון, מיקי וגריגוניס.
כל אחד מהם שווה באיזור ה800-1.3 מיליון, ולמכבי לגמרי יש את הכסף בשביל לדאוג שארבעתם יהיו פה
Mitelka כתב:מוטלי בפנר.Jack55 כתב:1. בראון, בלאט
4. מיקי, גינת, סורקין
5. מוטלי, בולומובי, ליף
כשמקבלים קרוב ל4 מיליון על העסקה של ווילבקין + הכסף של זיזיץ מתפנה, אין שום סיבה שמכבי לא תצליח להחתים שחקנים כמו בייקון, בראון, מיקי וגריגוניס.
כל אחד מהם שווה באיזור ה800-1.3 מיליון, ולמכבי לגמרי יש את הכסף בשביל לדאוג שארבעתם יהיו פה
לטעמי זה סגל לא מספיק טוב. ההבדל בין החמישייה המובילה למחליפים הוא עצום. בסגל שכזה יהיה לך קשה מאוד למשוך לאורך זמן. תשיג ניצחונות יפים אבל יהיה לך קשה מאוד לעשות פלייאוף ולהיות דומיננטי בארץ. חמישייה משנית עם בלאט, אוונס, בונזי יטבחו אותה בסייז כל קבוצת יורוליג בינונית.
ולמה כולם שמים את סורקין 4 ? נראה לי שהעונה הזו ובמיוחד הסידרה נגד ריאל הוכיחו שהוא יותר אפקטיבי כסנטר.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
Jack55 כתב:1. בראון, בלאט
4. מיקי, גינת, סורקין
5. מוטלי, בולומובי, ליף
Rampel כתב:Jack55 כתב:1. בראון, בלאט
4. מיקי, גינת, סורקין
5. מוטלי, בולומובי, ליף
יש פה קו קדמי נמוך מדי. אחד הזרים שם צריך להיות 7 פוטר. חייבים להסיק מסקנות כבר בעניין הזה.
בדיוק מהסיבה הזו אני מקווה שבולומבוי ופוית'רס לא יגיעו ביחד. אחד מהם כ-9'6 אתלטי (ושניהם אגב לא חוסמים גדולים) זה מספיק.
אגב, ליף ממש לא סנטר. אם כבר, רומן הוא 4/5. בנוסף, אני לא חושב שיש מקום לליף וגינת ביחד. בעיני רק אחד מהם יגיע ורק אחד מהם צריך להיות פה על חשבון ג'ייק כהן.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
Jack55 כתב:Rampel כתב:Jack55 כתב:1. בראון, בלאט
4. מיקי, גינת, סורקין
5. מוטלי, בולומובי, ליף
יש פה קו קדמי נמוך מדי. אחד הזרים שם צריך להיות 7 פוטר. חייבים להסיק מסקנות כבר בעניין הזה.
בדיוק מהסיבה הזו אני מקווה שבולומבוי ופוית'רס לא יגיעו ביחד. אחד מהם כ-9'6 אתלטי (ושניהם אגב לא חוסמים גדולים) זה מספיק.
אגב, ליף ממש לא סנטר. אם כבר, רומן הוא 4/5. בנוסף, אני לא חושב שיש מקום לליף וגינת ביחד. בעיני רק אחד מהם יגיע ורק אחד מהם צריך להיות פה על חשבון ג'ייק כהן.
מסכים איתך לגביי עמדת הסנטרים, אם תהייה אפשרות להחתים את פויתרס אז בעיניי הוא עדיף על בולומבוי
השאלה מי יביאו בנוסף אליו שיכול להיות גבוה
מצד שני, זה עבד מצוין עם בלאק והאנטר, אם בנוסף לפויתרס יהיה אפשר להנחית פה עוד איזה בהמה באיזור ה2.06 זה לאו דווקא יכול להיות רעיון רע
על המשבצת של גיל או בלי קשר?cannon כתב:גם קולסון במיקס.
Mitelka כתב:מוטלי בפנר.Jack55 כתב:1. בראון, בלאט
4. מיקי, גינת, סורקין
5. מוטלי, בולומובי, ליף
לטעמי זה סגל לא מספיק טוב. ההבדל בין החמישייה המובילה למחליפים הוא עצום. בסגל שכזה יהיה לך קשה מאוד למשוך לאורך זמן. תשיג ניצחונות יפים אבל יהיה לך קשה מאוד לעשות פלייאוף ולהיות דומיננטי בארץ. חמישייה משנית עם בלאט, אוונס, בונזי יטבחו אותה בסייז כל קבוצת יורוליג בינונית.
ולמה כולם שמים את סורקין 4 ? נראה לי שהעונה הזו ובמיוחד הסידרה נגד ריאל הוכיחו שהוא יותר אפקטיבי כסנטר.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
Jack55 כתב:SirCharles כתב:Jack55 כתב:ישראלים :
גארדים - בלאט, היידיגר, לנדסברג
פורוורדים - גינת, ליף, סורקין, פניני(?)
סוגר את הפינה
אז אני מבין שאתה הולך על קבוצת הגנה סטייל הבוסטון סלטיקס?
אלה ששת הישראלים הכי טובים שיש כרגע בשוק, אין סיבה שמכבי עם התקציב שלה והתנאים שהיא יכולה להציע לא תצליח להחתים את כולם
עם כל הכבוד לזרים בעיניי לישראלים יש נתח משמעותי ביותר בהצלחה של הקבוצה, בסופו של דבר קשה מאוד להצליח עם רוטציה של 7-8 זרים טובים, אם תצליח לשים יד על לפחות 4 ישראלים שעולים מהספסל ויכולים לתרום ברמה ממוצעת ומעלה ביורוליג זה מבורך ואף רצוי
מזכיר למכבי התמלאו 5.5 מיליון דולר ממכירות שחקנים וסיום רשת הביטחון. כמו שכולם ניחשו, זה גולגל ישירות לכיס של הפדרמנים והראקנטים כי אם לא צריך להשקיע כסף כדי להצליח אז למה גם לא לעשוק את הקופה על חשבון מאמן והשחקן האהוב ביותר בקבוצה?מילוס כתב:איפה מכבי ת"א? נחשפו תקציבי היורוליג
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=404932
אמל"ק: נגמרו הגבלות רשת ביטחון? מקורות הכנסה נוספים? תקציבי היריבות עולים? מחירי השחקנים מתנפחים? תפסיקו לאכול את זה. "מקורות ההכנסה החדשים" היחידים הם מלוותר על שחקנים מובילים, לחסוך על הצוות המקצועי, להקפיץ מחירי מנויים ולקצץ משכר המעודדות.
מכבי לא זזה מ-7 מיליון כבר עשור (לא רחוק מפנתינייקוס) ולכן תמשיכו לחלום על פסקוואל, שנגליה ומיקי, ולהתעורר עם נאנלי ובלקשייר.
גל גל כתב:יאללה עכשיו שישימו ביי אאווט על זוסמן ובלאט ויחזירו אותם
לא שהם מדהימים פשוט אין ישראלים יותר טובים.
ומי שמשלם את החובות של הפדרמנים יהיו המנויים. בסך הכל מגיע להם.Shay_uzan כתב:מזכיר למכבי התמלאו 5.5 מיליון דולר ממכירות שחקנים וסיום רשת הביטחון. כמו שכולם ניחשו, זה גולגל ישירות לכיס של הפדרמנים והראקנטים כי אם לא צריך להשקיע כסף כדי להצליח אז למה גם לא לעשוק את הקופה על חשבון מאמן והשחקן האהוב ביותר בקבוצה?מילוס כתב:איפה מכבי ת"א? נחשפו תקציבי היורוליג
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=404932
אמל"ק: נגמרו הגבלות רשת ביטחון? מקורות הכנסה נוספים? תקציבי היריבות עולים? מחירי השחקנים מתנפחים? תפסיקו לאכול את זה. "מקורות ההכנסה החדשים" היחידים הם מלוותר על שחקנים מובילים, לחסוך על הצוות המקצועי, להקפיץ מחירי מנויים ולקצץ משכר המעודדות.
מכבי לא זזה מ-7 מיליון כבר עשור (לא רחוק מפנתינייקוס) ולכן תמשיכו לחלום על פסקוואל, שנגליה ומיקי, ולהתעורר עם נאנלי ובלקשייר.
מקאדו 3 כתב:גל גל כתב:יאללה עכשיו שישימו ביי אאווט על זוסמן ובלאט ויחזירו אותם
איכס זוסמן להקיא עליו לא רוצה אותו
גל גל כתב:מקאדו 3 כתב:גל גל כתב:יאללה עכשיו שישימו ביי אאווט על זוסמן ובלאט ויחזירו אותם
איכס זוסמן להקיא עליו לא רוצה אותו
אני לצערי לא מכיר עוד שחקן ישראלי בעמדה 3 שמשחק ביורוליג
משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־24 אורחים