המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
הוא ביקש דברים והם בתגובה הזכירו לו שהם לא באמת רוצים אותו ומחתימים תו עוזר מאמן שיחליף אותו בשלוףאדם כתב:קטש בעיני לא מאמן אבל אני באמת מאחל שהוא יצליח ואולי הקארמה תשתנה .
האהבה שלי אליו בתור שחקן שונה לגמרי בתור מאמן בעיני הוא היה אחד הגדולים באירופה כשחקן.
דבריו מעוררים קצת התרגשות ,נראה שהיתה עבודה גם מצידו לפני שחתם והוא דרש דברים וביקש שיעבדו עליהם לפני חתימתו.
יכול להיות שדבריו בסוף יתבררו לי כאכזבה או כסתם בלון אבל הוא עורר ציפייה .
כולי תקווה שיוחתמו כמה שמות שמרגשים ומעוררים ציפיה לעונה ולא שמות שמראש אתה כבר יודע שהעונה הלכה.
ווילביקין בתור שחקן נחשב אחד הטובים באירופה ,בכל שנותיו מכבי לא עשו כלום כדי לעזור לו ולהבליט אותו וליצור לו תלכיד מתאים ,להיפך רצתה שהוא יעשה הכל מהכל,אותו דבר עשו לארויו.
אני חושב שחבל לוותר והוא שווה ניסיון נוסף אם רכז ותלכיד מתאים סביבו .
felix_r כתב:מי זה קרי בלקשיר מגאלא הטורקית שמכבי רוצה אותו על פי שמועה?
גל גל כתב:felix_r כתב:מי זה קרי בלקשיר מגאלא הטורקית שמכבי רוצה אותו על פי שמועה?
שיחק בגליל שנה שעברה אתה לא זוכר ? זה עם הרגל הקצרה
Tom1313 כתב:יו״ר הפועל ת״א, רמי כהן: ״עשינו כל שביכולתנו כדי להחזיר את תומר גינת. הייתי מציע לו גם את בתי הבכורה, אבל יש לי שלושה בנים…״
הרג אותי
לפני שנתיים שגליל הגיעה לגמר נגדינו והפסידה 1-2 בסידרה היה מהבולטים בה.גל גל כתב:felix_r כתב:מי זה קרי בלקשיר מגאלא הטורקית שמכבי רוצה אותו על פי שמועה?
שיחק בגליל שנה שעברה אתה לא זוכר ? זה עם הרגל הקצרה
שלמכבי נגמרו סמלים משלה שרוצים לבוא אז הם פוזלים לקבוצות אחרותMmm כתב:גיק קאנון ואסף.מה השמועה עם קאלתס?
felix_r כתב:לפי מה שאני מבין, פויטרס כבר כמעט סגור במכבי,
אבל אחרי הסיפור עם פסקוואל, לא נמהר לשמוח.
Mmm כתב:לא אתפלא עם קאלתס יגיע לפה הווטרן הקבוע..כמו נאנאלי ושות..רק שאני מתלבט כמה הוא טוב היום..כבר מבוגר יחסית וכבר לא חד
כמו פעם. דעתכם?
Mmm כתב:לא אתפלא עם קאלתס יגיע לפה הווטרן הקבוע..כמו נאנאלי ושות..רק שאני מתלבט כמה הוא טוב היום..כבר מבוגר יחסית וכבר לא חד
כמו פעם. דעתכם?
itai7 כתב:Mmm כתב:לא אתפלא עם קאלתס יגיע לפה הווטרן הקבוע..כמו נאנאלי ושות..רק שאני מתלבט כמה הוא טוב היום..כבר מבוגר יחסית וכבר לא חד
כמו פעם. דעתכם?
לא מתלהב
משתמשים הגולשים בפורום זה: Jack55 ו־9 אורחים