מחשבות לקראת עונת 2022/23

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מחשבות לקראת עונת 2022/23

הודעהעל ידי גל גל » 19 יוני 2022, 19:31

מילוס כתב:
גל גל כתב:
מקאדו 3 כתב:
גל גל כתב:יאללה עכשיו שישימו ביי אאווט על זוסמן ובלאט ויחזירו אותם

לא שהם מדהימים פשוט אין ישראלים יותר טובים.

איכס זוסמן להקיא עליו לא רוצה אותו

אני לצערי לא מכיר עוד שחקן ישראלי בעמדה 3 שמשחק ביורוליג

זה מקרה קלאסי של ישראלי שהיה גרוע, יצא לחו''ל, לא השתפר, לא עשה שם כלום (בנתיים) ופתאום הוא עלול להפוך לשחקן מבוקש. עם כל הכבוד ל-6 נקודותיו בליגה הגרמנית.. מה יגיד היידיגר?
ד"א, זוסמן מרוויח היום 375K לפח פרסומים זרים, קאמבק, שדרוג וביי אאוט יכולים בקלות לעלות 600-700K. שווה?

לדעתי כן.
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי אחדשיודע » 19 יוני 2022, 21:54

לא שווה שקל.
הוא ובלאט שישארו באלבה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי שמוליק » 19 יוני 2022, 22:10

אחדשיודע כתב:לא שווה שקל.
הוא ובלאט שישארו באלבה.

לא מסכים אתך. בלאט מלהיב. מסירות יפהפיות ובגרף שיפור מתמיד. בכלל הייתי רוצה שמדר ובלאט ישתלטו על עמדת הרכז.
זוסמן....דועך.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי אחדשיודע » 19 יוני 2022, 22:16

שמוליק כתב:
הוא ובלאט שישארו באלבה.

לא מסכים אתך. בלאט מלהיב. מסירות יפהפיות ובגרף שיפור מתמיד. בכלל הייתי רוצה שמדר ובלאט ישתלטו על עמדת הרכז.
זוסמן....דועך.

איפה ראית אותי מתבטא על היכולות של בלאט? כתבתי שיישאר באלבה. בשבילו, קודם כל. ואחרי זה בשביל מכבי. יש מספיק נפוטיזם במועדון הזה. שיסיים חוזה באלבה ונראה מה הוא שווה אח"כ. ובכל מקרה, אתה מגזים כהרגלך בתיאורים. שחקן בינוני (כרגע), ומדר אפילו פחות טוב ממנו. אם הם יובלו אותך, לא תגיע לשום מקום.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 19 יוני 2022, 22:53, נערך פעם אחת בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 19 יוני 2022, 22:53

הוא ובלאט שישארו באלבה.

הפעם אני מסכים איתך לחלוטין.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מילוס » 19 יוני 2022, 23:06

מדר לא בכיוון עדיין, אפילו לא ברמת יורוקאפ.
בלאט כרגע לא שווה את הכסף המוגזם שיעלה להביא אותו לפה. הסיבה היחידה שהוא בכלל עולה היא שמשחק אצלנו יפתח זיו, שכמעט כל אופציה עדיפה עליו.
האיש בקושי ראה פרקט (שלא לדבר על תרומה אפסית) בקבוצה כמו אלבה ברלין, מה הוא יכול לתרום למכבי?
מילוס

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 יוני 2022, 01:18

הוא ובלאט שישארו באלבה.

קל
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 20 יוני 2022, 01:40

קראתי איפשהו שריינולדס חתום במכבי לעוד עונה. זה נכון?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Rampel » 20 יוני 2022, 01:45

felix_r כתב:קראתי איפשהו שריינולדס חתום במכבי לעוד עונה. זה נכון?
כן. חתם לשנתיים + אופציה.
אולי אפשר אשכרה להוציא עליו ביי אאוט או לצאת מהחוזה בגלל ביקוש כזה או אחר. הוא הוזכר כבר בהקשר של ז'ילגיריס ובאסקוניה.

Sent from my SM-S908E using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי felix_r » 20 יוני 2022, 02:08

Rampel כתב:
אולי אפשר אשכרה להוציא עליו ביי אאוט או לצאת מהחוזה בגלל ביקוש כזה או אחר. הוא הוזכר כבר בהקשר של ז'ילגיריס ובאסקוניה.

באסקוניה וז'לגיריס הן הקבוצות עם התקציב הכי נמוך ביורוליג. הסיכוי להוציא מהן ביי-אאוט הוא פשוט אפסי. אשמח אם לא נצטרך להשלים את שכרו בקבוצה אחרת.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Rampel » 20 יוני 2022, 02:17

felix_r כתב:
Rampel כתב:

באסקוניה וז'לגיריס הן הקבוצות עם התקציב הכי נמוך ביורוליג. הסיכוי להוציא מהן ביי-אאוט הוא פשוט אפסי. אשמח אם לא נצטרך להשלים את שכרו בקבוצה אחרת.

המטרה היא לצאת מהחוזה בגלל מעבר שלו לקבוצה אחרת. אין שום פשע בלהתחיל מלדרוש באיי אאוט. אם אין קונות אז אפשר להשליך בהסכמה לכיוון הכללי של ליטא (כי לא באמת יש לו מה לחפש בספרד).

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי Shay_uzan » 20 יוני 2022, 02:49

Rampel כתב:
felix_r כתב:
Rampel כתב:

המטרה היא לצאת מהחוזה בגלל מעבר שלו לקבוצה אחרת. אין שום פשע בלהתחיל מלדרוש באיי אאוט. אם אין קונות אז אפשר להשליך בהסכמה לכיוון הכללי של ליטא (כי לא באמת יש לו מה לחפש בספרד).

מכבי תסכים לבייאוט של סביח אצל עובד (בחיים לא אכלתי שם, זה מה שעלה לי לראש)
הייתי אומר העיקר לחסוך את החוזה אבל,זה יותר בעיקר לגלגל עוד 20 שקל ומנה לחשבונם של פראדרקנטי

תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Jack55 » 20 יוני 2022, 08:47

מילוס כתב:מדר לא בכיוון עדיין, אפילו לא ברמת יורוקאפ.
בלאט כרגע לא שווה את הכסף המוגזם שיעלה להביא אותו לפה. הסיבה היחידה שהוא בכלל עולה היא שמשחק אצלנו יפתח זיו, שכמעט כל אופציה עדיפה עליו.
האיש בקושי ראה פרקט (שלא לדבר על תרומה אפסית) בקבוצה כמו אלבה ברלין, מה הוא יכול לתרום למכבי?
לא אתה ממש מגזים, הוא קיבל 15 דקות בממוצע ביורוליג ו18 דקות בממוצע בליגה זה דיי הרבה

היה לא רע בכלל באלבה וזה נראה לי ברור מאליו שהוא יכול לתרום הרבה יותר מאשר זיו תורם, הבעיה שיש לו חוזה מובטח ולא בטוח בכלל שמהלך כזה שווה הרבה כסף למרות הכל, מאמין שקטש יעדיף להישאר עם זיו אחריי הכל
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי מילוס » 20 יוני 2022, 08:49

ריינולדס הוא דיל כ"כ זוועה, שאם יש קונה - להעביר מהר מהר, לפני שיתחרט. בלי ביי אאוט ובלי משיכות זמן.
שלא יהפוך לקלויארו 1.1
מילוס

הודעהעל ידי Mageguns » 20 יוני 2022, 10:07

בוקר טוב חברים!

האמת שאני מתרגש לחזור ולכתוב פה, לאחר הרבה מאוד זמן שחזרתי להיות עוקב פאסיבי. אני נורא שמח לראות פה את שובם של משתמשי הפורום הוותיקים יותר – אסף, cannon, MTA (ויסלחו לי האחרים במידה וברחו כרגע מזכרוני) זה כיף גדול לקרוא את תגובתכם מחדש.
לא רבים זוכרים אותי, אני הצטרפתי לפורום בקיץ 2019 כמשתמש רשום, כאשר כבר החל מסוף 2014 בערך נכנסתי לראשונה לפורום ועקבתי אחר המתרחש באופן אנונימי ושקט. יש שיגידו "הנה עוד אוהד הצלחות שהצטרף אלינו..." אבל היי לא נראה לי שהתברכנו ביותר מדי הצלחות מאז.. ואני עדיין פה, כמדי שנה ומדי קיץ, באופן כזה או אחר.

בכלל תקופת הקיץ, תקופת ה"מלפפונים", יש בה משהו מיוחד בעיניי, ולמרות שאני משתדל לעקוב אחר המשחקים של הקבוצה במהלך העונה, יש משהו קסום דווקא בתקופה הזאת של השנה. מאחר ואני אדם אופטימי מטבעי, סוג של תקווה מחודשת שהנה, עונה הבאה יהיה טוב יותר. שבמהלך הקיץ הקרוב יחלו שינויים לטובה.
לא אשקר לעצמי ולכם, אבל לצערי הקיץ המצב הגיע לכדי קיצון ועוד בתחילתו עם כל המתרחש בקבלת ההחלטות במועדון. זה כל כך כואב ועצוב לי שאנחנו מגיעים למצב הזה. במועדון שאנחנו כל כך אוהבים.
נמאס לי, נמאס לי להתאכזב כל פעם מחדש. כאשר ההנהלה מבטיחה דבר אחד ובפועל עושה בדיוק את ההפך, או בוחרת את האופציה הנחותה מבין כל האפשרויות הקיימות באותה נקודת זמן.
זה פשוט לא הגיוני בעיניי, שהם שוברים רמת שפל חדשה מדי עונה, מובילים לביזיון של הקבוצה והמועדון שאנחנו אוהבים. הכי כואב לי, שהם הובילו לא מעט מאיתנו, למצב שבו אנחנו מעדיפים ומייחלים להפסדה של הקבוצה (שכולנו מחוברים אליה ובלב רוצים רק בהצלחתה) ,רק מתוך תקווה כלשהי שזה מה שיוביל לשינוי כלשהו בפן ההתנהלותי.

נמאס לי מעוד "ספין" תקשורתי, נמאס לי מעוד הבטחת שווא שראשי המועדון זורקים לאוויר, מעוד סיפור שמבטיחים להביא גורם ברמת A ובסוף מחתימים מישהו ברמת B,C,D.. (וזה במקרה הטוב..) זה נראה שהשנה פורים חזר בפעם השניה, מרוב הסיבובים שההנהלה עשתה עלינו:

ספין No.1 – מינוי המאמן הראשי – סאגת פסקוואל וקטש, מה זה היה ומה מזה באמת היה?
לא מתקבל על הדעת בעיניי איך שוב דבר כזה קורה? כאשר ההנהלה ומי מטעמה מנהלים מו"מ עם מאמן מהטופ האירופאי שיש בהיצע כיום, ובסוף מחתימים את קטש?
הסאגה הזאת פשוט הזויה. כבר מרגע פיטוריו של יאניס בעונה החולפת שמתם לכם כמטרה להחתים מאמן בכיר, וויתרתם באותה הזדמנות בדיוק על אותו מועמד מאחר והוא לא היה ראוי מבחינתכם להוביל את הקבוצה להצלחה.
והנה הגיע הקיץ, אני יכול להבין את העובדה שמכבי חיכתה עד שהעונה בליגה הרוסית תסתיים עד שתפנה באופן רשמי לזניט ותגיש הצעה לפסקוואל. מה שאני לא יכול להבין, ומרוב הפרסומים ופמפומים שהיו בתקשרות (ובעיקר ב"סקירה" האוהדת יש לומר של אתר ערוץ הספורט), לא בטוח שאי פעם נדע מה באמת הלך שם בין הצדדים ועד כמה ומה מתוך כל מה שיצא לתקשורת היה אמיתי.
איך ייתכן שלאור הסיטואציה הייחודית שנוצרה, לאור המלחמה בין רוסיה-אוקראינה, מצב שבו מכבי זכתה פעמיים – פעם אחת מההרחקה של הקבוצות הרוסיות במהלך העונה החולפת ועלייה על חשבונן לפלייאוף היורוליג, ופעם שניה שלכאורה התפנה מאמן בכיר כמועמד ראוי להוביל את הקבוצה. ובכל זאת, מכבי מצאה את הדרך לפשל גם בזה.
נניח את עניין ה-buy-out בצד לרגע, כאשר גם לזה מכבי הייתה צריכה להתכונן היטב מראש, במיוחד לאור העובדה שציינתי, כי הם הגיעו להבנה (ורצון אולי?) למנות מאמן מהטופ בקיץ, ואני רוצה להאמין שהם פחות או יותר ידעו לקרוא את מפת המאמנים הפנויים שיהיו.
אבל יותר מכל מכעיסה הידיעה הבאה :
"לספרדי הוצע שכר של למעלה ממיליון יורו בחוזה ארוך טווח, אלא שהביי אאוט הגבוה שזניט דרשה, בנוסף לדרישה של המאמן לשכר שחקנים שלא יירד מרף מסוים בכל עונה - לא איפשרו לצהובים לסגור את העסקה." ספורט 5
מה חשבתם לעצמכם? שמאמן בסדר גודל כזה, אחד שלא יבוא בעמדת נחיתות מול ההנלה לשם שינוי, לא ידרוש סגל ותקציב שחקנים ראוי לקבוצה שרוצה ומעוניינת בהצלחה (האם באמת?) ברמת היורוליג?

ספין No.2 - מינוי יועץ חיצוני – דייויד בלאט.
הסיפור הזה עצוב לי במיוחד. הוא עצוב לי במיוחד מ-2 סיבות. האחת היא לא עצם הגעתו של דייויד למערכת, כי דייויד הוא לכל הדעות בן אדם מאוד מוערך על ידנו, ודמות מאוד אהודה באופן כללי. אלא חורה לי השימוש בשמו הטוב שההנהלה עושה בכל דרך אפשרית, דריסת כל חלקה טובה שהייתה לה או שהיו מנת חלקה, רק בשם ניסיון פתטי נוסף למכירת מנויים.
הסיבה השניה זה שמתקשרת באופן ישיר לראשונה, זה עצם הגעתו של בלאט בתזמון תקשרותי מושלם יש לציין, במטרה לכסות על הכישלון הצורם בניהול המו"מ עם פסקוואל.
אני לא יודע את רמת מעורבתו של בלאט בתקפיד החדש, ולצערי אנחנו למודי נסיון עבר שהדברים במכבי נעשים רק למראית עין, ולא באמת מעוניינים בשינוי מהותי אמיתיים. עם כל האהבה של לדייויד, אני יכול לאחל לו רק הצלחה בתפקיד החדש, והלוואי והגעתו תתרום אפילו במעט לקבלת ההחלטות שפויה יותר בפן המקצועי.

ספין No.3 – מינוי עודד קטש כמאמן הראשי.
בהמשך למה שרשמתי לעיל בנק' 1 ו-2, הנה מכבי מפתיעה אותנו בפעם המי יודע כמה, עם השם הנוצץ של הקיץ, ומחתימה את צ'אבי פסקו.. קבלו את עודד קטש כמאמן החד ששל מכבי ת"א.
שלב ההתפכחות גבירותי ורבותיי, כפי שרבים מכם ציינו בימים האחרונים, אנחנו הולכים לישון בציפייה (שווא) להחתמה נוצצת, ובמכבי כמו מכבי, המציאות מכה בפנים ובלב כל פעם מחדש.
אני לא מכיר את קריירת האימון ויכולתיו של קטש בתפקיד, מאחר ולא עקבתי אחריו לאורך השנים. בשביל זה יש את הפורום הנפלא הזה וחבריו שיוכלו לתרום מהתרשמותכם האישית, ונדמה לי שכולנו תמימי דעות לגביו.
איך הגיוני שעד לא מזמן, העדיפה ההנהלה לוותר על שירותיו במהלך העונה החולפת, מאחר והוא לא היה מועמד מספיק טוב מבחינתם, למנות בסופו של דבר דווקא אותו? מי אחראי על ההחלטות האלה? קיים תהליך מסודר בכלל או שזה גלגל המזל?

הצד של ההנהלה (הצד שלה) – כפי שרשמתי לעיל אין שום היגיון בקבלת ההחלטות בנושא, איך ניתן למנות מאמן שאתם לא באמת מאמינים בו להוביל את הקבוצה?
עודד קטש הוא האיש הנכון במקום הנכון?
"הוא בין המועמדים והוא בהחלט ראוי. בקרוב מאוד נודיע על כל מה שקשור למאמן. בכל מקרה הוא יקבל את מירב העזרה, הידע והתרומה שאני יכול לתת". נכתב באחת מהראיונות עם דייויד בלאט בספורט 5. יחד עם הידיעה הבאה:
שיקול נוסף, ואולי לא פחות מכריע, היא העובדה שמבין האופציות שנותרו על השולחן עבור מכבי ת"א, קטש הוא כנראה המאמן היחיד שהאוהדים יכולים להתחבר אליו. המינוי של קטש, יחד עם החזרה של דייויד בלאט (שהמליץ עליו), מצביע במידה מסוימת על הכיוון שההנהלה של מכבי ת"א מתווה: יותר דמויות שמזוהות עם המועדון, הצלחות, כאלו שגם יהיה קל להתחבר אליהן.
אתם רואים כבראת התמונה, כן? הם מראש כבר מכינים את הקרקע ואת השעיר לעזאזל הבא שניתן יהיה לתלות עליו את האשמה במקרה של כישלון.

הצד שלו – עד היום לא מובן לי. הרי אתה נמצא בעולם הכדורסל הישראלי מאז ומעולם, אתה חלק מקבוצה אחרת, שכנראה משלמת פחות ממה שמכבי מציעה, אבל היי כבר היית בסיטואציה דומה לפני שנים, וכולנו זוכרים איך זה נגמר. למה לעשות את זה לעצמך שוב?
אני יכול להבין את העובדה שכסף מזיז עניינים, וככל שאתה הולך ומתבגר יותר, ייתכן וזה הדבר היחיד שמשפיע על קבלת החלטה כזו או אחרת. אבל איך אפשר להתבזות ככה?
להבין שאתה מגיע להובי לקבוצה כשכל התנאים, עוד לפני שהתחלת, הם לא לטובתך?
עצם הידיעה שלא היית מספיק טוב בשביל להתמנות לאותה הקבוצה כבר באמצע העונה החולפת, עצם העובדה שכנראה לא אתה תיהיה אחראי על קבלת החלטות מקצועיות כאלו ואחרות, עצם העובדה ששמים לך כ"עוזר" מישהו שאינך מעוניין בו, וכנראה ייכנס לנעליך במקרה הראשון של כישלון?
איך אפשר להסכים לכל הדברים האלה? לא מובן לי...

ספין No.4 – האמת שאני לא בטוח אם בשלב הזה ניתן להפריד ביניהם, אבל היכן האחריות של ניקולה/ההנהלה נופלת בכל הסיפור הזה?
הרי עד לא מזמן, לא ידענו (ואני לא אתפלא אם ניקולה בעצמו ידע) מה תחום אחריותו ותקפידו במועדון. והנה לאט לאט נחשפים עוד ועוד פרטים, ונאמר לנו במסגרת הפרסומים האחרונים:
"במסגרת תפקידו, וויצ'יץ' מנהל משאים ומתנים, פוגש שחקנים וסוכנים ומרבה לטוס לחו"ל - עם הקבוצה ולפעמים למשימות אחרות." ספורט 5
אז איך מנהל משא ומתן בכיר שכמותו, או מישהו מנסים לצייר לנו כדמותו, נכשל בפעם המי יודע כמה? ואיך שני הצדדים חיים עם זה בשלום? גם הוא עצמו וגם ההנהלה?
הצד של ההנהלה (הצד שלה) – קל. מבחינתם קיימת דמות "מקצועית" בכירה במועדון, בתפקיד שלא היה קיים עד לפני מינויו, שתשמש אותם כשעיר לעזאזל, שתמיד אפשר להסתתר מאחוריה כ"עלה תאנה" והטיל את כל האשמה עליו במקרה של כישלון כזה או אחר.
הצד שלו – לא כל כך מובן לי. מילא אם בתחילת דרכו בתפקיד, הגיע כדי לצבור ניסיון ולהתברג כגורם מרכזי שמתווך בין ההנהלה לבין המאמן והקבוצה. נשאר במועדון ובקבוצה שהוא אוהב ושיחק בה בעבר. עד פה בסדר גמור.
אבל ככל שעוברות השנים, ערימת כשלונות וההתבזויות של הקבוצה והמועדון רק הולכת וגדלה, אך יחד עם זאת מעמדו נשאר יציב כסלע. נניח שהכסף הוא טוב (ואני לא נכנס פה לתיאוריות קונספירציה למיניהן) ואתה נהנה מהסטוס קוו, אבל איך אתה יכול להסתכל על עצמך כל יום במראה ולהגיד שאתה עושה עבודה טובה? או שכבר עד כדי כך לא אכפת לך יותר מהמועדון?
איך אפשר לעמוד מהצד ולשמוע בתקשורת שהמעסיק שלך מטיל עליך את האשמה, בין אם באופן עקיף או באופן ישיר?

ספין No.5
– הגיע השלב של השחקנים המועמדים להצטרף לקבוצה, הנה כבר עכשיו ניתן לראות בכל האתרים דיווחים על שמות כאלו ואחרים מהבכירים ביבשת, ולצערי כולנו יודעים במי זה יסתיים...

מרוב הספינים כבר הראש מסתובבב עדלאידע...
כעת תבואו אלי בטענות של מה אתה רוצה מאיתנו? באת לבאס אותנו ולא נותר לנו לעשות דבר אלא לבכות על מר גורלנו?
כפי שציינתי, אני אדם אופטימי אך ריאלי מטבעי, ואני אמשיך בתקווה כי פנינו לטובה, ואסור לנו להתייאש. הייתי עד פה וברחבי הרשת למספר תגובות שמטילות את האשמה על ההנהלה מן הסתם, ואף יותר מכך על אותם אוהדים "עיוורים" ו"עונדי רולקסים ואוהדי הצלחות" שהם חלק מגורם שמעכב את השינוי המיוחל. אני באופן אישי לא יכול ולא חושב שזה פייר להטיל את האשמה על האוהד הפשוט של מכבי, גם לא על בעלי המנויים בכך שצריך שינוי כלשהו בהנהלה או בהתנהלות שלה במועדון. אני חושב שיש לכך 2 סיבות עיקריות:
1) חרם מינויים – אני לא חושב שההצעה הזו הינה פרקטית וריאלית למימוש לאור ההתנהלות הכלכלית של הקבוצה אל מול קהל המנויים שלה. כוונתי היא שמכבי בוחרת "לתשפר" את בעלי המנויים המחדשים ובמקביל "להעניש" במחיר את המנויים הקיימים שיחברו לעזוב ולקנות מנוי חדש בהמשך במחיר יקר יותר. כמו כן, קיים החשש מאפקט העדר בקרב הקהל שלנו. כלומר, עצם הידיעה שמישהו מוותר על המנוי שלו, הוא יודע שמיד לאחר מכן, קיים אוהד אחר שרק מחכה בתור לרכוש את אותו המנוי במקומו. הדבר הזה מקשה מאוד להוביל לשינוי כלשהו בעזרת חרם מנויים.

2) חוסר תחרות/מוטיבציה – מדובר בנקודה מאוד מעניינת שהתחברתי אליה, אשר מישהו העלה כתגובה לכתבה באחד האתרים. הרי אם תחשבו על זה, אין באמת סיבה "מוצדקת" מבחינת ההנהלה לעשות את השינוי המיוחל כל כך על ידנו.

למה? מאחר והיא יודעת שיש למכבי את "כרטיס הזהב" , כי לא משנה מה יהיו הנסיבות, מה יהיו התוצאות בפועל בסוף העונה או איך הקבוצה תיראה במהלכה, הרי שבכל מקרה בעונה הבאה, ולמשך שנים קדימה, הקבוצה בכל זאת תמשיך להיות חלק מהליגה הבכירה הזאת שנקראת היורוליג.

אתם הרי יודעים מה תחרותיות טובה יכולה לעשות, אפשר לקחת לאט מעט דוגמאות מתחומים אחרים כגון הסלולר, הטלוויזיה והאינטרנט, ואני בטוח שגם בספורט לא חסר, רק שלא עולות לי כרגע דוגמאות לראש.

לא פלא אם כן, שאין כאן רצון אמיתי להוביל לשינוי מקצועי או שינוי בקבלת ההחלטות או בהגדלת התקציב! זה לא משנה, אם ניתן להמשיך לפעול, כמו חמור, באותה הדרך ולחיות בשקט מהידיעה שעונה הבאה, אפשר יהיה לנסות שוב, אפשר יהיה להמשיך להתנהל בשיטת המצליח...

אני רוצה לסיים בזה שאני מעריך את כולכם ואת הפעילות השוטפת שלכם פה בפורום :worship , אני נהנה להיכנס לקרוא פה את התגובות שלכם, אנא אל תוותרו ותמיד יש תקווה שמחר יהיה טוב יותר. לשם כך, עלה לי הרעיון, שבמקום חרם מנויים כזה או אחר, כדאי לנסות להשמיע יותר את קולנו. כשאני חושב שלמרות חילוקי דעות כאלה או אחרים, בסופו של יום כולנו רוצים בטובת המועדון היקר והאהוב הזה. למכבי יש קהל מספיק גדול לדעתי כדי להוביל לשינוי, גדול או קטן ככל שיהיה.
אני לא מעורב בקבוצה של מכבי בפייסבוק ואין לי קשר לקהל שמתשייך ל"גייט", אבל ייתכן ומי מכם יותר מקושר ממני, ויכול לנסות ולהוביל את דרכם פה לפורום. זאת על מנת לחשוף אותם לשאר הקהל בעל הדעות, ואולי אפילו לנהל שיח (לפתוח thread ייעודי) שיקשר בין הקהל לבין ההנהלה ומקבלי ההחלטות בה. כך שסוף סוף, ואולי במקרה, גם הקול שלנו ייספר, וכך שסוף סוף ואולי במקרה, נזכה לשינוי הכל כך מייוחל.

נ.ב: מתנצל על החפירה או על כתיבת המובן מאילו, רציתי לחלוק עימכם את אשר בראשי ועל ליבי.
סמל אישי של המשתמש
Mageguns

הודעהעל ידי argof » 20 יוני 2022, 11:28

עדכון מחשבות (חלקן נוגות) להבוקר:
1- קלאת'ס, בלאט, זיו (40 דקות של פיק'נ'רול ברמה גבוהה כמו שקטש אוהב).
2- גריגוניס, מאט תומאס, הידיגר (40 דקות של קליעה אבסולוטית מסביב לחסימה).
3- היליארד, קולסון, פניני (שילוב של 2-3 ו-3-4 איכותיים על העמדה הכי קשה לאיוש ביורוליג של היום).
4- בלאקשיר, ליף, סורקין.
5 - פוית'רס (טיוס משוכלל), בנדר(!)(נראה לי שזה ה-7 פוטר שמתכננים לסנטר המחליף) וטיוס הישן (כי צריך 7 ישראלים בכירים).
נערך לאחרונה על ידי argof בתאריך 20 יוני 2022, 15:23, נערך פעם אחת בסך הכל.
argof

הודעהעל ידי גל גל » 20 יוני 2022, 13:01

לפי מועמדים ועדכון

בראון,ג'ונס,זיו
גריגוניוס,היליארד ,היידיגר
קולסון, לנדסברג
גיל/בלקשהייר, גינת,סורקין
זר?,פויתרס
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
גל גל

הודעהעל ידי Jack55 » 20 יוני 2022, 13:39

גל גל כתב:לפי מועמדים ועדכון

בראון,ג'ונס,זיו
קולסון, לנדסברג
זר?,פויתרס
קשה לי להאמין שילכו על שני רכזים זרים, ינסו להחתים שחקן בקאליבר של קלאתס או בראון ואם לא כנראה ילכו על האופציה של גונס או מישהו דומה

יותר הגיוני שהיליארד ישחק ב3 ויעדיפו להביא עוד גארד קומבו כמו מייקון, או להשאיר את אוואנס
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי WendelA » 20 יוני 2022, 14:10

בראון,ג'ונס,זיו
קולסון, לנדסברג
זר?,פויתרס

בקיצור, סגל למקום 10-14, שיהיה בהצלחה עם זה.
WendelA

הודעהעל ידי גל גל » 20 יוני 2022, 14:14

WendelA כתב:

בראון,ג'ונס,זיו
קולסון, לנדסברג
זר?,פויתרס

בקיצור, סגל למקום 10-14, שיהיה בהצלחה עם זה.

אל תגזים
מאמין שסגל כזה עושה פלייאוף
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
גל גל

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר