felix_r כתב:Blazergun כתב:Weems13 כתב:Blazergun כתב:Weems13 כתב:אתה בעצמך רשמת, "משחקים השנה".
הוא חתם שם ל5-6 שנים.
אז? הם יוכלו להמשיך - בכל מקרה זה עדיף על פני להפוך לעוד עוז בלייזר.
יוכלו להמשיך בסימן שאלה עצום.
מספיק שהמצב ברוסיה נרגע, מספיק למופע אימים מהקהל שלהם בדרייב אין והם יסולקו משם.
הזכרת את עוז בלייזר-האם אתה זוכר שהוא היה שחקן רוטציה ביורוליג בעונה הראשונה שלו במכבי? גם פתח בחמישייה כמה פעמים. לא יפה ככה זכרון קצר.
הוא שיחק 10 דקות בממוצע - אם בשבילך זה הצלחה ענקית שיהיה לך לבריאות - במיוחד שאם לי יש זיכרון קצר כנראה לך יש זיכרון סלקטיבי שמשכיח את מה שהיה לו העונה ושהשחקן הישראלי הכי משמעותי שלנו היה סך הכול עוד שחקן ספסל בדמותו של סורקין.
מלא שחקנים ישראלים כבר לא רוצים להגיע לפה ויש סיבה.
אני סתם שאלה: אם שחקנים ישראלים לא רוצים לחתום פה, אז איך בלייזר, סורקין וזיו כן חתמו פה? מישהו הכריח אותם?

מה דעתך על בלאט, זוסמן (שברח מפה כשהייתה לו את האפשרות להישאר ) טימור וגינת?
תמיד יהיו שחקנים ישראלים שיבואו וינסו את מזלם במכבי - ובמציאות למרות שאנחנו מגיעים איתם להישגים בנבחרת הצעירה והבוגרת הם יהפכו להיות שחקני ספסל גמורים שמחלקים מגבות כשבאותו זמן הזרים בעצמם לא באמת מביאים תוצאות.
[/quote]
תומר גינת כנראה לא תחרותי. כנראה מפחד מתגובת הקהל ומהתדמית. כנראה הולך למוכר והידוע.
כשהוא מתראיין כל העונה ומתבטא שהחלום שלו זה יורוליג, והנה הוא מוותר על ההזדמנות, יש בעיית אופי קשה אצלו כנראה.
בנוגע לבלייזר, סתם ציינתי את הדקות שלו בעונה שעברה כי אתה זה שכתב שגינת היה הופך לבלייזר 2.0.
מה רע בשחקן רוטציה של 10-15 דקות בממוצע ביורוליג+25 בליגה?[/quote]
אני או אתה וכל אחד אחר לא יודע באמת מה הולך בראש של גינת ולמה הוא בחר בהפועל - יכול להיות שזה באמת מאהבה, יכול להיות שהוא חשש לגמור כמו הרבה מאוד שחקנים ישראלים לאחרונה במכבי, יכול להיות שזה המאמן ועוד שלל סיבות - לא הייתי מניח משהו כשאין שום בסיס.
בעיניים שלך אתה לא חושב שזה רע - אותם שחקנים באים למכבי תל אביב שהיא הנציגה היחידה של הכדורסל הישראלי כשבמציאות הם בקושי נספרים והסיבה היחידה שעוד מחתימים אותם זה רק בשביל ההתאמה לליגה. יכול להיות שגינת רוצה לגעת בכדור ולהיות על הפרקט בקבוצה שמשקיעה בו ובאותו זמן גם משחקת ביורוקאפ שזו לא מסגרת רעה בכלל.