Jack55 כתב:גם בגזרה שלי שקט, הרבה ערפל אפשר להגיד את זה ככהMmm כתב:גיק מה עם פושים? וולקאוום משהו? נמאס כבר
יודע שיש מגעים אינטנסיביים עם כמה שחקנים, מחר צפוי יום מעניין
מה צפוי לנו מחר ?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Jack55 כתב:גם בגזרה שלי שקט, הרבה ערפל אפשר להגיד את זה ככהMmm כתב:גיק מה עם פושים? וולקאוום משהו? נמאס כבר
יודע שיש מגעים אינטנסיביים עם כמה שחקנים, מחר צפוי יום מעניין
Mmm כתב:גיק הטלת פצצה...מה הצפי מחר?
Mmm כתב:גיק הטלת פצצה...מה הצפי מחר?
מקאדו 3 כתב:Mmm כתב:גיק הטלת פצצה...מה הצפי מחר?
נפלה הממשלה מנסור עבאס שוחרר והוא על סף חתימה במכבי , רצינו שם גדול קיבלנו !!!
בחייאת אורי אתה מכיר אותי הרבה זמן פה, אני מטריל?my man כתב:וואלה זה הקטע שאני הכי שונא בעונת המלפפונים.
יש לך ידיעה - בכבוד!
ההטרלות האלו פשוט מכה
Jack55 כתב:בחייאת אורי אתה מכיר אותי הרבה זמן פה, אני מטריל?my man כתב:וואלה זה הקטע שאני הכי שונא בעונת המלפפונים.
יש לך ידיעה - בכבוד!
ההטרלות האלו פשוט מכה
עזוב את זה שכל מידע שהיה לי פירטתי פה וכתבתי גם דברים לפניי שבכלל פורסמו בתקשורת או בטוויטר
אבל זה שאנשים מפרשים משפטים שלי לאיך שהם רוצים לא אומר שאני מטריל
כתבתי שצפוי יום מעניין מחר לא כי אני יודע שמחר ספציפית אמור לקרות משהו, אלא כי אני יודע על מגעים מתקדמים עם שחקנים ומעריך שמחר יהיה התפתחויות מעניינות בנושא
צודק, חווינו פה לא מעט הטרלות מעצבנות לאורך השניםmy man כתב:Jack55 כתב:בחייאת אורי אתה מכיר אותי הרבה זמן פה, אני מטריל?my man כתב:וואלה זה הקטע שאני הכי שונא בעונת המלפפונים.
יש לך ידיעה - בכבוד!
ההטרלות האלו פשוט מכה
עזוב את זה שכל מידע שהיה לי פירטתי פה וכתבתי גם דברים לפניי שבכלל פורסמו בתקשורת או בטוויטר
אבל זה שאנשים מפרשים משפטים שלי לאיך שהם רוצים לא אומר שאני מטריל
כתבתי שצפוי יום מעניין מחר לא כי אני יודע שמחר ספציפית אמור לקרות משהו, אלא כי אני יודע על מגעים מתקדמים עם שחקנים ומעריך שמחר יהיה התפתחויות מעניינות בנושא
שאתה כותב את זה ככה זה אחרת לגמרי.
וכן אולי יצאתי עליך פה עכשיו ולא מגיע לך. אבל זו נקודה רגישה..
Mmm כתב:גיק אתה מלך...עושה ממש עבודה מדהימה בשמי ובשם שאר הלחוצים פה...תודה רבה
Blazergun כתב:באמת שבעונות האחרונות עונת המלפפונים זה החלק הכי מעניין.
felix_r כתב:מה אתם אומרים על הידיעה של ONE על רפי מנקו?
אני דווקא מחזיק ממנו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים