המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
לא חושב שהביקורת היא על החזרת פניני כמו על העובדה שזה לא קשור בשום צורה למה שמשמעותי לבניית הסגל…מקאדו 3 כתב:יש כל כך הרבה סיבות לבוא ולבקר את ההנהלה הזאת פניני הוא לא אחת מהן , שחקן מחויב נשמה שהניף גביע היורוחיג האחרון מה הבעיה עם זה ? זה לא שהוא יושב עכשיו על תקציב עתק כן , לצורך העניין יפתח זיו צעיר ממנו בהרבה נראה לכם דפניני לא יכול לתרום יותר ממנו , זה סמל בעיני ושחקן שיכול להטריף קבוצה , אולי גם חקבל תפקיד כשיפרוש , אחלה שהוא בא לטעמי .
Runner30 כתב:פניני פרובוקטור ושחקן מלוכלך.
אף פעם לא אהבתי אותו, גם כשהיה במכבי.
Adam כתב:Runner30 כתב:פניני פרובוקטור ושחקן מלוכלך.
פניני הוא שחקן שאם הוא נגדך אתה הכי תשנא אותו על המגרש, ואם הוא לצידך הוא יהיה בין האהובים עליך. הוא הרודי פרננדס הישראלי.
אתה צריך שחקן כזה בקבוצה שלך, עם כל החוסר ספורטיביות שמגיעה איתו (לדוגמה מקרה פניני-שולדנברנט).
MTA2311 כתב:Adam כתב:Runner30 כתב:פניני פרובוקטור ושחקן מלוכלך.
פניני הוא שחקן שאם הוא נגדך אתה הכי תשנא אותו על המגרש, ואם הוא לצידך הוא יהיה בין האהובים עליך. הוא הרודי פרננדס הישראלי.
אתה צריך שחקן כזה בקבוצה שלך, עם כל החוסר ספורטיביות שמגיעה איתו (לדוגמה מקרה פניני-שולדנברנט).
אתה בהחלט צריך שחקן כזה. ב2013 אבל.
Adam כתב:MTA2311 כתב:Adam כתב:Runner30 כתב:פניני פרובוקטור ושחקן מלוכלך.
אני מסכים איתך. עם זאת, פניני לא מגיע כשחקן מוביל כמו שהוא היה ב2013. אני בספק אם הוא ייכנס לרוטציה ביורוליג. הוא כן יכול לתת את ה-10 דק' בליגה וזה מה שמצופה ממנו כרגע.
אני מאמין שהוא מגיע על תקן דרק שארפ של 2011.
מילוס כתב:Adam כתב:MTA2311 כתב:Adam כתב:Runner30 כתב:פניני פרובוקטור ושחקן מלוכלך.
אני מסכים איתך. עם זאת, פניני לא מגיע כשחקן מוביל כמו שהוא היה ב2013. אני בספק אם הוא ייכנס לרוטציה ביורוליג. הוא כן יכול לתת את ה-10 דק' בליגה וזה מה שמצופה ממנו כרגע.
אני מאמין שהוא מגיע על תקן דרק שארפ של 2011.
זיו וג'ייק כהן הם על תקן דריק שארפ. כמה תקנים כאלה יש?
היליארד, קולסון, לנדסברג/מנקוAdam כתב:קצת על בונזי קולסון למי שלא מכיר:
https://www.youtube.com/watch?v=Ij-oxwh ... l=Manolo77
יש לו ניצוצות של דווין סמית'.
במידה והוא אכן יגיע, מדובר בהחתמה טובה בסה"כ. זה שחקן שמגיע לו וצריך לעשות את הקפיצה לרמת היורוליג. בסוף הסרטון גם הסקאוטר אומר שהוא מוכן לרמת היורוליג ועשוי להתאים לקבוצות אמצע טבלה (מכבי?).
כן הייתי רוצה לראות שחקן נוסף ברמתו / טוב ממנו בעל ניסיון יורוליג שיחלוק איתו את עמדה 3 כי להשאיר את העמדה הזאת בשביל רוקי יורוליג זאת טעות.
מכבי צריכה 4 שחקני יורוליג מוכחים ומנוסים ושני הימורים מושכלים. קולסון יכול בהחלט להיות אחד משני ההימורים. הבעיה? הוא ה-3 הפותח שלך מההתחלה.Mitelka כתב:אחרי שראיתי אותו בשטרסבורג ממש התאהבתי בקולסון. הוא גם זכה בMVP של המפעל של פיבא בעונה שם והוביל אותם לפיינל פור. הכי הדהים אותו יכולת הריבאונד המטורפות שלו בטח ביחס לגובה שלו. האיש משאבה. וגם הווינריות - מכריע המון במאני טיים.
הייתי בטוח שילך ליורוליג ובסוף היה בקרשיאקה. לפי המספרים די שמר על יציבות.
הבעיה היא שוב שחקן מוביל בקבוצות בינוניות והשאלה איך ישתלב בקבוצת יורוליג. לא נראה לי שיתנו לו את המפתחות כמו בצרפת ובטורקיה.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
Runner30 כתב:פניני פרובוקטור ושחקן מלוכלך.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־10 אורחים