המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
cannon כתב:מייקון זו אופציה במכבי כיון שגריגוניס בסיטואציה סבוכה מול צסקא. הוא היה עדיפות ראשונה לתפקיד הגארד השני.
Cobra כתב:כל יום שעובר אתה מבין שבמקרה הטוב ביותר נסיים מקום 10 רוב הסיכוים שנתמודד על 12-13
לא יודע. לא יודע. המון עליות וירידות מצד שני בסך הכל עבר שנת רוקי באירופה והיו לו הצגות יפות.cifkcv כתב:מייקון לא ברמה של להיות שחקן מוביל לדעתי.. מאוד לא יציב ובסדרת הגמר מול אול' היה חלש מאוד.
עדיף כבר להשאיר את אוואנס.
Assaf M כתב:טוב ממה שאני מבין היליארד וקולסון דיי סגורים. נראה שמכבי הולכת על סגל של שבעה זרים ולא שמונה כדי לא ליצור את הרוטציות בליגה.
שני גארדים, היליארד, קולסון, פורוורד, פויטרס וסנטר.
אני שומע שיהיו גם הפתעות נוספות בגזרת הישראלים, נחכה ונראה.
Mitelka כתב:לא יודע. לא יודע. המון עליות וירידות מצד שני בסך הכל עבר שנת רוקי באירופה והיו לו הצגות יפות.cifkcv כתב:מייקון לא ברמה של להיות שחקן מוביל לדעתי.. מאוד לא יציב ובסדרת הגמר מול אול' היה חלש מאוד.
לא יודע.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
גל גל כתב:אני לא מבין למכבי התפנה כל כך כל כך הרבה כסף
ובנתיים מביאים זרים לא של הטופ , אם הולכים על 7 זרים אז בכלל כולם צריכים להיות איכותיים בטירוף
שחקן בעמדה 4 דוגמת מיקי סנטר מילוטינוב רכז בראון
זה מה שיכול להציל את העונה
אני דווקא הבנתי שזה התכנון של הזרים (8 ולא 7)Assaf M כתב:טוב ממה שאני מבין היליארד וקולסון דיי סגורים. נראה שמכבי הולכת על סגל של שבעה זרים ולא שמונה כדי לא ליצור את הרוטציות בליגה.
שני גארדים, היליארד, קולסון, פורוורד, פויטרס וסנטר.
אני שומע שיהיו גם הפתעות נוספות בגזרת הישראלים, נחכה ונראה.
Mitelka כתב:לא יודע. לא יודע. המון עליות וירידות מצד שני בסך הכל עבר שנת רוקי באירופה והיו לו הצגות יפות.cifkcv כתב:מייקון לא ברמה של להיות שחקן מוביל לדעתי.. מאוד לא יציב ובסדרת הגמר מול אול' היה חלש מאוד.
לא יודע.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
יש דיבור על בראוןגל גל כתב:אני לא מבין למכבי התפנה כל כך כל כך הרבה כסף
ובנתיים מביאים זרים לא של הטופ , אם הולכים על 7 זרים אז בכלל כולם צריכים להיות איכותיים בטירוף
cannon כתב:בישראלים עוד נקבל פה את דוסון כישראלי שישי (פניני, מנקו, סורקין, שניים מבין זיו/ג׳ונדי/היידיגר). אין עוד ישראלים ברמה. רוצים פה קבוצה אתלטית.
Jack55 כתב:יש דיבור על בראוןגל גל כתב:אני לא מבין למכבי התפנה כל כך כל כך הרבה כסף
גל גל כתב:אני באמת משתגע, לאן הכסף ילך ?
על מייקון ? שווה שקל וחצי
על בראון שהא בן 32 ? הוא יהיה הכוכב ?
על מי ?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־31 אורחים