המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מסכים, קטש חייב גארד קטלניMTA2311 כתב:אף פעם לא אהבתי את מייק גיימס, אבל בסיטואציה הנוכחית הוא בדיוק מה שמועדון כמו מכבי צריך.
מכבי היא קבוצה קטנה היום במונחי יורוליג. גם תקציבית וגם תדמיתית. אוסף השחקנים המשלימים שבונים פה חייב שחקן כמו גיימס.
JarJarBinx כתב:לוקח את מייק ג'יימס בשתי ידיים, עם כל המטען שלו. הגארד-סקורר הכי טוב באירופה בעיני, ובין הבודדים שיכול לייצר התקפה מכלום.
מעדיף להמר על זה שיצליחו להסתדר עם האופי שלו מאשר להמר על יכולת של שחקנים אחרים, שאין סיכוי שיהיו ברמה שלו.
גם אם הוא ילבש צהוב אני בעד שיתקבל בשריקות בוז בהיכלJack55 כתב:יש אמת בדיווח על מייק גיימס, מכבי תלך עליו בכל הכוח
Jack55 כתב:אמורה להיות היום לפחות עוד הכרזה אחת, או פניני או
היליארד
where is the love? כתב:האמת לפי מה שאמר אסף, צפוי להיות מאוד מסקרן... שם שלא הוזכר בתקשורת.... אולי וונאמייקר ?
ואל תשכח אמירות עלובות נגד מכבי רק כי הם לא לקחו אותו בזמנואחדשיודע כתב:תזכירו לי, כמה תארי יורוליג יש למייק ג'יימס עד עכשיו? מילא היה מחפה על האישיות המסריחה שלו בהישגים קבוצתיים, אבל גם זה לא. והוא בן 32 אוטוטו.
היו שדיברו בגנותו של נאנלי לאחר שיצא בטוויטר נגד ההנהלה (למרות שצדק ברוח הדברים). "ירק לבאר ששתה ממנה", "כפוי טובה" וכ'ו. מייק ג'יימס עשה משהו גרוע יותר כשיצא בטוויטר נגד ה-GM לשעבר של פיניקס, לאחר שפוטר, וזאת למרות שנתן לו את ההזדמנות הראשונה שלו ב-NBA (וגם המיר את החוזה שלו מחוזה דו-כיווני לחוזה רגיל - הראשון אי פעם). שלא לדבר על זה שהצליח להשניא על עצמו על כל מאמן ששיחק תחתיו בשנים האחרונות (מבינה, איטודיס, מיטרוביץ'). ועל אינספור התבטאויות שלו.
מסכים עם עניין הסנטרAdam כתב:מאוד לא מרוצה מזה שמכבי רוצה את ג'וש ניבו. מרגיש לי כאילו ילדים בונים את הקבוצה של מכבי. הרי ניבו ופוייתרס יושבים על אותו סוג סנטר, אפשר לעשות ממש העתק-הדבק פחות או יותר (כשפוייתרס עדיף על ניבו לדעתי).
צריך סנטר שישלים את פוייתרס ויביא דברים שאין לו. ניבו לא עונה על ההגדרה הזו.
כנראה יכריזו היום על פניני.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Shay_uzan ו־36 אורחים