ת'רד המלפפונים החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים החדש

הודעהעל ידי yzafrir » 28 יוני 2012, 12:02

LIAV10 כתב:
yzafrir כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
yzafrir כתב:חביב , מסכים איתך לגבי פאפאס אבל כל השאר הם מהדור שעוד פדרמן היה חלק קטן מאוד במכבי .
מה גם שחלק מהשמות שהעלת לא יצר באז בכלל...קורקי נלסון ? ספנסר דאנקלי ? נו באמת !!! איזה באז ואיזה נעליים...

לא מדבר על פדרמן, אלא על ההנהלה וכן, הם יצרו סביבים באז.
כאשר מכבי החתימה אותם הם היו על תקן שמות גדולים מן הNBA ופותחו סביבם הרבה מאוד ציפיות.

שניים שכן יצרו באזז הם רנדי ווייט והוא שמוטי דניאל זוכר היטב...אבל הם דווקא כן הצליחו פה יחסית....

בוא נראה אם צעיר כמוני יצליח לפענח מיו זה שמוטי דניאל זוכר היטב..
אממ..בנואה?

בינגו !!!
האמת שכבר כתבו את השם לפניך...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 יוני 2012, 12:06

לא ראיתי, ישר ציטטתי את התגובה שלך..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 28 יוני 2012, 12:15

חביב אורנג'ד כתב:
jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
yiffy כתב:לפני שנתיים סופו הייתה "ההחתמה הגדולה". אמנם בדיעבד התוצאות היו חביבות (בעיקר לעונה ההיא) אבל הרבה מאיתנו התאכזבו בזמנו כי רמת הציפיות הייתה למישהו קצת יותר מוכח.
אני מניח שמכבי שוב יביאו איזה עאלק כוכב-על ויציירו לו גלימת סופר מן. לא מן הנמנע שזה יהיה דה קולו. אם יחתימו את שאראס לצידו בכלל הם מבחינתם יחשבו שהם ריצו את האוהדים ל-5 השנים הקרובות. לפעמים מדהים לחשוב כמה פדרמן חושב שהקהל הצהוב טיפש.

בכל מקרה, גם אני לא תומך בגישת "ההחתמה הגדולה". זה לא הצליח בפעם הקודמת ואין סיבה שזה יצליח גם עכשיו. אפשר פשוט לבנות קבוצה סולידית עם שחקנים בעלויות של 400K עד 1.2K בלי להשתגע ולשבור ת'עשתונות.

:thumbup

הדבר היחיד שהייתי מציין הוא שאולי הקהל הצהוב לא טיפש, אבל אם נשפוט על סמך מה שקה בעבר, נראה שהקהל מאוד אהב את הממתקים שחילק לו פדרמן. גם כאשר חתמו כאן פנסיונרים גמורים שהתגלו כשחקנים בינוניים (וגם זה, במקרים הטובים), הקהל הצהוב שמח מאוד לראותם כאן והגביר את קצב קניית המנויים.
לא הייתי מזלזל ביכולת של פדרמן להנחית כאן שחקנים אותם הקהל מואד יאהב, בלי שום קשר ליכולתם ורמת התאמתם לקבוצה.

על מה אתה מדבר? על פאפאלוקאס? על זה בנית את כל התאוריה שלך?
אל תזכיר את בראון, שהיה אחד הטובים במכבי באותה העונה, ובלעדיו כנראה שלא היינו עולים בכלל לטופ 16, וחוץ מזה הוא הגיע הרבה אחרי שכל המנויים כבר נמכרו.

אני יותר מדבר על תום צ'יימברס, קורקי נלסון וג'ואל קרמר.
אליהם אפשר לצרף את פאפאלוקאס (שדוקא אותו פדרמן לא הביא) ואת מרכוס בראון, שדבריך רק מחזקים את זה שהאוהדים יודעים להעריך החתמות אותם עושה ההנהלה בניגוד לרצונו של המאמן.
הייתי גם מוסיף את שמו של ספנסר דאנקלי שהגיע על תקן שחקן אמרקאי שעושי להפוך לסטיל ענק (ובכך יצר באז מאוד גדול) ולבסוף התגלה כשחקן די בינוני, שנבחר נמוך מאוד בדראפט והתגלה בכלל כאנגלי. גם דיויד בנואה עשה באז מאוד גדול כאשר חתם והבריז בקיץ של 98. למרות שאותו אני ממש לא יודע מי החתים באותה תקופה.

קודם כל אל תשווה מה שהיה פעם למה שקורה עכשיו.
היו הצלחות עם שמות גדולים, היו הצלחות עם שמות קטנים, היו כשלונות עם שמות גדולים וכשלונות עם שמות קטנים. אני לא רואה איך אפשר להוציא מזה איזשהי נוסחא מייצגת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי tomerp » 28 יוני 2012, 12:50

למה אתם ישר תוקפים את רועי מרום?בואו נראה אם הוא צודק ואז נדבר, לא צריך ישר לרדת עליו....נחכה ונראה מי המועמד....
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
PG: כרס פול(כרס מיותר מדי פול),מורן רוט
SG:חנוכי, קובי(מהפורום)
SF: קרמבו, ד"ר לב רון
PF: אליהו ,בוש(ה)
C: שרמאן(הטנק),יניב
tomerp

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 28 יוני 2012, 12:52

gandya כתב:
rc4991 כתב:
BIG sofo כתב:רועי מרום:

יש שם הרבה יותר גדול שאכן מועמד חם לעמדת הרכז, אבל למרות שמכבי מוכנה לשבור קופות גמל ופנסיה עבורו, זה לא תלוי רק בה ובשחקן שרוצה לבוא, אבל כפוף למגבלה טכנית בחוזה הקודם שלו.

הלוואי,איזה שחקן על מכבי יכולה להביא ועוד אחד שמוכן לבוא אליה?
אני לא יכול לחכות :frightened :frightened :frightened

מה אתה מביא כאן דברים של איזה רועי מתפוז? באותה התגובה הוא גם רשם "את מקלאב אין סיכוי לראות כאן, כי אין כסף לזה", מצד שני נביא שחקן הרבה יותר "גדול".. טוב בטח זה היה פארקר שהחליט לפרוש ולהרוס את התוכניות.. :)

בלי קשר לכלום אני חושבת שזה דבר הגיוני להגיד
בתור אנשים פה שאין להם מקורות כל אחד פה יכול להגיד שאין לנו סיכוי לראות פה את מקאלב
הבן אדם תחת חוזה וכנראה בדרך החוצה אבל לפני זה יחפשו איזשהי קבוצה עם כסף מטורף בשביל שתשים עליו ביי-אאוט יפה
מצד שני, השוק השנה די לא צפוי וכמה סטארים מסיימים חוזה\משתחררים..אז אני לא רואה את זה כדבר עד כדי כך מופרך להגיד, בטח כשמד הלחץ של פדרמן בשמיים(אני בטוחה)
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 28 יוני 2012, 12:56

jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
yiffy כתב:לפני שנתיים סופו הייתה "ההחתמה הגדולה". אמנם בדיעבד התוצאות היו חביבות (בעיקר לעונה ההיא) אבל הרבה מאיתנו התאכזבו בזמנו כי רמת הציפיות הייתה למישהו קצת יותר מוכח.
אני מניח שמכבי שוב יביאו איזה עאלק כוכב-על ויציירו לו גלימת סופר מן. לא מן הנמנע שזה יהיה דה קולו. אם יחתימו את שאראס לצידו בכלל הם מבחינתם יחשבו שהם ריצו את האוהדים ל-5 השנים הקרובות. לפעמים מדהים לחשוב כמה פדרמן חושב שהקהל הצהוב טיפש.

בכל מקרה, גם אני לא תומך בגישת "ההחתמה הגדולה". זה לא הצליח בפעם הקודמת ואין סיבה שזה יצליח גם עכשיו. אפשר פשוט לבנות קבוצה סולידית עם שחקנים בעלויות של 400K עד 1.2K בלי להשתגע ולשבור ת'עשתונות.

:thumbup

הדבר היחיד שהייתי מציין הוא שאולי הקהל הצהוב לא טיפש, אבל אם נשפוט על סמך מה שקה בעבר, נראה שהקהל מאוד אהב את הממתקים שחילק לו פדרמן. גם כאשר חתמו כאן פנסיונרים גמורים שהתגלו כשחקנים בינוניים (וגם זה, במקרים הטובים), הקהל הצהוב שמח מאוד לראותם כאן והגביר את קצב קניית המנויים.
לא הייתי מזלזל ביכולת של פדרמן להנחית כאן שחקנים אותם הקהל מואד יאהב, בלי שום קשר ליכולתם ורמת התאמתם לקבוצה.

על מה אתה מדבר? על פאפאלוקאס? על זה בנית את כל התאוריה שלך?
אל תזכיר את בראון, שהיה אחד הטובים במכבי באותה העונה, ובלעדיו כנראה שלא היינו עולים בכלל לטופ 16, וחוץ מזה הוא הגיע הרבה אחרי שכל המנויים כבר נמכרו.

אני יותר מדבר על תום צ'יימברס, קורקי נלסון וג'ואל קרמר.
אליהם אפשר לצרף את פאפאלוקאס (שדוקא אותו פדרמן לא הביא) ואת מרכוס בראון, שדבריך רק מחזקים את זה שהאוהדים יודעים להעריך החתמות אותם עושה ההנהלה בניגוד לרצונו של המאמן.
הייתי גם מוסיף את שמו של ספנסר דאנקלי שהגיע על תקן שחקן אמרקאי שעושי להפוך לסטיל ענק (ובכך יצר באז מאוד גדול) ולבסוף התגלה כשחקן די בינוני, שנבחר נמוך מאוד בדראפט והתגלה בכלל כאנגלי. גם דיויד בנואה עשה באז מאוד גדול כאשר חתם והבריז בקיץ של 98. למרות שאותו אני ממש לא יודע מי החתים באותה תקופה.

קודם כל אל תשווה מה שהיה פעם למה שקורה עכשיו.
היו הצלחות עם שמות גדולים, היו הצלחות עם שמות קטנים, היו כשלונות עם שמות גדולים וכשלונות עם שמות קטנים. אני לא רואה איך אפשר להוציא מזה איזשהי נוסחא מייצגת.

ואיך זה קשור למה שכתבתי?
שוב, כל מה שאני טוען זה ששחקנים אשר ההנהלה מביאה נוטים להיות שחקנים אותם האוהדים מאוד אוהבים. אין לכך שום קשר להצלחה שלהם, למרות שרובם ככולם, לא ענו על הציפיות שהיו מהם כאשר הם חתמו.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

מכבי ופנרבחצ'ה נאבקות על בו מקאלב

הודעהעל ידי המקור » 28 יוני 2012, 13:12

שלום חברים, חתול קטן לחש לי שמכבי עושה מאמצים להנחית בתל אביב את בו מקאלב, אולם, גם פנרבחצ'ה מנסה להחתים אותו ועושה מאמצים.
עוד מעט נדע מי תחתים את מקאלב....
אלא אם כן הוא יחליט להישאר בסיינה .....
תלוי בכסף ...

דרך אגב, זה שחקן העל המדובר שמכבי מנסה להנחית.
נערך לאחרונה על ידי המקור בתאריך 30 יוני 2012, 00:49, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
המקור

Re: מכבי ופנרבחצ'ה נאבקות על בו מקאלב

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 28 יוני 2012, 13:16

אני אקדים תרופה למכה כי אחרים לא יהיו כל כך נחמדים-זה יותר מתאים לאשכול מלפפונים..אנחנו לא פותחים ת'רדים על שמועות(בלאט זה מיוחד בגלל שהוא מאמן ולא שחקן)

גם אי אפשר לדעת מי השחקן כי כל אחד עכשיו יטען שזה מישהו אחר

בכל מקרה אני מאמינה שמכבי מכוונת לכל מה שנושם
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי המקור » 28 יוני 2012, 13:23

עברנו דירה... נשארו בבית.

משען.
סמל אישי של המשתמש
המקור

הודעהעל ידי Dperk » 28 יוני 2012, 13:26

המקור כתב:עברנו דירה... נשארו בבית.

משען.

מקורי אתה.
Dperk

הודעהעל ידי rc4991 » 28 יוני 2012, 13:28

אני יודע שאולי זה ישמע קצת מוזר אבל אני בכלל לא בטוח שאני רוצה שמקאלב יחתום פה
כן,גם אני התלהבתי כשראיתי עכשיו שיש סיכוי שזה מקאלב אבל אחרי דקה נרגעתי ונזכרתי שהוא בכלל לא רכז ושהוא לא השחקן שאנחנו צריכים(למרות כל היתרונות שלו)
אנחנו צריכים רכז!!!! שידע לנהל טוב את משחק ההתקפה ומקאלב לא כזה וגם לא קרוב(אפילו לא קומבו)
אני חושב שהדרך היחידה להנות ממקאלב זה ע"י הצבתו בעמדה 2 ליד רכז נורמלי ובהגנה שמקאלב ישמור על הרכז בגלל בעיית הגובה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 28 יוני 2012, 13:31

rc4991 כתב:אני יודע שאולי זה ישמע קצת מוזר אבל אני בכלל לא בטוח שאני רוצה שמקאלב יחתום פה
כן,גם אני התלהבתי כשראיתי עכשיו שיש סיכוי שזה מקאלב אבל אחרי דקה נרגעתי ונזכרתי שהוא בכלל לא רכז ושהוא לא השחקן שאנחנו צריכים(למרות כל היתרונות שלו)
אנחנו צריכים רכז!!!! שידע לנהל טוב את משחק ההתקפה ומקאלב לא כזה וגם לא קרוב(אפילו לא קומבו)
אני חושב שהדרך היחידה להנות ממקאלב זה ע"י הצבתו בעמדה 2 ליד רכז נורמלי ובהגנה שמקאלב ישמור על הרכז בגלל בעיית הגובה

בבחירות הראשונות בדראפט אתה בוחר לפי כישרון ולא צורך
יש כאלה שיגידו שגם אם מקאלב לא מה שצריך אתה לא מוותר על שחקן כזה אם יש לך אפשרות להביא אותו
מה שמפריע לי זה ששחקן יקר בקו האחורי(ואולי אפילו שניים בגלל לאנגפורד)ישפיע מאוד על הקו הקדמי העירום
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 28 יוני 2012, 13:34

ג'ייק כהן על הכוונת של מכבי?
http://sports.walla.co.il/?w=//2545465

השם של ג'ייק כהן נמצא ברשימות של מכבי תל אביב, אך בקבוצה לא יתחילו להתעסק איתו עד שהסגל של העונה לא יורכב. "אין ספק שזה שחקן מעניין, אבל כרגע הוא לא רלוונטי", אומר גורם במערכת, "להערכתי, אחרי מה שקרה העונה עם ג'ון שאייר, שהוא שחקן שהציג יכולת טובה בהרבה מכהן במכללות, צריך לדעת איך להתייחס לסיפור של השחקנים היהודים שבאים בשנה ראשונה. אני לא זוכר שחקן שנה ראשונה שהצליח פה, זה משהו שצריך לקחת בחשבון".

בקרב אנשי המקצוע קיימת הערכה די בולטת כי כהן כן יירכש בעונה הבאה על ידי מכבי תל אביב, שלא תיתן לקבוצה אחרת לשים את ידיה על מה שעשוי להיות יתרון משמעותי לשנים הבאות בליגת העל, במיוחד בעידן החוק הרוסי. "מכבי תחזיק את הכרטיס של כהן ותשאיל אותו אם היא תהיה חכמה", אומר מאמן בכיר בליגה, "כדי להפוך לרלוונטי לרמות הגבוהות הוא צריך להתחשל, מה שאי אפשר לעשות במכבי. את שכר הלימוד הוא יצטרך ללמוד בקבוצה כמו גלבוע/גליל, חולון, ראשון או אשדוד. רק אחרי זה הוא יבוא מוכן. לדעתי, הוא יהיה שם, אבל זו שאלה של זמן. מה שבטוח, אם ימשיך במגמת העלייה, לאליפות אירופה הקרובה הוא כבר יכול להיות מועמד לגיטימי לסגל".
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 28 יוני 2012, 13:36

Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:אני יודע שאולי זה ישמע קצת מוזר אבל אני בכלל לא בטוח שאני רוצה שמקאלב יחתום פה

יש כאלה שיגידו שגם אם מקאלב לא מה שצריך אתה לא מוותר על שחקן כזה אם יש לך אפשרות להביא אותו
מה שמפריע לי זה ששחקן יקר בקו האחורי(ואולי אפילו שניים בגלל לאנגפורד)ישפיע מאוד על הקו הקדמי העירום

אבל כמו שכבר אמרתי הוא לא רכז ואפילו לא קומבו,למכבי בכלל לא תהיה התקפה קבוצתית
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 יוני 2012, 13:38

rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

כאילו שבפרטיזן לא הייתה התקפה קבוצתית, זה שסיינה לא בנוייה נכון לא אומר כלום..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 28 יוני 2012, 13:38

rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אני לא מסכימה עם האמירה שהוא לא קומבו
הוא בהחלט לא רכז אבל אם אתה אומר שהוא לא קומבו אז אתה בעצם טוען שהוא שוטינג טהור והוא לא
יש נטייה לחשוב שקומבו-גארד צריך לרכז ולקלוע באותה רמה וזה לא נכון..יש קומבו אחד שנוטה יותר לקליעה אבל יכול לרכז ויש את הקומבו השני שנוטה יותר לרכז אבל יכול גם לקלוע..מקאלב הוא מהסוג הראשון
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Dperk » 28 יוני 2012, 13:48

Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

הוא בהחלט לא רכז אבל אם אתה אומר שהוא לא קומבו אז אתה בעצם טוען שהוא שוטינג טהור והוא לא
יש נטייה לחשוב שקומבו-גארד צריך לרכז ולקלוע באותה רמה וזה לא נכון..יש קומבו אחד שנוטה יותר לקליעה אבל יכול לרכז ויש את הקומבו השני שנוטה יותר לרכז אבל יכול גם לקלוע..מקאלב הוא מהסוג הראשון

הבעיה שאם הוא ישחק לצד ריקי היקמן הם יהיו צמד קומבואים שנוטים לקליעה, וזה לא יעבוד.
Dperk

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 28 יוני 2012, 13:49

Dperk כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

הבעיה שאם הוא ישחק לצד ריקי היקמן הם יהיו צמד קומבואים שנוטים לקליעה, וזה לא יעבוד.

עם זה אני מסכימה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 28 יוני 2012, 13:50

אני לא חושב שהוא רכז ואף אחד לא יצליח לגרום לי לחשוב אחרת,הוא סקורר מצויין אבל בכלל לא רכז
כמו שכבר אמרתי אשמח מאוד אם הוא יבוא במידה ויהיה לידו איזה רכז טוב
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי המקור » 28 יוני 2012, 13:52

במשחק האחרון של מקאלב עם מקדוניה נגד פורטו ריקו, מקאלב עשה :
13 נקודות
4 ריבאונדים
5 אסיסטים
2 חטיפות...

5 אסיסטים.... מתפקד כרכז, כשהוא רוצה הוא יכול...
סמל אישי של המשתמש
המקור

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים