Neo כתב:אם אונואקו ירצה לסכם עניינים רק לאחר סיום ליגת הקיץ , להמתין לו או להתקדם ??
להתקדם קל
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Neo כתב:אם אונואקו ירצה לסכם עניינים רק לאחר סיום ליגת הקיץ , להמתין לו או להתקדם ??
מתי מגיעים לחלק המרגש?itai7 כתב:יורופיד טוענים שפניני חתם
הודעה צריכה לצאת בקרוב
או שמה שבאמת יקרה, מכבי לא תשקיע בכללAdam כתב:משעמם סך הכל.
העונה לא תקום ותיפול על פניני והיידינגר (בהנחה שהשני גם כן מגיע).
נשאר עוד שבוע עד לחידוש המנויים והם עדיין לא הביאו אף כוכב. או שמצב חידוש המנויים במצב טוב ולא אכפת להם (שאני בספק), או שהם בכוונה מחכים להפיל 1-2 שמות גדולים ואז אוהדים יצטרכו לשלם מחיר מלא עבור מנוי.
הם גם יכולים פשוט להאריך את תקופת החידושAdam כתב:משעמם סך הכל.
העונה לא תקום ותיפול על פניני והיידינגר (בהנחה שהשני גם כן מגיע).
נשאר עוד שבוע עד לחידוש המנויים והם עדיין לא הביאו אף כוכב. או שמצב חידוש המנויים במצב טוב ולא אכפת להם (שאני בספק), או שהם בכוונה מחכים להפיל 1-2 שמות גדולים ואז אוהדים יצטרכו לשלם מחיר מלא עבור מנוי.
גל גל כתב:התקדמות במשא ומתן עם ליף
בלקשהיר לא יגיע.
Adam כתב:כשהחתימו את פוייתרס החשש היחיד שלי זה שלא יצוותו לו שחקן שישלים אותו, ועכשיו החשש שלי מתחיל להתגשם. לא רק שג'וש ניבו לא משלים את פוייתרס טוב, הוא למעשה נותן +- את אותם הדברים שפוייתרס מביא רק פחות טוב בהרבה.
כששחקן כמו טבארס או פלייס נמצא אצל השחקן היריבה, וה2.03-2.08 (תלוי באיזה אתר בודקים) של פוייתרס לא מספיקים למרות האתלטיות שלו, אז צריך מישהו עם גוף וקצת יותר גובה לעמוד מולו, ואם אין את זה אז שיהיה שחקן שמשחק עם הפנים לסל (באחוזים טובים לחצי מרחק/שלוש) כדי להוציא אותם החוצה מהצבע - ג'וש ניבו לא עונה לאף אחת משתי האופציות שרשמתי ולכן במידה ויגיע זאת תהיה החתמה רעה מאוד.
לשם שינוי אני כן שמח מזה שיש התקדמות במו"מ של טי.ג'יי ליף. זה שחקן שכן צריך להיות פה (בטח אחרי שגינת לא נמצא). מקווה שזה אכן יצליח.
מקאדו 3 כתב:קו קדמי של ניבו ופויטרס זה נורא ואיום לא ?
my man כתב:מקאדו 3 כתב:קו קדמי של ניבו ופויטרס זה נורא ואיום לא ?
כן
מקאדו 3 כתב:my man כתב:מקאדו 3 כתב:קו קדמי של ניבו ופויטרס זה נורא ואיום לא ?
כן
כשקטש חתם היה ברור שזה מה שהולך לקרות , השאלה איך דיוויד בלאט מסכים לקו קדמי כזה גמדי ומוגבל
felix_r כתב:מישהו יודע מה נסגר עם השמועה ההיא על גריגוניס? הייתי מאוד רוצה לראות אותו במכבי במקום היליארד. גארד מאסכולה ליטאית לא היה מזיק לאוסף האמריקאים שהולך ונבנה פה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־37 אורחים