המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
וואלה צודק. משום מה ישב לי בזיכרון שיש עוד מתאזרח שלא עומד בתקנות הגזע שנקבעו.Rampel כתב:על איזה מתאזרח זה בא לחפות? הרי מותר להשתמש באחד שלא עומד בתקנות וליף כן עומד בהם. חוץ מהיידיגר, מי זה עוד אמור להיות?Asf כתב:יכול להיות שזה נובע מהתחשבות בחוק המפלה על המתאזרחים?
Sent from my Nokia 3210 using Fapatalk
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
my man כתב:לא הבנתי אפשר תקציר האירועים?
מכבי סגרה עם מישהו?
מקאדו 3 כתב:סך הכל פוסם שמכבי נכנסה למומ עם בראון זה לא שהוא חתם כבר כן ...
מישהו יכול לתמצת קצת על בראון ? הוא ממש רכז או קומבו , איך בתור מנהל משחק אסיסטים וכו ?
100% רכז יוצר, עם סייז טוב, הגנה לא רעה ואינסטינקטים מעולים. קורא את המשחק רמה מעל לכל השמות שנזרקו פה. החסרון שלו זה הקליעה הלא יציבה, אבל יש לו גם לא מעט סלים של מאדר פאקר והוא יודע ליצור גם לעצמו ברמה טובה מאוד.מקאדו 3 כתב:סך הכל פוסם שמכבי נכנסה למומ עם בראון זה לא שהוא חתם כבר כן ...
מישהו יכול לתמצת קצת על בראון ? הוא ממש רכז או קומבו , איך בתור מנהל משחק אסיסטים וכו ?
Rampel כתב:100% רכז יוצר, עם סייז טוב, הגנה לא רעה ואינסטינקטים מעולים. קורא את המשחק רמה מעל לכל השמות שנזרקו פה. החסרון שלו זה הקליעה הלא יציבה, אבל יש לו גם לא מעט סלים של מאדר פאקר והוא יודע ליצור גם לעצמו ברמה טובה מאוד.מקאדו 3 כתב:סך הכל פוסם שמכבי נכנסה למומ עם בראון זה לא שהוא חתם כבר כן ...
סטטיסטית:
- 13.8 נקודות למשחק (מקום 12 ביורוליג העונה) - 57% ל-2, 32% ל-3, 85% מהקו.
- 6.1 אסיסטים (שני רק לקלאת'ס העונה)
- 3.6 ריבאונדים
- 1.6 חטיפות (בשוויון על המקום השלישי העונה עם... סקוטי)
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
אני אומר לכם שוב, קולסון הוא גו טו גאי. הוא שחקן של מהלכים אחרונים.A.Parker כתב:כבר 3 שנים שאני רוצה פה את בראון אבל אל תטעו, הוא ממש לא גו טו גאי והקבוצה ממש חייבת אחד מהכמות הגבוהות לצידו. אחרת שום דבר לא יעבוד כרגיל.
Jack55 כתב:תתחילו להתרגל לרעיון של ניבו ופויתרס בעמדה 5
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־7 אורחים