מחשבות לקראת עונת 2022/23

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מחשבות לקראת עונת 2022/23

הודעהעל ידי Rampel » 24 יוני 2022, 12:20

שמוליק כתב:
Rampel כתב:אני אתחיל ממה שהכי אקוטי בעיני. וזו עמדה 4, שלטעמי דורשת עדיפות בבנייה הקיץ וצריכה להיות הראשונה או השנייה שמאויישת.
אני לא בטוח, בטח לא חד משמעית, מי צריך להיות האיוש לעמדה הקיץ, אבל אני רוצה להתייחס לשמות שנזרקו כאן.

אני חייב להגיד שאם ממשיכים עם ז'יז'יץ' (ואני מאוד מקווה שכן), אני לא מצליח להבין למה הרוב פה מרייר על ג'ון בראון. מדובר בפורוורד בלי קליעה או אנרסייזד סנטר. כן, שומר סבבה, אבל לא יציב התקפית משום טווח. וכבר אמרתי שגם הקליעה שלו בגדול לא קיימת? 13% ל-3, 60% עונשין, כשגם ה-50% ל-2 זה לא משהו להתגאות בו כשחקן פנים.
התקפית הוא די יסנדל את ז'יז'יץ' שהיעילות ההתקפית שלו פוחתת ככל שהוא מתרחק מהסל. אפילו וויליאמס נעמד העונה בעיקר מחוץ לקשת וירה.
והגנתית, אחלה, הוא שומר קשוח, אבל איך הוא משלים את ז'יז'יץ'? הוא לא רים פרוטקטור, לא ריבאונדר גדול והאמת שגם לא אתלט מאוד מרשים.
אה, והוא בן 30.
בקיצור, הוא מאוד אוברייטד כאן. מזכיר קצת את האהדה לטיישון תומאס פה בפורום.

ג'ונתן מוטלי - אותו כנ"ל. רק שמצד אחד הסטטיסטיקה שלו משקרת לרעה וגורמת לחשוב שיש לו קליעה (בפועל הוא עם 2/6 כל העונה ביורוקאפ והוא בכלל חיית צבע אתלטית), מצד שני הוא צעיר ואני רואה פה פוטנציאל ל-4/5 מחליף. אבל ממש לא ל-4 פותח כרגע.

מה שמשאיר אותי עם קבוקלו. אחח קבוקלו קבוקלו.. אני הייתי כנראה מהיותר מפמפמים של ברונו קבוקלו פה הקיץ ואני עדיין חושב שמבחינת הסקיל סט, הוא ה-4 האידאלי בשבילנו.
מצד שני, אי אפשר להתעלם מזה שהוא בחר (בלית ברירה? בעיני זה תמוה) לשחק בסאו פאולו הברזילאית העונה. עכשיו ללכת עליו זה חתיכת הימור שאני לא בטוח שנכון לקחת.

עד כאן עמדה 4.
אם קודם רשמתי שעמדה 4 צריכה להיות הראשונה או השנייה שמאוישת, אז העמדה השנייה שעונה להגדרה הזו היא עמדה 1 וכאן אני לחלוטין חושב שהאיש שצריך להיות פה הקיץ הוא לורנזו בראון.
לורנזו בראון היה צריך להיות פה כבר בקיץ שעבר. אם קאזאן מתפרקת ו/או לא נשארת ביורוליג, חייבים ללכת עליו.
האמת, שאם אני לא טועה, הוא גם ככה היה חתום שם רק לעונה הזו, ככה שאם לוקחים בחשבון את מצב הקבוצות הרוסיות, בקבוצה נורמלית עם הנהלה נורמלית ומערך מקצועי נורמלי, היו כבר צריכים להתחיל איתו בשיחות.

ג'ונדי לעומת זאת לא צריך להישאר פה בשום אופן לדעתי. ווילבקין כקומבו נמוך כבר קצת מסנדל את הבנייה (שלורנזו בראון יושב בול על משבצת הפתרון לכך) ואין שום סיבה שנחזיק עוד אחד כזה רק יותר נמוך, כשבתכלס ג'ונדי הוא בכלל טווינר בעמדות הגארד. שחקן בגובה הזה שלא מסוגל לרכז (ולאלרגיים למילה - להוביל כדור בצורה טובה ולייצר לאחרים תוך ניהול משחק) הוא נטל לסגל. ישראלי או לא.

לגבי ריינולדס, אי אפשר להתעלם מהמציאות שאומרת שיש לו חוזה לעונה הבאה. לא ברור לי מה גורם לאנשים להיות אופטימיים לגבי היציאה מהחוזה שלו, כשאנחנו מדברים ומפנטזים על אותו סנריו עם קלויארו כבר 3 שנים (שמחזיק בחוזה שנמוך בחצי) והוא עדיין פה.
יכול להיות שזה כי יאניס חי איתו בשלום. ואז אני מסכים עם הנקודה שהסכמתם לגביה - שזו צריכה להיות החלטה של המאמן. אבל תסלחו לי שאני סקפטי.

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

ברונו קבוקלו חתום באירופה?
סיים את העונה בסאו פאולו הברזילאית. זכה איתה ב-BCL Americas ונבחר שם ל-MVP.

הוא די שחקן מתחת לרדאר כרגע ואני לא רואה שמישהו עוקב יותר מדי אחרי המצב שלו. אין לי מושג אפילו לכמה זמן הוא היה חתום בסאו פאולו.

בכל אופן, כמו שרשמתי, קאבוקלו שחקן סופר כשרוני, אבל זה חתיכת הימור.

Sent from my SM-S908E using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי my man » 24 יוני 2022, 12:21

קבוקלו זה שם שאני אוהב..יאללה!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי גל גל » 24 יוני 2022, 13:39

1: בראון, וולטרס היידיגר
2, גריגוניס\אדאמס\מייקון, היליארד, דיבה
3: קולסון, מנקו, פניני
4. גיל,ליף ,סורקין
5. פויטרס, גקירי

מאמין שזה עושה הצלבה

דרך אגב, לא היה אכפת לי לראות פה את וולטרס בתור רכז מחליף ללורנזו בראון
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי שמוליק » 24 יוני 2022, 14:04

Rampel כתב:
שמוליק כתב:
Rampel כתב:אני אתחיל ממה שהכי אקוטי בעיני. וזו עמדה 4, שלטעמי דורשת עדיפות בבנייה הקיץ וצריכה להיות הראשונה או השנייה שמאויישת.
אני לא בטוח, בטח לא חד משמעית, מי צריך להיות האיוש לעמדה הקיץ, אבל אני רוצה להתייחס לשמות שנזרקו כאן.

אני חייב להגיד שאם ממשיכים עם ז'יז'יץ' (ואני מאוד מקווה שכן), אני לא מצליח להבין למה הרוב פה מרייר על ג'ון בראון. מדובר בפורוורד בלי קליעה או אנרסייזד סנטר. כן, שומר סבבה, אבל לא יציב התקפית משום טווח. וכבר אמרתי שגם הקליעה שלו בגדול לא קיימת? 13% ל-3, 60% עונשין, כשגם ה-50% ל-2 זה לא משהו להתגאות בו כשחקן פנים.
התקפית הוא די יסנדל את ז'יז'יץ' שהיעילות ההתקפית שלו פוחתת ככל שהוא מתרחק מהסל. אפילו וויליאמס נעמד העונה בעיקר מחוץ לקשת וירה.
והגנתית, אחלה, הוא שומר קשוח, אבל איך הוא משלים את ז'יז'יץ'? הוא לא רים פרוטקטור, לא ריבאונדר גדול והאמת שגם לא אתלט מאוד מרשים.
אה, והוא בן 30.

ג'ונתן מוטלי - אותו כנ"ל. רק שמצד אחד הסטטיסטיקה שלו משקרת לרעה וגורמת לחשוב שיש לו קליעה (בפועל הוא עם 2/6 כל העונה ביורוקאפ והוא בכלל חיית צבע אתלטית), מצד שני הוא צעיר ואני רואה פה פוטנציאל ל-4/5 מחליף. אבל ממש לא ל-4 פותח כרגע.

מה שמשאיר אותי עם קבוקלו. אחח קבוקלו קבוקלו.. אני הייתי כנראה מהיותר מפמפמים של ברונו קבוקלו פה הקיץ ואני עדיין חושב שמבחינת הסקיל סט, הוא ה-4 האידאלי בשבילנו.
מצד שני, אי אפשר להתעלם מזה שהוא בחר (בלית ברירה? בעיני זה תמוה) לשחק בסאו פאולו הברזילאית העונה. עכשיו ללכת עליו זה חתיכת הימור שאני לא בטוח שנכון לקחת.

עד כאן עמדה 4.
אם קודם רשמתי שעמדה 4 צריכה להיות הראשונה או השנייה שמאוישת, אז העמדה השנייה שעונה להגדרה הזו היא עמדה 1 וכאן אני לחלוטין חושב שהאיש שצריך להיות פה הקיץ הוא לורנזו בראון.
לורנזו בראון היה צריך להיות פה כבר בקיץ שעבר. אם קאזאן מתפרקת ו/או לא נשארת ביורוליג, חייבים ללכת עליו.
האמת, שאם אני לא טועה, הוא גם ככה היה חתום שם רק לעונה הזו, ככה שאם לוקחים בחשבון את מצב הקבוצות הרוסיות, בקבוצה נורמלית עם הנהלה נורמלית ומערך מקצועי נורמלי, היו כבר צריכים להתחיל איתו בשיחות.

ג'ונדי לעומת זאת לא צריך להישאר פה בשום אופן לדעתי. ווילבקין כקומבו נמוך כבר קצת מסנדל את הבנייה (שלורנזו בראון יושב בול על משבצת הפתרון לכך) ואין שום סיבה שנחזיק עוד אחד כזה רק יותר נמוך, כשבתכלס ג'ונדי הוא בכלל טווינר בעמדות הגארד. שחקן בגובה הזה שלא מסוגל לרכז (ולאלרגיים למילה - להוביל כדור בצורה טובה ולייצר לאחרים תוך ניהול משחק) הוא נטל לסגל. ישראלי או לא.

לגבי ריינולדס, אי אפשר להתעלם מהמציאות שאומרת שיש לו חוזה לעונה הבאה. לא ברור לי מה גורם לאנשים להיות אופטימיים לגבי היציאה מהחוזה שלו, כשאנחנו מדברים ומפנטזים על אותו סנריו עם קלויארו כבר 3 שנים (שמחזיק בחוזה שנמוך בחצי) והוא עדיין פה.
יכול להיות שזה כי יאניס חי איתו בשלום. ואז אני מסכים עם הנקודה שהסכמתם לגביה - שזו צריכה להיות החלטה של המאמן. אבל תסלחו לי שאני סקפטי.

הוא די שחקן מתחת לרדאר כרגע ואני לא רואה שמישהו עוקב יותר מדי אחרי המצב שלו. אין לי מושג אפילו לכמה זמן הוא היה חתום בסאו פאולו.

כרגעמכבי לא החתימו אף שחקן בגדר הימור. (טוב, בקושי החתימו). הייתי לוקח אותו לפני גיל לעמדה 4. השנה מתפוצץ שם עם 24 נק למשחק, מדד 32, 53% לשלוש
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי TAYO » 24 יוני 2022, 14:05

שמוליק כתב:
Rampel כתב:
שמוליק כתב:

אה, והוא בן 30.

עד כאן עמדה 4.

כרגעמכבי לא החתימו אף שחקן בגדר הימור. (טוב, בקושי החתימו). הייתי לוקח אותו לפני גיל לעמדה 4. השנה מתפוצץ שם עם 24 נק למשחק, מדד 32, 53% לשלוש
קולסון זה אמא של ההימורים

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי מילוס » 24 יוני 2022, 14:27

קולסון אכן הימור. ויותר מזה, היליארד זה לא הימור? וואחאד הימור ברמה של פבראני לדעתי.
השחקן הכי פציע ביורוליג.

לפחות כרגע, הלכו שני שחקנים סופר-משמעותיים וחתמו\מועמדים שחקנים שהם בין משלימים לסימני שאלה גדולים.
אני לא רואה גם בין המועמדים מישהו שיכול לסחוב את מכבי קדימה, ולא, בראון לא כזה.
כרגע מדובר על אותה חבורת שחקנים בינוניים פלוס מינוס של השנים הקודמות - רק שהפעם הם גם נטולי סקוטי וסנטר משמעותי (אם אכן ניבו הבזיוני יהיה פה).
קבוצת לואו-קוסט בינתיים. אחרי ההשפלות של השנים האחרונות, מוזר מאוד מה שקורה פה..
מילוס

הודעהעל ידי Jack55 » 24 יוני 2022, 14:42

וואיי וואי איזה הגזמות
אולי עדיין לא חתם פה איזה סופרסטאר כמו סקוטי, אבל היליארד ופויתרס אלה שחקני יורוליג לכל דבר ועניין, ממש לא שחקנים בינוניים ולא שחקנים משלימים, שחקני חמישייה לגיטימיים

אני מזכיר שאנחנו לא ריאל או אנדולו שיכולים להנחית מספר סוםרסטארים כל קיץ.

בראון זה כבר התקדמות משמעותית ושם שאפשר להגדיר כטופ יורוליג, אגב בעיניי היליארד בריא גם לא רחוק מההגדרה הזאת

קולסון הימור אבל בעיניי אחד ההימורים הטובים שהיה אפשר לעשות ובלי קשר לדעתי יצליח ובגדול ביורוליג
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי TAYO » 24 יוני 2022, 14:46

Jack55 כתב:וואיי וואי איזה הגזמות
אולי עדיין לא חתם פה איזה סופרסטאר כמו סקוטי, אבל היליארד ופויתרס אלה שחקני יורוליג לכל דבר ועניין, ממש לא שחקנים בינוניים ולא שחקנים משלימים, שחקני חמישייה לגיטימיים

בראון זה כבר התקדמות משמעותית ושם שאפשר להגדיר כטופ יורוליג, אגב בעיניי היליארד בריא גם לא רחוק מההגדרה הזאת

קולסון הימור אבל בעיניי אחד ההימורים הטובים שהיה אפשר לעשות ובלי קשר לדעתי יצליח ובגדול ביורוליג
אנחנו מה שאנחנו בגלל הבעלים וזה לא אומר שאנחנו צריכים להתאים את ההגדרות שלנו לרף ההנהלה.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי מילוס » 24 יוני 2022, 15:14

Jack55 כתב:וואיי וואי איזה הגזמות

פויתרס האמא של השחקנים המשלימים. הוא אשכרה הדפינישן של שחקן משלים. חשוב, כן? גם הנפלד וקומג'יס היו חשובים. אבל הכישרון הענק לא יבוא מהם, אלא ממי שמסביבם. והיליארד לא יכול להיות טופ יורוליג עם כמות וחומרת הפציעות שלו. גם אם הוא היה לברון, זה לא יכול לעבוד ככה.

ולהגיד שאנחנו לא ריאל או אנדולו זה מצחיק. זו הבעיה, לא ההסבר. אנחנו לא בכדורגל ולא מתמודדים מול שייחים קטאריים. זה שכבר עשור לא מוצאים דרך לעדכן גרסה ולהוסיף עוד כמה מיליונים שחסרים כדי להיות קבוצה תחרותית, זה חלק מהכשלון.
ד"א, בדיוק כמו שאנדולו, זו ש"אנחנו לא בסטנדרט שלה" עשתה לפני שנתיים-שלוש.
הלו, מכבי זו אחת הגדולות באירופה בהיסטוריה הרחוקה ובשנות ה-2000, מה זה אנדולו?

אם ללכת לכיוון הזה, אז למה ריאל? אנחנו גם לא בסטנדרט של מונאקו, של אולימפיאקוס שעד לפני עונה היתה מועדון מרוסק, של וירטוס שלא היתה רלבנטית 20 שנה, של פאקין פרטיזן בלגראד!

להמשיך לפמפם את "אנחנו לא בסטנדרט" הזה זה ליפול למלכודת של ההנהלה שלך ולתת להם את כל ההנחות בעולם.
אתה שוכח שרק לפני כמה שבועות חטפנו תבוסות משפילות מפאקין הרצליה, דרך אותן בעיות שכמעט כל אוהד מזהה מדי קיץ כבר עשור, אז אנחנו גם לא בסטנדרט של הרצליה?

מה שהולך ומתגבש פה עד עכשיו זה לא רק עוד מאותו דבר, כרגע (החתמות+מועמדים) זה אפילו שנמוך.
מילוס

הודעהעל ידי גל גל » 25 יוני 2022, 12:04

מה דעתכם כל קורי וולדן בתור רכז מחליף ללורנזו בראון ?
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
גל גל

הודעהעל ידי Tom1313 » 25 יוני 2022, 12:25

גל גל כתב:מה דעתכם כל קורי וולדן בתור רכז מחליף ללורנזו בראון ?

שוחרר מבאיירן?
Tom1313

הודעהעל ידי Mitelka » 25 יוני 2022, 13:02

למה אף אחד לא נותן צ'אנס לאוונס? לדעתי טעות לשחרר אותו. עונת התאקלמות סבירה ביורוליג. יש לו אפסייד ופוטנציאל והוא הראה אותו. צריך להמשיך להאמין בו.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי גל גל » 25 יוני 2022, 13:06

Mitelka כתב:
למה אף אחד לא נותן צ'אנס לאוונס? לדעתי טעות לשחרר אותו. עונת התאקלמות סבירה ביורוליג. יש לו אפסייד ופוטנציאל והוא הראה אותו. צריך להמשיך להאמין בו.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

חחח מה אני המאמן ? יש דיבור על זה שלא כל כך מתלהבים מאוונס אז אני מעלה אופציות

אני יותר מאשמח שוואנס ישאר
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
גל גל

הודעהעל ידי felix_r » 25 יוני 2022, 13:22

פצוע
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי JarJarBinx » 25 יוני 2022, 17:14

מישהו יודע מה נסגר עם ריינולדס? לפחות פה בפורום אף אחד לא סופר אותו, אבל הבן אדם עם חוזה במכבי לעונה הבאה, ולא בגרושים.
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי Shay_uzan » 25 יוני 2022, 17:24

JarJarBinx כתב:מישהו יודע מה נסגר עם ריינולדס? לפחות פה בפורום אף אחד לא סופר אותו, אבל הבן אדם עם חוזה במכבי לעונה הבאה, ולא בגרושים.
אני זוכר שזלגיריס וקבוצה נוספת מהיורוליג מעוניינות בו, כנראה לא יהיה קשה למצוא קוניפ

תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Shay_uzan » 25 יוני 2022, 22:50

נשבע לכם, לא אכפת לי יותר, שיביאו לפה את מי שהם רוצים, 12 שחקני קונוסים, 12 שחקני יורוליג ואפילו 12 שחקני NBA, לא אכפת לי יותר, לא רוצה לדעת מי חתם ומי לא, זה לא מעניין אותי יותר. העונה הבאה לא מעניינת אותי יותר.
רק תעדכנו שהחלXות עוזבים את הכיסא

תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 25 יוני 2022, 23:11

Shay_uzan כתב:נשבע לכם, לא אכפת לי יותר, שיביאו לפה את מי שהם רוצים, 12 שחקני קונוסים, 12 שחקני יורוליג ואפילו 12 שחקני NBA, לא אכפת לי יותר, לא רוצה לדעת מי חתם ומי לא, זה לא מעניין אותי יותר. העונה הבאה לא מעניינת אותי יותר.

אתה ואני יודעים שזה לא ככה , הלוואי והיה אפשר פשוט ללחוץ על כפתור ולהתנתק , מה לעשות שזה לא ככה כשאתה אוהד קבוצה כל כך הרבה שנים , נמשיך להתרגז ולאכול תלב כל פעם מחדש כי אלה החיים של אוהדי קבוצות ספורט לטוב ולרע .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי Shay_uzan » 25 יוני 2022, 23:17

מקאדו 3 כתב:
Shay_uzan כתב:נשבע לכם, לא אכפת לי יותר, שיביאו לפה את מי שהם רוצים, 12 שחקני קונוסים, 12 שחקני יורוליג ואפילו 12 שחקני NBA, לא אכפת לי יותר, לא רוצה לדעת מי חתם ומי לא, זה לא מעניין אותי יותר. העונה הבאה לא מעניינת אותי יותר.

אתה ואני יודעים שזה לא ככה , הלוואי והיה אפשר פשוט ללחוץ על כפתור ולהתנתק , מה לעשות שזה לא ככה כשאתה אוהד קבוצה כל כך הרבה שנים , נמשיך להתרגז ולאכול תלב כל פעם מחדש כי אלה החיים של אוהדי קבוצות ספורט לטוב ולרע .
באמת שלא אכפת לי את מי הם יביאו, זה לא שאני מפסיק לאהוד או משהו, אבל הסגל לעונה הבאה לא מעניין אותי בשיט, הוא חסר ערך מבחינתי, ניצבים לכל המחדל הגדול יותר שקורא פה. נשבע לך היום כבר לא יכולתי לשמוע מי הסטטיסט הבא שחותם, מה הוא עשה ולמה הוא התאמה רעה לכל מה שקורה פה. השחקן היחידי שהיה לו ערך נמכר, השאר לא חשובים יותר, הם תפאורה לכישלון הבא של ההנהלה

תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Neo » 26 יוני 2022, 15:50

Petr CORNELIE 2.11 C
כתבתי עליו לפני שנה בסקאוטינג ואז הברנש חתם לעונה אחת בדנבר בנבא
אחרי שנה אחת של 13 משחקים בנבא והשאר בג'י-ליג ( מלך הריבאונד ) הוא חוזר לאירופה
סנטר מאוד מגוון שיכול להתאים פיקס לשיטתו של קטש
https://www.youtube.com/watch?v=R-xHx5R4BIY&t=2s
https://www.youtube.com/watch?v=9kU0EzP5kyk