המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Adam כתב:אוסטין הולינס. די מאוכזב מהשם הזה.
בשנת 18/19 עשה שנה מדהימה בליגה הגרמנית עם וכטה, והפך מהר מאוד למלפפון הכי חם בקיץ (היה מחביבי הפורום). מאז עבר שנתיים זניט ושנה שעברה בכוכב האדום. מאוד בינוני. הוא במגמת ירידה. אפילו האחוזים שלו משלוש (שהיו מרשימים בגרמניה) יורדים. בשנה האחרונה עם 32% ביורוליג.
על פניו מדובר בשחקן הגנה לא רע, עם יכולות פיזיות טובות. אבל אנחנו נהיה בבעיה גדולה מחוץ לקשת השנה בעמדות הגארדים.
הייתי מצפה שיגיע שם גדול יותר עם הכסף שהתפנה. מרגיש מרומה.
אבוי לנו אם אבי אבן מנסה לעשות פה מאני בול...Rampel כתב:הולינס לא שחקן רע, הוא פשוט לא הצליח לתרגם את הקליעה המצוינת מראסטה ואכטה לרמת יורוליג.
אני חושב שמכבי עושים מאני בול.
ובכנות, אני לא נגד זה. הם לוקחים כמה קלעים בינוניים ומהמרים על זה שיהמרו על מישהו מהם במשחק הפיק אנד רול של קטש. לדעתי כל הקו האחורי מסוגל לקלוע כשהוא פנוי וגם לחדור חזק במידת הצורך. החליטו שמחליפים את סקוטי ונאנלי ב-3 שחקנים. אם ישחקו סבלני ויגיעו לזריקה הנכונה, זה יכול להצליח.
אני אוהב את זה שמדובר בקו אחורי קשוח שמסוגל לשמור טוב. יכל להיות פה הרבה יותר גרוע עם כמה שמות שרצו פה.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
שמואל1 כתב:אבוי לנו אם אבי אבן מנסה לעשות פה מאני בול...Rampel כתב:הולינס לא שחקן רע, הוא פשוט לא הצליח לתרגם את הקליעה המצוינת מראסטה ואכטה לרמת יורוליג.
ובכנות, אני לא נגד זה. הם לוקחים כמה קלעים בינוניים ומהמרים על זה שיהמרו על מישהו מהם במשחק הפיק אנד רול של קטש. לדעתי כל הקו האחורי מסוגל לקלוע כשהוא פנוי וגם לחדור חזק במידת הצורך. החליטו שמחליפים את סקוטי ונאנלי ב-3 שחקנים. אם ישחקו סבלני ויגיעו לזריקה הנכונה, זה יכול להצליח.
אני אוהב את זה שמדובר בקו אחורי קשוח שמסוגל לשמור טוב. יכל להיות פה הרבה יותר גרוע עם כמה שמות שרצו פה.
גל גל כתב:שמואל1 כתב:אבוי לנו אם אבי אבן מנסה לעשות פה מאני בול...Rampel כתב:הולינס לא שחקן רע, הוא פשוט לא הצליח לתרגם את הקליעה המצוינת מראסטה ואכטה לרמת יורוליג.
כרגע זה יותר בכיוון של funny ball
אם ריאל אחרי בראון וגם בלוניה אפשר לשכוח ממנו .
עד עכשיו כולם מסוגלים לקלוע לשלוש וזה יתרון.
הכל טוב ויפה אבל חייבים איזה סטאר שיכול לקלוע בסיטונאות לא רק בשביל הנקודות (ברור שגם) אלה גם כדי למשוך את ההגנה לדאבלים וכו' כדי שאותם הילארד/הולינס יכלו לדפוק את השלשה. כל החבורה הנחמדה הזו יכולה להיות אחלה אם יהיה פה שחקן כזה. רצוי 2 (אחד נגיד בפנים ואחד בחוץ).Rampel כתב:הולינס לא שחקן רע, הוא פשוט לא הצליח לתרגם את הקליעה המצוינת מראסטה ואכטה לרמת יורוליג.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים