ת׳רד המלפפונים 22/23 V3

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת׳רד המלפפונים 22/23 V3

הודעהעל ידי my man » 26 יוני 2022, 20:28

cannon כתב:משהו נוסף ששמעתי והייתי לוקח בעירבון מוגבל אבל בכל זאת מפרסם פה: בייקון כנראה לא היה מועמד כיון שבמכבי לא רצו לקחת שחקן עם שם משפחה כזה, מחשש שחלק מקהל האוהדים ייפגע וכי זו סגולה לחוסר מזל בקבוצה ישראלית עם זיקה יהודית חזקה לכל אורך ההסטוריה.

תגיד לי שזו בדיחה בבקשה תגיד לי שזו בדיחה
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man
 
הודעות: 30930
הצטרף: 31 אוקטובר 2014, 05:21
מיקום: #תמכרו



Re: ת׳רד המלפפונים 22/23 V3

הודעהעל ידי A.Parker » 26 יוני 2022, 20:28

רמפל, עונה לך פה אחרי שהקודם נסגר

אחלה שהיינו צריכים פה יוצר יותר יציב, אבל זה לא קרה.
כנראה יקר לפדרקנאטים (גנבתי לך שי).

בעיני היליארד לחלוטין מסוגל להיות שחקן יוצר והוא הראה את זה בבאסקוניה והעונה בבאיירן. השאלה לגביו מבחינתי היא נטו של כשירות ובריאות.

קוברה - לא יודע לגבי אופי.. אתה מוזמן גם לשים פה מקורות.

קו אחורי של בראון-אוואנס-היליארד-הולינס זה הרבה יותר סביר ממה שאני ציפיתי (אתמול שמענו שדריל מייקון הוא בכלל האופציה המועדפת על קטש ב-2). זה עדיין לא מרשים והעונות האחרונות מעלות חששות מוצדקים - אבל זה כן יכול לעבוד. נחכה ונראה.
ומה שבטוח - יש הגנה אצל כל הגארדים האלו.


זו הבעיה המרכזית. אתה שופט את הבניה ביחס לציפיות הנמוכות שהיו לך מלכתחילה, ובטח ובטח שלא משווה את הקבוצה הזאת לזו שהיתה כאן רק בשנה שעברה (שגם היא לא היתה אימפריה, כן?). שנה שעברה היו לך שניים מהשחקנים הטובים ביותר בעמדתם באירופה, מה קיבלת במקום הקיץ? כולה חבורת שחקנים סבירה שאף אחד בה לא מתקרב אפילו לרמת הקטלניות של ווילבקין וזיזיץ'. אז כן, סלח לי שאני לא מסופק מכמה החתמות סבירות, שחלקן שוב כוללות כפילויות מיותרות, אחרי שעזבו פה שני זרים מהטופ ולאחר שהתפנה המון! כסף.


זה לא "לא מושלם", אלא גרוע. ראיתם את המשחק היום? ג'יימס יבטל את בראון לחלוטין.
ככה או ככה, למזלנו מונאקו מוכנה לזרוק עליו סכום שהוא לא שווה, רק כפול.

לגבי הצורך ביוצר טופ יורוליג - אני מגיב לך, אבל גם לכל מי שלחוץ על עוד כוכב יוצר לקו האחורי (בנוסף לשני סווינגמנים שכבר יש פה - מה שלדעתי כבר הופך לבנייה עקומה).

גם אם מכבי תחליט להגדיל תקציב ולהביא לפה שחקן כזה, אתה מבין שהמשמעות היא שמוותרים על אוואנס כן?

אני מסכים שג'יימס יבטל במידה מסויימת את בראון, אבל האחרון יכול לתרום הרבה גם בהגנה ולהיות יעיל מאוד כשג'יימס נח. בכל מקרה, אם עוד לא הבהרתי את זה, מכבי חייבת יוצר בטופ, ברמה שמתקרבת לפחות לשל ווילבקין. בהינתן שג'יימס האופציה היחידה שעוד פנויה, הוא בהחלט צריך להיות ברשימה, עד כמה שזה מצריך לבלוע כמה צפרדעים.

וכמו שכתבת, גם אם יחליטו להביא סקורר כזה, זה יבוא על חשבון רכז מחליף, כנראה אוואנס שאני מאוד אוהב. וזה בדיוק משחק על הנקודה הקודמת שלי שהחתימו אסופת פורוורדים בלי קשר לכלום, בזמן ששוב מזניחים עמדות חשובות (בכמות ובאיכות).
A.Parker
 
הודעות: 10177
הצטרף: 26 אוגוסט 2018, 22:59

Re: ת׳רד המלפפונים 22/23 V3

הודעהעל ידי A.Parker » 26 יוני 2022, 20:30

Weems13 כתב:
Jack55 כתב:יאללה בראון קרוב מתמיד, האמת מתרגש שסוף סוף רכז רציני מגיע לפה

מגיע לפה רכז רציני, בלי הכלים שמתאימים לו לצידו.
אולי בפעם הבאה יחתימו קודם כל עם החתמה של 1 ו-5 ורק לאחר מכן המשלימים בשאר העמדות.
שוב אחזור ואומר, כמו תקליט שבור, מסתמנת בעיה חמורה של כישרון וייצור נקודות בקו האחורי בשנה הבאה. אלא אם כן מישהו מאמין שיבוא לפה איזה מייק גיימס פתאום...


מדויק

מילוס כתב:
TAYO כתב:
Jack55 כתב:
TAYO כתב:
Jack55 כתב:אתה באמת לא מרוצה מהשמות האלה?
עזוב מה יהיה ואיזה עוד שחקנים יגיעו, כרגע ארבעת השחקנים האלה הם שחקני יורוליג לכל דבר ועניין, ושחקנים טובים
אתה שני אנשים שונים שכותב באותו יוזר?


Sent from my iPhone using Tapatalk
ההודעה על היורוקאפ הייתה בציניות מן הסתם, לא מצליח להבין איך אנשים פה אומרים על השחקנים האלה שהם שחקני יורוקאפ
זה די ברור, אוהדים ותיקים שיודעים מה זה מכבי וזוכרים את ההחתמות של שאראס ופארקר בשיאם, מבינים ששחקני דרג ב׳ ביורוליג הם שחקני דרג א׳ ביורוקאפ ולכן קוראים להם ככה.


Sent from my iPhone using Tapatalk

מה בעצם אומרת ההגדרה "שחקני יורוליג"?
וויליאמס, ריינולדס ונאנלי הם לא שחקני יורוליג? הם לא הוכיחו לך שההגדרה בפני עצמה לא אומרת כלום? זו עבודה בעיניים. עזוב טייטלים, מה עם יכולת, מנהיגות, אפסייד?
כרגע מדובר על החתמות ומועמדים של שחקנים אפורים ומשלימים, או בני 30+ שאין להם ביקוש בטופ 8 של היורוליג, ולורנזו בראון הפך לחלום רטוב כאילו שהוא המשיח, בזמן שעזב פה השחקן המעולה היחיד ששיחק פה בכמעט עשור האחרון.

היחיד שמשאיר כרגע מקום לציפייה הוא ליף, בצורה מאוד מוזרה. וזה בעיקר כי שמענו עליו הרבה ואף אחד מאיתנו לא באמת ראה אותו משחק יותר מכמה דקות תחרותיות.


כנ"ל

Weems13 כתב:
Jack55 כתב:
er79 כתב:
Jack55 כתב:היליארד פויתרס קולסון והולינס אלה שמות יורוקאפ…
תפסיקו להיות ליצנים

כנראה שזה יהיה הכיוון, אלא אם אני רואה פה את גיימס, פאנגוס, או במקרה הפחות טוב אבל עדיין סביר לויד. זה ישנה את המאזן לקו אחורי טוב
אתה באמת לא מרוצה מהשמות האלה?
עזוב מה יהיה ואיזה עוד שחקנים יגיעו, כרגע ארבעת השחקנים האלה הם שחקני יורוליג לכל דבר ועניין, ושחקנים טובים

שחקנים משלימים. חסר מעוף. אפילו אין פה הימור שיכול להתברר כבינגו. במקסימום תקבל את הגרסה שאתה כבר מכיר מהם.
בתרחיש הפסימי יותר הם יהיו רעים יותר ממה שהורגלנו (תוצאה של הרבה דברים-שיטת משחק, שימוש בשחקן ספציפי וכו'..).
אצל קולסון עדיין יש את המימד של ה"גניבה". הולינס החתמה טיפשית וסתמית לחלוטין.
נשארו עוד 3 מקומות לזרים, נראה אם בכלל ומי יהיה ה"כוכב".
הנהלה בושה ש"מבטיחה" שהתקציב יעלה ב20%, שמקבלת על ווילבקין 1.2 בייאווט+משכורת של 1.8 שהתפנתה+זיזיץ ובינתיים מביאה שחקנים משלימים זה עלבון ענק. אבל לזה הורגלנו וזה לא ישתנה תחתם.
התנהלות ביזיונית.


וגם זה כמובן.
A.Parker
 
הודעות: 10177
הצטרף: 26 אוגוסט 2018, 22:59

Re: ת׳רד המלפפונים 22/23 V3

הודעהעל ידי Jack55 » 26 יוני 2022, 20:31

גל גל כתב:פורסם שהולינס ירוויח 600 אלף דולר
ואוקובו ירוויח 700 אלף יורו במונאקו

ועל זה נאמר, פפפחחחחחחחחח
אוקובו קיבל הצעה של מיליון ממונאקו לפי מה שקראתי

בנוגע להולינס מה שאסף כתב לא נכון, הוא אכן מרוויח באיזור ה600-700 אלף דולר לעונה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55
 
הודעות: 19928
הצטרף: 26 אוקטובר 2017, 00:32

Re: ת׳רד המלפפונים 22/23 V3

הודעהעל ידי אדם » 26 יוני 2022, 20:32

my man כתב:
אדם כתב:
my man כתב:
אדם כתב:אני חי עד עכשיו בשלום אם הכל חוץ מ2 החתמות או כיוונים שהולכים לכיוונם וזה הולינס ומייקון.
זה טעות גדולה מאוד וזה ההבדל בין סגל טוב לבינוני ואפרורי.
אני היתי הולך אם היה אפשרי על אקובו במקום מייקון ועל בייקון במקום הולינס.
או על דווין ביקון ופאנגוס , כי ביקון והיליארד יכולים לשחק ב2 3 בשקט להתחלף בינהם.
מקבלים 2 רכזים פאנגוס ובראון.
לא אקובו יהיה כאן ולא ביקון חבל מאוד ביקון חיה רעה.
נקווה לפחות שמייקון לא יהיה כאן זה טעות ואין לו שום התאמה , אם כבר בינוני תביא את אבסוהן של ירושלים (בדיחה כן), אבל לא נופל ממיקון

כן גם אני הייתי מביא את קליי תומפסון ואת ג'אמל מארי



אה מארי ותומפסון על אותו משקל?, אני חושב שבייקון ואקובו שחקנים טובים מאוד אבל לא מוכחים ולא איזה כוכבים גדולים כרגע שהם כאלה בלתי ניתנים להשגה למכבי.
מדובר בשחקנים שצריכים לעשות את הקפיצת מדרגה הנוספת בשביל להיכנס ללבל הבא ומכבי יכלה ללכת עליהם לא מדובר פה באיזה שחקנים של 2 מליון אם כל הכבוד.
אנחנו מדברים פה על גיל מהאנביאי ועל מייק גימס וגריגורניס אלה שחקנים מוכחים ואלה באמת שווים המון כסף אז הם ריאליים אבל בייקון לא כי מדובר בתומפסון האירופי.

כאילו לא היית פה בעשור האחרון.
מבחינת ההנהלה אם שחקנים טובים שנראה לך שהם מתאימים אז הם לא יגיעו בדיוק כמו לברון סטף ודוראנט.

מביאים לך את הולינס וניבו ואתה מדבר איתי על ביקום ואוקובו.
נו נו


בזה אתה צודק אבל לא מדובר באיזה מהוללים, אלא בבעלי פוטנציאל שעוד צריכים להוכיח.
מילא היתי אומר מייק ג’יימס ופאנגוס ביחד .
בשנתיים באחרונות לא הפסיקו לדבר פה על היליארד והולינס ופתאום הם פח.
בעיני היליארד החתמה טובה והולינס רעה ולא מתאימה ,היה צריך אולאראונד כזה שעושה כמה וכמה דברים. ומייצר .
כל הסגל הזה יפול על ההחתמה בעמדה 2 אם זה מייקון אנחנו בבעיה גדולה.
אדם
 
הודעות: 2224
הצטרף: 04 יוני 2011, 13:22

Re: ת׳רד המלפפונים 22/23 V3

הודעהעל ידי Jack55 » 26 יוני 2022, 20:33

cannon כתב:משהו נוסף ששמעתי והייתי לוקח בעירבון מוגבל אבל בכל זאת מפרסם פה: בייקון כנראה לא היה מועמד כיון שבמכבי לא רצו לקחת שחקן עם שם משפחה כזה, מחשש שחלק מקהל האוהדים ייפגע וכי זו סגולה לחוסר מזל בקבוצה ישראלית עם זיקה יהודית חזקה לכל אורך ההסטוריה.
זה חרטא, בייקון היה מועמד ורצו אותו, אבל הייתה עליו תחרות גדולה מדי והעדיפו ללכת על היליארד שהמו״מ איתו היה מאוד מהיר ומוצלח
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55
 
הודעות: 19928
הצטרף: 26 אוקטובר 2017, 00:32

Re: ת׳רד המלפפונים 22/23 V3

הודעהעל ידי Rampel » 26 יוני 2022, 20:34

אדם כתב:
Rampel כתב:
cannon כתב:ניבו ריבאונדר טוב בהרבה מזיזיץ וריינולדס דרך אגב וגם חוסם לא רע. עדיין הייתי מעדיף את אונואקו עליו אבל אונואקו להוט למצות את אופציית הנבא קודם לפי מה שביררתי שוב בחצי שעה האחרונה.
אחלה שאונואקו להוט. יש עוד שמות בשוק בעמדה 5, זה לא בינארי. שום סיבה שאם אונואקו לא זמין הולכים על ניבו.

כמו שמילוס כתב קודם, אפשר לחכות עם העמדה הזו ולראות מה יהיה עם פליטי NBA (ואולי אונואקו עצמו) כי תמיד יש את בנדר כגיבוי.

Sent from my SM-S908E using Tapatalk



שמע אולימפיאקוס סימו השנה גבוה מאוד והם מאוד מעונינים בו ורואים בניבו משו שיכול לשדרג אותם ולקחת אותם קדימה בתוך החבילה ,אולי באמת יש פה משו שבסגל טוב ובכימיה טובה אפשר לקבל שחקן שישתדרג וישדרג.
שואל אותי מחכה לאנואקו הוא יכול להיות הדאנסטון הבא.
שואל אותך מי עוד אופציות בסגנון הזה כי מכבי ויתרו על נפילים לבנים מכבי הולכת על נידות ואתלטיות שנוגחים לסל ולא יכולים לשחק מטר רחוק יותר.


אולימפיאקוס רוצה את ניבו כמחליף לחסן מרטין (עוד סנטר נמוך וקופצני) כי זה משלים טוב את מוסטאפה פאל הנפיל, שהוא הסנטר הפותח שלהם.

בעיני ג'קירי יכל להשלים את פוית'רס טוב. חצי פורום פה חשב שזה מצחיק. אנחנו צחקנו, איטודיס לקח. ג'קירי בדרך לפנר.

לדעתי צריך לחכות ולראות אילו שחקנים יפלטו מה-NBA. בנדר תמיד זמין לוויצ'יץ' כאלטרנטיבה והוא עדיף על ניבו בעיני. כל עוד הוא לא מאותת שהוא במקום אחר, אין לחץ ואני לא מבין את הלחץ להחתים עוד סנטר נמוך.

Sent from my SM-S908E using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
Rampel
 
הודעות: 4088
הצטרף: 16 דצמבר 2017, 13:33

Re: ת׳רד המלפפונים 22/23 V3

הודעהעל ידי my man » 26 יוני 2022, 20:35

cannon כתב:מסרטון הסקאוטינג הזה אפשר להבין למה מכבי כן הולכים עליו. סהכ אתלט וסוס, עם משחק פיק אנד רול טוב ואגרסיביות לריבאונד בשני צידי המגרש וידיים טובות. עם שיטת משחק מתאימה לו הוא שחקן עם פוטנציאל. קטש ממילא לא אוהב משחק חפירות וההרכב שנבנה הוא אתלטי ולמשחק ריצה, כשבראון בטוח יפטם אותו לא מעט.
https://youtu.be/UxETtz-rKvw

עזוב רגע התקפה שגם בה חוץ מפיקנרול אין יותר מדי.
בהגנה הוא פשוט קפיץ לא יכול לשמור על גופות יורוליג
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man
 
הודעות: 30930
הצטרף: 31 אוקטובר 2014, 05:21
מיקום: #תמכרו

Re: ת׳רד המלפפונים 22/23 V3

הודעהעל ידי A.Parker » 26 יוני 2022, 20:40

my man כתב:
cannon כתב:מסרטון הסקאוטינג הזה אפשר להבין למה מכבי כן הולכים עליו. סהכ אתלט וסוס, עם משחק פיק אנד רול טוב ואגרסיביות לריבאונד בשני צידי המגרש וידיים טובות. עם שיטת משחק מתאימה לו הוא שחקן עם פוטנציאל. קטש ממילא לא אוהב משחק חפירות וההרכב שנבנה הוא אתלטי ולמשחק ריצה, כשבראון בטוח יפטם אותו לא מעט.
https://youtu.be/UxETtz-rKvw

עזוב רגע התקפה שגם בה חוץ מפיקנרול אין יותר מדי.
בהגנה הוא פשוט קפיץ לא יכול לשמור על גופות יורוליג

זה נכון מאוד. בגלל שהוא חוסם אנשים טועים לחשוב שהוא שומר טוב.
ממש ממש לא. אפילו קופץ הרבה פעמים סתם לחסום וכך משאיר את הריבאונד פתוח.
A.Parker
 
הודעות: 10177
הצטרף: 26 אוגוסט 2018, 22:59

Re: ת׳רד המלפפונים 22/23 V3

הודעהעל ידי אדם » 26 יוני 2022, 20:42

A.Parker כתב:
Weems13 כתב:
Jack55 כתב:יאללה בראון קרוב מתמיד, האמת מתרגש שסוף סוף רכז רציני מגיע לפה

מגיע לפה רכז רציני, בלי הכלים שמתאימים לו לצידו.
אולי בפעם הבאה יחתימו קודם כל עם החתמה של 1 ו-5 ורק לאחר מכן המשלימים בשאר העמדות.
שוב אחזור ואומר, כמו תקליט שבור, מסתמנת בעיה חמורה של כישרון וייצור נקודות בקו האחורי בשנה הבאה. אלא אם כן מישהו מאמין שיבוא לפה איזה מייק גיימס פתאום...


מדויק

מילוס כתב:
TAYO כתב:
Jack55 כתב:
TAYO כתב:אתה שני אנשים שונים שכותב באותו יוזר?


Sent from my iPhone using Tapatalk
ההודעה על היורוקאפ הייתה בציניות מן הסתם, לא מצליח להבין איך אנשים פה אומרים על השחקנים האלה שהם שחקני יורוקאפ
זה די ברור, אוהדים ותיקים שיודעים מה זה מכבי וזוכרים את ההחתמות של שאראס ופארקר בשיאם, מבינים ששחקני דרג ב׳ ביורוליג הם שחקני דרג א׳ ביורוקאפ ולכן קוראים להם ככה.


Sent from my iPhone using Tapatalk

מה בעצם אומרת ההגדרה "שחקני יורוליג"?
וויליאמס, ריינולדס ונאנלי הם לא שחקני יורוליג? הם לא הוכיחו לך שההגדרה בפני עצמה לא אומרת כלום? זו עבודה בעיניים. עזוב טייטלים, מה עם יכולת, מנהיגות, אפסייד?
כרגע מדובר על החתמות ומועמדים של שחקנים אפורים ומשלימים, או בני 30+ שאין להם ביקוש בטופ 8 של היורוליג, ולורנזו בראון הפך לחלום רטוב כאילו שהוא המשיח, בזמן שעזב פה השחקן המעולה היחיד ששיחק פה בכמעט עשור האחרון.

היחיד שמשאיר כרגע מקום לציפייה הוא ליף, בצורה מאוד מוזרה. וזה בעיקר כי שמענו עליו הרבה ואף אחד מאיתנו לא באמת ראה אותו משחק יותר מכמה דקות תחרותיות.


כנ"ל

Weems13 כתב:
Jack55 כתב:
er79 כתב:
Jack55 כתב:היליארד פויתרס קולסון והולינס אלה שמות יורוקאפ…
תפסיקו להיות ליצנים

כנראה שזה יהיה הכיוון, אלא אם אני רואה פה את גיימס, פאנגוס, או במקרה הפחות טוב אבל עדיין סביר לויד. זה ישנה את המאזן לקו אחורי טוב
אתה באמת לא מרוצה מהשמות האלה?
עזוב מה יהיה ואיזה עוד שחקנים יגיעו, כרגע ארבעת השחקנים האלה הם שחקני יורוליג לכל דבר ועניין, ושחקנים טובים

שחקנים משלימים. חסר מעוף. אפילו אין פה הימור שיכול להתברר כבינגו. במקסימום תקבל את הגרסה שאתה כבר מכיר מהם.
בתרחיש הפסימי יותר הם יהיו רעים יותר ממה שהורגלנו (תוצאה של הרבה דברים-שיטת משחק, שימוש בשחקן ספציפי וכו'..).
אצל קולסון עדיין יש את המימד של ה"גניבה". הולינס החתמה טיפשית וסתמית לחלוטין.
נשארו עוד 3 מקומות לזרים, נראה אם בכלל ומי יהיה ה"כוכב".
הנהלה בושה ש"מבטיחה" שהתקציב יעלה ב20%, שמקבלת על ווילבקין 1.2 בייאווט+משכורת של 1.8 שהתפנתה+זיזיץ ובינתיים מביאה שחקנים משלימים זה עלבון ענק. אבל לזה הורגלנו וזה לא ישתנה תחתם.
התנהלות ביזיונית.


וגם זה כמובן.



מסכים ומדויק אבל קצת מסייג .
לגבי זיזיץ הוא בעיני ממש לא איזה שוס ואת רוב הסטטיסטיקה החיובית עשה מול חלשים מאוד ,ברגע האמת מול גבוהים רציניים כמו פאל וכדומה ומול ריאל הוא קרס ונראה כמו ילד קטן מול הגבוהים שלהם .
אז מה בדיוק הרצון להשאיר אותו ?,מה הציפייה לשנה נוספת שהוא יוכל לעדות משו מול טבראס או פורייה או לוברן או פאל .
מדובר שוב מדגיש כרגע כי הוא צעיר אבל כרגע מדובר בגבוה בינוני בעיני כן, וטוב שויתרו עליו או טוב שהלך.

לגבי שאר המהלכים אם מכבי היתה פשוט משאירה את ווילבקין מביאה את לורנזו ואת היליארד ואת פויתרס ואת קולסון ושמה עוד גארד נוסף טוב וסנטר נוסף ועושה את אותם המהלכים הכל היה מצוין אבל הם עושים הכל הפוך.
ווילבקין השתוקק לרכז 4 שנים ועשו הכל חוץ מלהביא רכז ולהבליט אותו ולעזור לו ,עכשיו משחררים אותו ומביאים רכז ואין לידו מי שייצר ויקח תשומת לב ואין לרכז את מי לרכז ושוב הרכז יסבול כי הכל עליו ויצפו שהוא גם יספק נקודות והוא לא כזה ולידו בעמדה שתיים אין ספק נקודות שיקל וישחרר לחץ.

מדויק מאוד חסר כשרון וייצור נקודות הקו האחורי.
אדם
 
הודעות: 2224
הצטרף: 04 יוני 2011, 13:22

Re: ת׳רד המלפפונים 22/23 V3

הודעהעל ידי cannon » 26 יוני 2022, 20:42

אם עכשיו מייק ג’יימס היה חותם, הייתם מרוצים?
cannon
 
הודעות: 1666
הצטרף: 09 אפריל 2011, 21:31

Re: ת׳רד המלפפונים 22/23 V3

הודעהעל ידי גל גל » 26 יוני 2022, 20:44

כן ולא בו זמנית
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל
 
הודעות: 8054
הצטרף: 05 אפריל 2011, 12:56

Re: ת׳רד המלפפונים 22/23 V3

הודעהעל ידי אדם » 26 יוני 2022, 20:45

Rampel כתב:
אדם כתב:
Rampel כתב:
cannon כתב:ניבו ריבאונדר טוב בהרבה מזיזיץ וריינולדס דרך אגב וגם חוסם לא רע. עדיין הייתי מעדיף את אונואקו עליו אבל אונואקו להוט למצות את אופציית הנבא קודם לפי מה שביררתי שוב בחצי שעה האחרונה.
אחלה שאונואקו להוט. יש עוד שמות בשוק בעמדה 5, זה לא בינארי. שום סיבה שאם אונואקו לא זמין הולכים על ניבו.

כמו שמילוס כתב קודם, אפשר לחכות עם העמדה הזו ולראות מה יהיה עם פליטי NBA (ואולי אונואקו עצמו) כי תמיד יש את בנדר כגיבוי.

Sent from my SM-S908E using Tapatalk



שמע אולימפיאקוס סימו השנה גבוה מאוד והם מאוד מעונינים בו ורואים בניבו משו שיכול לשדרג אותם ולקחת אותם קדימה בתוך החבילה ,אולי באמת יש פה משו שבסגל טוב ובכימיה טובה אפשר לקבל שחקן שישתדרג וישדרג.
שואל אותי מחכה לאנואקו הוא יכול להיות הדאנסטון הבא.
שואל אותך מי עוד אופציות בסגנון הזה כי מכבי ויתרו על נפילים לבנים מכבי הולכת על נידות ואתלטיות שנוגחים לסל ולא יכולים לשחק מטר רחוק יותר.


אולימפיאקוס רוצה את ניבו כמחליף לחסן מרטין (עוד סנטר נמוך וקופצני) כי זה משלים טוב את מוסטאפה פאל הנפיל, שהוא הסנטר הפותח שלהם.

בעיני ג'קירי יכל להשלים את פוית'רס טוב. חצי פורום פה חשב שזה מצחיק. אנחנו צחקנו, איטודיס לקח. ג'קירי בדרך לפנר.

לדעתי צריך לחכות ולראות אילו שחקנים יפלטו מה-NBA. בנדר תמיד זמין לוויצ'יץ' כאלטרנטיבה והוא עדיף על ניבו בעיני. כל עוד הוא לא מאותת שהוא במקום אחר, אין לחץ ואני לא מבין את הלחץ להחתים עוד סנטר נמוך.

Sent from my SM-S908E using Tapatalk



הלחץ נובע בעיני רק ואך מהרצון כאילו לתת כל מה שקטש רוצה ושהכל יהיה לו מוכן ולא יהיה איזה תירוץ שנכנס שחקן חדש מאוחר שהסגל עוד לא הושלם לו וזה יצר בעיה בכימיה ובהכנה .
מכבי רוצים למנוע לחץ וביקורת מבחוץ ורוצים לסגור הכל עכשיו
אדם
 
הודעות: 2224
הצטרף: 04 יוני 2011, 13:22

Re: ת׳רד המלפפונים 22/23 V3

הודעהעל ידי Mmm » 26 יוני 2022, 20:45

הלוואי
Mmm
 
הודעות: 1760
הצטרף: 15 אוקטובר 2017, 08:24

Re: ת׳רד המלפפונים 22/23 V3

הודעהעל ידי אדם » 26 יוני 2022, 20:48

cannon כתב:אם עכשיו מייק ג’יימס היה חותם, הייתם מרוצים?


זו שאלה אם סיבה או סתם סקרנות?
מייק ג’יימס זה כוח אש מטורף אבל הוא בעמדה 2 מי ישמור,גם קולסון בעיתי בהגה הוא לא איזה קייל היינס
נערך לאחרונה על ידי אדם בתאריך 26 יוני 2022, 20:49, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אדם
 
הודעות: 2224
הצטרף: 04 יוני 2011, 13:22

Re: ת׳רד המלפפונים 22/23 V3

הודעהעל ידי A.Parker » 26 יוני 2022, 20:48

אדם כתב:
A.Parker כתב:
Weems13 כתב:
Jack55 כתב:יאללה בראון קרוב מתמיד, האמת מתרגש שסוף סוף רכז רציני מגיע לפה

מגיע לפה רכז רציני, בלי הכלים שמתאימים לו לצידו.
אולי בפעם הבאה יחתימו קודם כל עם החתמה של 1 ו-5 ורק לאחר מכן המשלימים בשאר העמדות.
שוב אחזור ואומר, כמו תקליט שבור, מסתמנת בעיה חמורה של כישרון וייצור נקודות בקו האחורי בשנה הבאה. אלא אם כן מישהו מאמין שיבוא לפה איזה מייק גיימס פתאום...


מדויק

מילוס כתב:
TAYO כתב:
Jack55 כתב:ההודעה על היורוקאפ הייתה בציניות מן הסתם, לא מצליח להבין איך אנשים פה אומרים על השחקנים האלה שהם שחקני יורוקאפ
זה די ברור, אוהדים ותיקים שיודעים מה זה מכבי וזוכרים את ההחתמות של שאראס ופארקר בשיאם, מבינים ששחקני דרג ב׳ ביורוליג הם שחקני דרג א׳ ביורוקאפ ולכן קוראים להם ככה.


Sent from my iPhone using Tapatalk

מה בעצם אומרת ההגדרה "שחקני יורוליג"?
וויליאמס, ריינולדס ונאנלי הם לא שחקני יורוליג? הם לא הוכיחו לך שההגדרה בפני עצמה לא אומרת כלום? זו עבודה בעיניים. עזוב טייטלים, מה עם יכולת, מנהיגות, אפסייד?
כרגע מדובר על החתמות ומועמדים של שחקנים אפורים ומשלימים, או בני 30+ שאין להם ביקוש בטופ 8 של היורוליג, ולורנזו בראון הפך לחלום רטוב כאילו שהוא המשיח, בזמן שעזב פה השחקן המעולה היחיד ששיחק פה בכמעט עשור האחרון.

היחיד שמשאיר כרגע מקום לציפייה הוא ליף, בצורה מאוד מוזרה. וזה בעיקר כי שמענו עליו הרבה ואף אחד מאיתנו לא באמת ראה אותו משחק יותר מכמה דקות תחרותיות.


כנ"ל

Weems13 כתב:
Jack55 כתב:
er79 כתב:כנראה שזה יהיה הכיוון, אלא אם אני רואה פה את גיימס, פאנגוס, או במקרה הפחות טוב אבל עדיין סביר לויד. זה ישנה את המאזן לקו אחורי טוב
אתה באמת לא מרוצה מהשמות האלה?
עזוב מה יהיה ואיזה עוד שחקנים יגיעו, כרגע ארבעת השחקנים האלה הם שחקני יורוליג לכל דבר ועניין, ושחקנים טובים

שחקנים משלימים. חסר מעוף. אפילו אין פה הימור שיכול להתברר כבינגו. במקסימום תקבל את הגרסה שאתה כבר מכיר מהם.
בתרחיש הפסימי יותר הם יהיו רעים יותר ממה שהורגלנו (תוצאה של הרבה דברים-שיטת משחק, שימוש בשחקן ספציפי וכו'..).
אצל קולסון עדיין יש את המימד של ה"גניבה". הולינס החתמה טיפשית וסתמית לחלוטין.
נשארו עוד 3 מקומות לזרים, נראה אם בכלל ומי יהיה ה"כוכב".
הנהלה בושה ש"מבטיחה" שהתקציב יעלה ב20%, שמקבלת על ווילבקין 1.2 בייאווט+משכורת של 1.8 שהתפנתה+זיזיץ ובינתיים מביאה שחקנים משלימים זה עלבון ענק. אבל לזה הורגלנו וזה לא ישתנה תחתם.
התנהלות ביזיונית.


וגם זה כמובן.



מסכים ומדויק אבל קצת מסייג .
לגבי זיזיץ הוא בעיני ממש לא איזה שוס ואת רוב הסטטיסטיקה החיובית עשה מול חלשים מאוד ,ברגע האמת מול גבוהים רציניים כמו פאל וכדומה ומול ריאל הוא קרס ונראה כמו ילד קטן מול הגבוהים שלהם .
אז מה בדיוק הרצון להשאיר אותו ?,מה הציפייה לשנה נוספת שהוא יוכל לעדות משו מול טבראס או פורייה או לוברן או פאל .
מדובר שוב מדגיש כרגע כי הוא צעיר אבל כרגע מדובר בגבוה בינוני בעיני כן, וטוב שויתרו עליו או טוב שהלך.

לגבי שאר המהלכים אם מכבי היתה פשוט משאירה את ווילבקין מביאה את לורנזו ואת היליארד ואת פויתרס ואת קולסון ושמה עוד גארד נוסף טוב וסנטר נוסף ועושה את אותם המהלכים הכל היה מצוין אבל הם עושים הכל הפוך.
ווילבקין השתוקק לרכז 4 שנים ועשו הכל חוץ מלהביא רכז ולהבליט אותו ולעזור לו ,עכשיו משחררים אותו ומביאים רכז ואין לידו מי שייצר ויקח תשומת לב ואין לרכז את מי לרכז ושוב הרכז יסבול כי הכל עליו ויצפו שהוא גם יספק נקודות והוא לא כזה ולידו בעמדה שתיים אין ספק נקודות שיקל וישחרר לחץ.

מדויק מאוד חסר כשרון וייצור נקודות הקו האחורי.

זה נכון, אבל שים לב כמה "אם" יש פה. בשהקעה של עוד 2 מיליון דולר גג יכלו לבנות פה קבוצה חזקה מאוד.
A.Parker
 
הודעות: 10177
הצטרף: 26 אוגוסט 2018, 22:59

Re: ת׳רד המלפפונים 22/23 V3

הודעהעל ידי אדם » 26 יוני 2022, 20:51

A.Parker כתב:
אדם כתב:
A.Parker כתב:
Weems13 כתב:
Jack55 כתב:יאללה בראון קרוב מתמיד, האמת מתרגש שסוף סוף רכז רציני מגיע לפה

מגיע לפה רכז רציני, בלי הכלים שמתאימים לו לצידו.
אולי בפעם הבאה יחתימו קודם כל עם החתמה של 1 ו-5 ורק לאחר מכן המשלימים בשאר העמדות.
שוב אחזור ואומר, כמו תקליט שבור, מסתמנת בעיה חמורה של כישרון וייצור נקודות בקו האחורי בשנה הבאה. אלא אם כן מישהו מאמין שיבוא לפה איזה מייק גיימס פתאום...


מדויק

מילוס כתב:
TAYO כתב:זה די ברור, אוהדים ותיקים שיודעים מה זה מכבי וזוכרים את ההחתמות של שאראס ופארקר בשיאם, מבינים ששחקני דרג ב׳ ביורוליג הם שחקני דרג א׳ ביורוקאפ ולכן קוראים להם ככה.

למה אם ,היליארד פה קולסון פה פויתרס פה ליף ובראון כנראה פה מה שחסר לחבילה הזו היה ווילבקין וסנטר נוסף גם ככה מחתימים וזהו לא צריך פה יותר סגל מגוון ואיכותי שמוציא את המיטב מהשחקנים בהתאמה שלהם .

Sent from my iPhone using Tapatalk

מה בעצם אומרת ההגדרה "שחקני יורוליג"?
וויליאמס, ריינולדס ונאנלי הם לא שחקני יורוליג? הם לא הוכיחו לך שההגדרה בפני עצמה לא אומרת כלום? זו עבודה בעיניים. עזוב טייטלים, מה עם יכולת, מנהיגות, אפסייד?
כרגע מדובר על החתמות ומועמדים של שחקנים אפורים ומשלימים, או בני 30+ שאין להם ביקוש בטופ 8 של היורוליג, ולורנזו בראון הפך לחלום רטוב כאילו שהוא המשיח, בזמן שעזב פה השחקן המעולה היחיד ששיחק פה בכמעט עשור האחרון.

היחיד שמשאיר כרגע מקום לציפייה הוא ליף, בצורה מאוד מוזרה. וזה בעיקר כי שמענו עליו הרבה ואף אחד מאיתנו לא באמת ראה אותו משחק יותר מכמה דקות תחרותיות.


כנ"ל

Weems13 כתב:
Jack55 כתב:אתה באמת לא מרוצה מהשמות האלה?
עזוב מה יהיה ואיזה עוד שחקנים יגיעו, כרגע ארבעת השחקנים האלה הם שחקני יורוליג לכל דבר ועניין, ושחקנים טובים

שחקנים משלימים. חסר מעוף. אפילו אין פה הימור שיכול להתברר כבינגו. במקסימום תקבל את הגרסה שאתה כבר מכיר מהם.
בתרחיש הפסימי יותר הם יהיו רעים יותר ממה שהורגלנו (תוצאה של הרבה דברים-שיטת משחק, שימוש בשחקן ספציפי וכו'..).
אצל קולסון עדיין יש את המימד של ה"גניבה". הולינס החתמה טיפשית וסתמית לחלוטין.
נשארו עוד 3 מקומות לזרים, נראה אם בכלל ומי יהיה ה"כוכב".
הנהלה בושה ש"מבטיחה" שהתקציב יעלה ב20%, שמקבלת על ווילבקין 1.2 בייאווט+משכורת של 1.8 שהתפנתה+זיזיץ ובינתיים מביאה שחקנים משלימים זה עלבון ענק. אבל לזה הורגלנו וזה לא ישתנה תחתם.
התנהלות ביזיונית.


וגם זה כמובן.



מסכים ומדויק אבל קצת מסייג .
לגבי זיזיץ הוא בעיני ממש לא איזה שוס ואת רוב הסטטיסטיקה החיובית עשה מול חלשים מאוד ,ברגע האמת מול גבוהים רציניים כמו פאל וכדומה ומול ריאל הוא קרס ונראה כמו ילד קטן מול הגבוהים שלהם .
אז מה בדיוק הרצון להשאיר אותו ?,מה הציפייה לשנה נוספת שהוא יוכל לעדות משו מול טבראס או פורייה או לוברן או פאל .
מדובר שוב מדגיש כרגע כי הוא צעיר אבל כרגע מדובר בגבוה בינוני בעיני כן, וטוב שויתרו עליו או טוב שהלך.

לגבי שאר המהלכים אם מכבי היתה פשוט משאירה את ווילבקין מביאה את לורנזו ואת היליארד ואת פויתרס ואת קולסון ושמה עוד גארד נוסף טוב וסנטר נוסף ועושה את אותם המהלכים הכל היה מצוין אבל הם עושים הכל הפוך.
ווילבקין השתוקק לרכז 4 שנים ועשו הכל חוץ מלהביא רכז ולהבליט אותו ולעזור לו ,עכשיו משחררים אותו ומביאים רכז ואין לידו מי שייצר ויקח תשומת לב ואין לרכז את מי לרכז ושוב הרכז יסבול כי הכל עליו ויצפו שהוא גם יספק נקודות והוא לא כזה ולידו בעמדה שתיים אין ספק נקודות שיקל וישחרר לחץ.

מדויק מאוד חסר כשרון וייצור נקודות הקו האחורי.

זה נכון, אבל שים לב כמה "אם" יש פה. בשהקעה של עוד 2 מיליון דולר גג יכלו לבנות פה קבוצה חזקה מאוד.
אדם
 
הודעות: 2224
הצטרף: 04 יוני 2011, 13:22

Re: ת׳רד המלפפונים 22/23 V3

הודעהעל ידי cannon » 26 יוני 2022, 20:54

פאטון מאילת עדיף על ניבו?
cannon
 
הודעות: 1666
הצטרף: 09 אפריל 2011, 21:31

Re: ת׳רד המלפפונים 22/23 V3

הודעהעל ידי גל גל » 26 יוני 2022, 20:55

לדעתי לא
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל
 
הודעות: 8054
הצטרף: 05 אפריל 2011, 12:56

Re: ת׳רד המלפפונים 22/23 V3

הודעהעל ידי Cobra » 26 יוני 2022, 20:56

cannon כתב:פאטון מאילת עדיף על ניבו?

פאטון נתן עונה לא מספיק טובה באילת , ברמה שאילת לא היו מרוצים ממנו כל כך וציפו ממנו להרבה יותר. אז מה גורם לך לחשוב שהוא מתאים למכבי?
Cobra
 
הודעות: 755
הצטרף: 05 דצמבר 2019, 14:27

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים

cron