ת׳רד המלפפונים 22/23 V3

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת׳רד המלפפונים 22/23 V3

הודעהעל ידי Rampel » 26 יוני 2022, 20:56

A.Parker כתב:רמפל, עונה לך פה אחרי שהקודם נסגר

אחלה שהיינו צריכים פה יוצר יותר יציב, אבל זה לא קרה.
כנראה יקר לפדרקנאטים (גנבתי לך שי).

בעיני היליארד לחלוטין מסוגל להיות שחקן יוצר והוא הראה את זה בבאסקוניה והעונה בבאיירן. השאלה לגביו מבחינתי היא נטו של כשירות ובריאות.

קוברה - לא יודע לגבי אופי.. אתה מוזמן גם לשים פה מקורות.

קו אחורי של בראון-אוואנס-היליארד-הולינס זה הרבה יותר סביר ממה שאני ציפיתי (אתמול שמענו שדריל מייקון הוא בכלל האופציה המועדפת על קטש ב-2). זה עדיין לא מרשים והעונות האחרונות מעלות חששות מוצדקים - אבל זה כן יכול לעבוד. נחכה ונראה.
ומה שבטוח - יש הגנה אצל כל הגארדים האלו.

זו הבעיה המרכזית. אתה שופט את הבניה ביחס לציפיות הנמוכות שהיו לך מלכתחילה, ובטח ובטח שלא משווה את הקבוצה הזאת לזו שהיתה כאן רק בשנה שעברה (שגם היא לא היתה אימפריה, כן?). שנה שעברה היו לך שניים מהשחקנים הטובים ביותר בעמדתם באירופה, מה קיבלת במקום הקיץ? כולה חבורת שחקנים סבירה שאף אחד בה לא מתקרב אפילו לרמת הקטלניות של ווילבקין וזיזיץ'. אז כן, סלח לי שאני לא מסופק מכמה החתמות סבירות, שחלקן שוב כוללות כפילויות מיותרות, אחרי שעזבו פה שני זרים מהטופ ולאחר שהתפנה המון! כסף.

זה לא "לא מושלם", אלא גרוע. ראיתם את המשחק היום? ג'יימס יבטל את בראון לחלוטין.
ככה או ככה, למזלנו מונאקו מוכנה לזרוק עליו סכום שהוא לא שווה, רק כפול.

לגבי הצורך ביוצר טופ יורוליג - אני מגיב לך, אבל גם לכל מי שלחוץ על עוד כוכב יוצר לקו האחורי (בנוסף לשני סווינגמנים שכבר יש פה - מה שלדעתי כבר הופך לבנייה עקומה).

גם אם מכבי תחליט להגדיל תקציב ולהביא לפה שחקן כזה, אתה מבין שהמשמעות היא שמוותרים על אוואנס כן?

אני מסכים שג'יימס יבטל במידה מסויימת את בראון, אבל האחרון יכול לתרום הרבה גם בהגנה ולהיות יעיל מאוד כשג'יימס נח. בכל מקרה, אם עוד לא הבהרתי את זה, מכבי חייבת יוצר בטופ, ברמה שמתקרבת לפחות לשל ווילבקין. בהינתן שג'יימס האופציה היחידה שעוד פנויה, הוא בהחלט צריך להיות ברשימה, עד כמה שזה מצריך לבלוע כמה צפרדעים.

וכמו שכתבת, גם אם יחליטו להביא סקורר כזה, זה יבוא על חשבון רכז מחליף, כנראה אוואנס שאני מאוד אוהב. וזה בדיוק משחק על הנקודה הקודמת שלי שהחתימו אסופת פורוורדים בלי קשר לכלום, בזמן ששוב מזניחים עמדות חשובות (בכמות ובאיכות).

אז הבעיה היא שאני ריאלי? סורי. מה אני אעשה. דפקה. ברגע שקטש חתם פה הבנתי את הכיוון.

לא חושב שטופ יורוליג מבוקשים מסתכלים עלינו כרגע. אני לא יודע מה הבטיחו ללורנזו בראון (רכז טופ יורוליג, כן?) ויהיה מעניין לראות כמה הוא ירוויח פה, אבל זה שסקוטי קם והולך כשיש לו עוד שנה בחוזה זו נורת אזהרה לכל שחקן ב-level הזה ששוקל אם לבוא לכאן. בהנעלה לקחו את הכסף, השאירו לעצמם בצד והלכו לשחק מאניבול עם קטש והצטלמו קצת עם בלאט.

לא מסכים עם ההיסטריה לגבי הולינס והיליארד. היליארד הוא גם יוצר וסקורר שמושך אליו הגנות. ממש לא ווילבקין, אבל מסוגל לאיים לצד בראון שינהל את המשחק וידע למצוא את היליארד איפה שצריך או להעניש בעצמו. כן, הוא פציע וזה סוג של הימור. אני מקווה שהוא בריא ואם כן זו אחלה החתמה.
הולינס הוא לא היליארד. הוא מוגבל יותר התקפית ולא הוכיח את עצמו כשוטר יעיל ביורוליג, אבל הוא פה בשביל 3&D בתקווה שבשיטה של קטש זה יעבוד לו. כנראה שלא, אבל נעקוב בעניין. אני אישית מאוד רציתי שמכבי תלך עליו אחרי העונה בראסטה וכטה אז אני יודע שאני לא 100% אובייקטיבי.

כן, היה צריך ללכת על קלעי סקורר טוב יותר מהולינס, אבל הוא לא קמרון טיילור ולא קנדריק ריי. זה לא אומר שצריך לחרבן עוד יותר את הבנייה ולהביא עוד שוטינג גארד כי רמת הסקוררים כרגע לא מוצאת חן בעיניך או בעיני אחרים. אלו כלים שאפשר לעבוד איתם ולגמרי אפשר להסתפק בלהמר גם על היידיגר ולראות מה מתוך הדבר הזה נדבק ולהחליף מה שלא בקיץ הבא.
זה גם לא אומר שמייק ג'יימס צריך להיות פה, כי בוא, הוא לא יבוא לפה לשבת על הספסל כשבראון משחק וכנ"ל גם לגבי בראון. השילוב הזה לא יכול לעבוד ובלי שום קשר ושום בליעת צפרדעים, בעיני, השחקן הזה לא צריך להתקרב לפה בכלל.

אם יש לך שם של קומבו שנראה לך שיכול לבוא על המקום של אוואנס ולהציל פה את המצב (שהבעיה שלו היא בכלל בקו הקדמי כרגע, בזמן שאתם מתעסקים בהיליארד והולינס), אתה מוזמן להציע.

רק קח בחשבון:
1. כל סקורר שלא יודע להוביל כדור וליצור לאחרים קובע שעמדת הרכז המחליף היא בידי היידיגר/ג'ונדי או יותר גרוע מזה - יפתח זיו.
2. לויד בדרך למונאקו.
3. השחקן שקטש חם עליו כרגע הוא דריל מייקון.

לך על זה.

Sent from my SM-S908E using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי er79 » 26 יוני 2022, 21:05

אגב רגב פנאן התחיל לעקוב אחרי הולינס באינסטוש. לא יהיה פה איזה טוויסט בעלילה הוא שחקן מכבי
er79

הודעהעל ידי Shay_uzan » 26 יוני 2022, 21:05

cannon כתב:אם עכשיו מייק ג’יימס היה חותם, הייתם מרוצים?

אחרוג ממנהגי וארשום בתרד הזה. (בכל מקרה נראה שראמפל רושם פה בשמי)
מעדיף לעשות יום כיף עם חבורת קוברות בטהרן

תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Rampel » 26 יוני 2022, 21:07

Shay_uzan כתב:
cannon כתב:אם עכשיו מייק ג’יימס היה חותם, הייתם מרוצים?

אחרוג ממנהגי וארשום בתרד הזה. (בכל מקרה נראה שראמפל רושם פה בשמי)
מעדיף לעשות יום כיף עם חבורת קוברות בטהרן

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי er79 » 26 יוני 2022, 21:11

זוריץ מצייץ שהחוזה של ניבו יהיה 1 + 1. איזו החתמה מזוויעה אלוהים.
er79

הודעהעל ידי Jack55 » 26 יוני 2022, 21:14

ג׳וש ניבו חתם, השחקן סגור פה
אמרתי לכם לפניי כמה ימים להתרגל על זה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי גל גל » 26 יוני 2022, 21:15

מכבי פתאום נהיית קבוצת עונשין די חלשה

דרך אגב, ניבו לא יודע לעשות סל לא ב הלייאופ
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Rampel » 26 יוני 2022, 21:16

Jack55 כתב:ג׳וש ניבו חתם, השחקן סגור פה
י'אללה שלך אראל. קיץ שעבר נשבעת שפלויד חותם פה וזה לא קרה. קיוויתי ל-repeat..

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי my man » 26 יוני 2022, 21:16

מקום 15 ביורוליג מקום 3 בליגת הפח
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי docariel » 26 יוני 2022, 21:17

מה ההגיון להביא אותו שחקן בדיוק(פויתרס)???
סמל אישי של המשתמש
docariel

הודעהעל ידי Rampel » 26 יוני 2022, 21:17

עכשיו אני ממש מקווה שמשאירים את בנדר קרוב. אם הוא מוכיח שהוא כשיר, אפשר להציע את ניבו לאולימפיאקוס.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי Mmm » 26 יוני 2022, 21:19

מה עם עמדה 2 ו4?
Mmm

הודעהעל ידי Jack55 » 26 יוני 2022, 21:19

קצת חדשות טובות - ככל הנראה אוואנס בסופו של דבר יישאר
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Mmm » 26 יוני 2022, 21:20

my man כתב:מקום 15 ביורוליג מקום 3 בליגת הפח

אתם מגזימים ....
Mmm

Jack55 כתב:קצת חדשות טובות - ככל הנראה אוואנס בסופו של דבר יישאר

אז אין סקורר?
Mmm

Jack55 כתב:קצת חדשות טובות - ככל הנראה אוואנס בסופו של דבר יישאר

מי יקלע?
Mmm

הודעהעל ידי A.Parker » 26 יוני 2022, 21:22

Rampel כתב:
A.Parker כתב:רמפל, עונה לך פה אחרי שהקודם נסגר

אחלה שהיינו צריכים פה יוצר יותר יציב, אבל זה לא קרה.
כנראה יקר לפדרקנאטים (גנבתי לך שי).

בעיני היליארד לחלוטין מסוגל להיות שחקן יוצר והוא הראה את זה בבאסקוניה והעונה בבאיירן. השאלה לגביו מבחינתי היא נטו של כשירות ובריאות.

קוברה - לא יודע לגבי אופי.. אתה מוזמן גם לשים פה מקורות.

קו אחורי של בראון-אוואנס-היליארד-הולינס זה הרבה יותר סביר ממה שאני ציפיתי (אתמול שמענו שדריל מייקון הוא בכלל האופציה המועדפת על קטש ב-2). זה עדיין לא מרשים והעונות האחרונות מעלות חששות מוצדקים - אבל זה כן יכול לעבוד. נחכה ונראה.
ומה שבטוח - יש הגנה אצל כל הגארדים האלו.

זו הבעיה המרכזית. אתה שופט את הבניה ביחס לציפיות הנמוכות שהיו לך מלכתחילה, ובטח ובטח שלא משווה את הקבוצה הזאת לזו שהיתה כאן רק בשנה שעברה (שגם היא לא היתה אימפריה, כן?). שנה שעברה היו לך שניים מהשחקנים הטובים ביותר בעמדתם באירופה, מה קיבלת במקום הקיץ? כולה חבורת שחקנים סבירה שאף אחד בה לא מתקרב אפילו לרמת הקטלניות של ווילבקין וזיזיץ'. אז כן, סלח לי שאני לא מסופק מכמה החתמות סבירות, שחלקן שוב כוללות כפילויות מיותרות, אחרי שעזבו פה שני זרים מהטופ ולאחר שהתפנה המון! כסף.

זה לא "לא מושלם", אלא גרוע. ראיתם את המשחק היום? ג'יימס יבטל את בראון לחלוטין.
ככה או ככה, למזלנו מונאקו מוכנה לזרוק עליו סכום שהוא לא שווה, רק כפול.

לגבי הצורך ביוצר טופ יורוליג - אני מגיב לך, אבל גם לכל מי שלחוץ על עוד כוכב יוצר לקו האחורי (בנוסף לשני סווינגמנים שכבר יש פה - מה שלדעתי כבר הופך לבנייה עקומה).

גם אם מכבי תחליט להגדיל תקציב ולהביא לפה שחקן כזה, אתה מבין שהמשמעות היא שמוותרים על אוואנס כן?

אני מסכים שג'יימס יבטל במידה מסויימת את בראון, אבל האחרון יכול לתרום הרבה גם בהגנה ולהיות יעיל מאוד כשג'יימס נח. בכל מקרה, אם עוד לא הבהרתי את זה, מכבי חייבת יוצר בטופ, ברמה שמתקרבת לפחות לשל ווילבקין. בהינתן שג'יימס האופציה היחידה שעוד פנויה, הוא בהחלט צריך להיות ברשימה, עד כמה שזה מצריך לבלוע כמה צפרדעים.

וכמו שכתבת, גם אם יחליטו להביא סקורר כזה, זה יבוא על חשבון רכז מחליף, כנראה אוואנס שאני מאוד אוהב. וזה בדיוק משחק על הנקודה הקודמת שלי שהחתימו אסופת פורוורדים בלי קשר לכלום, בזמן ששוב מזניחים עמדות חשובות (בכמות ובאיכות).

אז הבעיה היא שאני ריאלי? סורי. מה אני אעשה. דפקה. ברגע שקטש חתם פה הבנתי את הכיוון.

לא חושב שטופ יורוליג מבוקשים מסתכלים עלינו כרגע. אני לא יודע מה הבטיחו ללורנזו בראון (רכז טופ יורוליג, כן?) ויהיה מעניין לראות כמה הוא ירוויח פה, אבל זה שסקוטי קם והולך כשיש לו עוד שנה בחוזה זו נורת אזהרה לכל שחקן ב-level הזה ששוקל אם לבוא לכאן. בהנעלה לקחו את הכסף, השאירו לעצמם בצד והלכו לשחק מאניבול עם קטש והצטלמו קצת עם בלאט.

לא מסכים עם ההיסטריה לגבי הולינס והיליארד. היליארד הוא גם יוצר וסקורר שמושך אליו הגנות. ממש לא ווילבקין, אבל מסוגל לאיים לצד בראון שינהל את המשחק וידע למצוא את היליארד איפה שצריך או להעניש בעצמו. כן, הוא פציע וזה סוג של הימור. אני מקווה שהוא בריא ואם כן זו אחלה החתמה.
הולינס הוא לא היליארד. הוא מוגבל יותר התקפית ולא הוכיח את עצמו כשוטר יעיל ביורוליג, אבל הוא פה בשביל 3&D בתקווה שבשיטה של קטש זה יעבוד לו. כנראה שלא, אבל נעקוב בעניין. אני אישית מאוד רציתי שמכבי תלך עליו אחרי העונה בראסטה וכטה אז אני יודע שאני לא 100% אובייקטיבי.

כן, היה צריך ללכת על קלעי סקורר טוב יותר מהולינס, אבל הוא לא קמרון טיילור ולא קנדריק ריי. זה לא אומר שצריך לחרבן עוד יותר את הבנייה ולהביא עוד שוטינג גארד כי רמת הסקוררים כרגע לא מוצאת חן בעיניך או בעיני אחרים. אלו כלים שאפשר לעבוד איתם ולגמרי אפשר להסתפק בלהמר גם על היידיגר ולראות מה מתוך הדבר הזה נדבק ולהחליף מה שלא בקיץ הבא.
זה גם לא אומר שמייק ג'יימס צריך להיות פה, כי בוא, הוא לא יבוא לפה לשבת על הספסל כשבראון משחק וכנ"ל גם לגבי בראון. השילוב הזה לא יכול לעבוד ובלי שום קשר ושום בליעת צפרדעים, בעיני, השחקן הזה לא צריך להתקרב לפה בכלל.

אם יש לך שם של קומבו שנראה לך שיכול לבוא על המקום של אוואנס ולהציל פה את המצב (שהבעיה שלו היא בכלל בקו הקדמי כרגע, בזמן שאתם מתעסקים בהיליארד והולינס), אתה מוזמן להציע.

רק קח בחשבון:
1. כל סקורר שלא יודע להוביל כדור וליצור לאחרים קובע שעמדת הרכז המחליף היא בידי היידיגר/ג'ונדי או יותר גרוע מזה - יפתח זיו.
2. לויד בדרך למונאקו.
3. השחקן שקטש חם עליו כרגע הוא דריל מייקון.

לך על זה.

אתחיל מהסוף. אתה קולט שאתה אומר לי בעצם להוציא את מכבי מהבוץ שהיא נכנסה אליו בכוונה תחילה? זו בעצם הודאה שהסגל לא טוב מספיק. וכן, באמת קשה כבר למצוא דרך להציל את המצב, כי השטויות חזרו על עצמן שוב.

אם אתה מראש שופט בסטנדרטים נמוכים, זה עצוב מאוד. אתה עושה הנחה עצומה לקבוצה שרק לפני חודשיים שיחקו בה שניים מהטובים באירופה. נבנה פה סגל מביך מאוד, שכולל 2-3 שחקנים טובים, שמשום מה מעוורים אוהדים, שאפילו רואים בהם משיח. מביך מאוד איך הסטנדרים יורדים משנה לשנה (לא מכוון ספציפית אליך, אלא לכלל התופעה).
A.Parker

הודעהעל ידי docariel » 26 יוני 2022, 21:25

גל גל כתב:מכבי פתאום נהיית קבוצת עונשין די חלשה

דרך אגב, ניבו לא יודע לעשות סל לא ב הלייאופ

100 אחוז מהסרטני הייליטס הם הלייאופ, לא נמאס למכבי להביא שחקנים של יודעים כלום חוץ מלהטביע??!
סמל אישי של המשתמש
docariel

הודעהעל ידי itai7 » 26 יוני 2022, 21:25

לא יודייע

צריך לראות את השאר שיגיעו
itai7

הודעהעל ידי Jack55 » 26 יוני 2022, 21:26

לפי מה שהבנתי הקו הקדמי יסגר ככה.

2 הזרים הבאים יבואו לקו האחורי, ככל הנראה שאחד מהם יהיה אוואנס והשני עוד סקורר לעמדה 2
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים