אנטוניו כתב:בניגוד למה שנכתב הולינס לא מגיע כשחקן משלים אלה ה2 הפותח של מכבי לצידו של בראון אוונס יגבה 1-2 .
הולינס הוא לא 2. הוא לא יכול להוביל כדור בצורה סבירה. הוא סווינגמן קצת נמוך שמחפה על זה באתלטיות
- דוקטור, תעזור לי! - ממה אתה סובל? - אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן. - אתה אוהד מכבי בכדורסל? - כן, דוקטור, איך ידעת? - חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
הולינס הוא כפילות להיליארד, כנראה למקרה שהיליארד יפצע שוב. פשוט בזבוז למשבצת של זר. מנקו היה מספיק לתפקיד הזה.
- דוקטור, תעזור לי! - ממה אתה סובל? - אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן. - אתה אוהד מכבי בכדורסל? - כן, דוקטור, איך ידעת? - חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
Jack55 כתב:החתמה מעניינת, אם יקבל את התפקיד הנכון הוא יתרום הרבה
איזה תפקיד נכון? בתפקיד שלו יש את היליארד
כולי תקווה שקטש יקלוט במשחקי האימון שהולינס לא מתאים לשיטתו ובדיוק באותם הזמנים מתחילים ליפול שחקנים מהמחנות נבא ואז יוחתם איזה סקורר חמוד במקום הולינס ונהיה קבוצה מדהימה , זה תסריט די הגיוני