המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Cobra כתב:אם בולדווין בא בנוסף לבראון , זה פשוט סגל בין הגרועים שבנו במכבי וכן הם שחקנים איכותיים נכון אבל אתם שוכחים שצריך להיות איזון והתאמה בקבוצת כדורסל , ובולדווין לא מתאים בכלל למה שנבנה פה , קבוצה שאף אחד לא יכול לקלוע בה לשלוש באופן יציב וכולם נגרים , רוצה לקוות שזה ספין ובולדווין לא נכון ואם זה סופי אז מקווה שזה על חשבון בראון כי שניהם לא יכולים לשחק יחד בשום צורה.
מעבר לזה זה מגוחך בעייני שמכבי כל העונה אומרת שהיא רוצה לבנות קבוצה עם סגל שחקנים בעל אופי טוב ובסוף מביאים לך את השחקן בעל האופי אולי הכי גרוע ביורוליג.
Neo כתב:דנטה אקסום שחקן טוב יותר מבלדווין והרבה יותר מתאים למרק שנוצר
גל גל כתב:אין מצב שהוא לא פה, ראיתם שהוא התחיל לעקוב אחרי tj leaf ? וכל שאר הזרים
חחחחח
צחוק בצד, החסרון היחידי של הגארדים זה אחוזים לשלוש , צריך סטרץ 4 גרמה גבוהה, וצריך פה גם את היידיגר.
גל גל כתב:Neo כתב:דנטה אקסום שחקן טוב יותר מבלדווין והרבה יותר מתאים למרק שנוצר
אני נוטה שלא להסכים
אקסום די נגר לטעמי וכמו שאמרו פה הוא פציע
Rampel כתב:גל גל כתב:אין מצב שהוא לא פה, ראיתם שהוא התחיל לעקוב אחרי tj leaf ? וכל שאר הזרים
חחחחח
צחוק בצד, החסרון היחידי של הגארדים זה אחוזים לשלוש , צריך סטרץ 4 גרמה גבוהה, וצריך פה גם את היידיגר.
מסכים לגמרי לגבי היידיגר. הקלעים בקו האחורי לא יציבים ומהגארדים הישראלים צריך ללכת עליו.
אם בולדווין פה, אכן אפשר לוותר על אוואנס. אני מאוד אוהב אותו ואת האפסייד שלו. אבל האפסייד של בולדווין גדול יותר והוא "מבוגר" ממנו רק בחצי שנה
צריך פה איזה 4/5 סטרץ' גבוה שמסוגל לחסום. אני מקווה שלשם שינוי מכבי תעשה את המלך החכם ופשוט תחכה לשחקן המתאים שיכול לתת לה את זה. כי ברירת המחדש של וויצ'יץ', בנדר, יודע לתת בדיוק את זה.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
זו החתמה ששקולה בעיניי להחתמת סוני ווימס בזמנו. כולנו יודעים איך זה ייגמר. זו גם החתמה של לחץ כדי למכור מנויים על ידי הבאת ״שם גדול״ בכסף יחסית קטן (חצי מחיר מווילבקין).Cobra כתב:Rampel כתב:גל גל כתב:אין מצב שהוא לא פה, ראיתם שהוא התחיל לעקוב אחרי tj leaf ? וכל שאר הזרים
חחחחח
מסכים לגמרי לגבי היידיגר. הקלעים בקו האחורי לא יציבים ומהגארדים הישראלים צריך ללכת עליו.
אם בולדווין פה, אכן אפשר לוותר על אוואנס. אני מאוד אוהב אותו ואת האפסייד שלו. אבל האפסייד של בולדווין גדול יותר והוא "מבוגר" ממנו רק בחצי שנה
צריך פה איזה 4/5 סטרץ' גבוה שמסוגל לחסום. אני מקווה שלשם שינוי מכבי תעשה את המלך החכם ופשוט תחכה לשחקן המתאים שיכול לתת לה את זה. כי ברירת המחדש של וויצ'יץ', בנדר, יודע לתת בדיוק את זה.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
אם כל הכבוד לאפסייד של בולדווין ואכן הוא גדול מאוד הוא לא יכול לשחק לצד לורנזו בראון שניהם בלי קליעה טובה מחוץ לקשת ושאתה מוסיף להם את הולינס בקו האחורי זה לא עוזר. ורוב הסיכויים שאם בולדווין מגיע לפה מכבי תעיף אותו באמצע השנה בעקבות בעיית התנהגות כזאת או אחרת . לגבי האופי אני לא ארחיב יותר מצב שהרחבתי על בולדווין רק אגיד שלקינן יש אופי מדהים והוא בחיים לא רב עם שחקן בחדר הלבשה אז כן אני מעדיף אותו למרות האפסייד הכלכך גדול של בולדווין.
where is the love? כתב:זה לא חשוד בעיניכם שבראון לא חתם רשמית ?
felix_r כתב:Cobra, הקליעה של בולדווין טובה.
לכל מי שמחפש עדויות על אופיו של בולדוויןTAYO כתב:רק לא בולדווין:
https://basketnews.com/news-171925-bran ... oward.html
felix_r כתב:Cobra, הקליעה של בולדווין טובה.
גל גל כתב:סליחה לא הבנתי
בולדווין עף מאיזה קבוצה על בעיות משמעת ?
הוא עבר את אולימפיאקוס את באיירן ואת באסקוניה
מישהו קנס אותו ? או העיף אותו באמצע עונה ?
גל גל כתב:סליחה לא הבנתי
בולדווין עף מאיזה קבוצה על בעיות משמעת ?
הוא עבר את אולימפיאקוס את באיירן ואת באסקוניה
מישהו קנס אותו ? או העיף אותו באמצע עונה ?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־24 אורחים