28 יוני 2022, 10:58
מילוס כתב:גל גל כתב:סליחה לא הבנתי
בולדווין עף מאיזה קבוצה על בעיות משמעת ?
הוא עבר את אולימפיאקוס את באיירן ואת באסקוניה
מישהו קנס אותו ? או העיף אותו באמצע עונה ?
תגגל אותו קצת, תראה שהיו לו לאורך כל הדרך בעיות שקשורות לאופי, סוליסטיות, אי הסתדרות בחדר הלבשה. מסתבר שזה דבר ידוע לגביו.
וכמובן שהוא לא נשאר באף אחד מהקבוצות ליותר מעונה (היו דיווחים שבסקוניה ניסו לצאת מהחוזה איתו כבר בתחילת העונה).
28 יוני 2022, 11:02
28 יוני 2022, 11:04
itai7 כתב:שי האוזמן
@shay_hausmann:
אגב, אני מניח שכולם מבינים את מעמדו ההתחלתי של רומן סורקין, כאופציה לשחקן מרכזי בעמדה מספר 4, כשיש לצידו שני סנטרים נטולי קליעה
28 יוני 2022, 11:06
מילוס כתב:גל גל כתב:סליחה לא הבנתי
בולדווין עף מאיזה קבוצה על בעיות משמעת ?
הוא עבר את אולימפיאקוס את באיירן ואת באסקוניה
מישהו קנס אותו ? או העיף אותו באמצע עונה ?
תגגל אותו קצת, תראה שהיו לו לאורך כל הדרך בעיות שקשורות לאופי, סוליסטיות, אי הסתדרות בחדר הלבשה. מסתבר שזה דבר ידוע לגביו.
וכמובן שהוא לא נשאר באף אחד מהקבוצות ליותר מעונה (היו דיווחים שבסקוניה ניסו לצאת מהחוזה איתו כבר בתחילת העונה).
28 יוני 2022, 11:09
28 יוני 2022, 11:10
Cobra כתב:felix_r כתב:Cobra, הקליעה של בולדווין טובה.
אני לא יודע מה אתה מגדיר קליעה טובה , בעונה באולימפיקוס הוא היה על 26% בעונה שלו בבאיירן הוא היה 28% והעונה בבאסקוניה 34% , הוא לא קלעי מספיק טוב לצד לורנזו בראון שהחיסרון שלו זה גם קליעה לא מספיק טובה.
28 יוני 2022, 11:15
Cobra כתב:Rampel כתב:גל גל כתב:אין מצב שהוא לא פה, ראיתם שהוא התחיל לעקוב אחרי tj leaf ? וכל שאר הזרים
חחחחח
צחוק בצד, החסרון היחידי של הגארדים זה אחוזים לשלוש , צריך סטרץ 4 גרמה גבוהה, וצריך פה גם את היידיגר.
מסכים לגמרי לגבי היידיגר. הקלעים בקו האחורי לא יציבים ומהגארדים הישראלים צריך ללכת עליו.
אם בולדווין פה, אכן אפשר לוותר על אוואנס. אני מאוד אוהב אותו ואת האפסייד שלו. אבל האפסייד של בולדווין גדול יותר והוא "מבוגר" ממנו רק בחצי שנה
צריך פה איזה 4/5 סטרץ' גבוה שמסוגל לחסום. אני מקווה שלשם שינוי מכבי תעשה את המלך החכם ופשוט תחכה לשחקן המתאים שיכול לתת לה את זה. כי ברירת המחדש של וויצ'יץ', בנדר, יודע לתת בדיוק את זה.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
אם כל הכבוד לאפסייד של בולדווין ואכן הוא גדול מאוד הוא לא יכול לשחק לצד לורנזו בראון שניהם בלי קליעה טובה מחוץ לקשת ושאתה מוסיף להם את הולינס בקו האחורי זה לא עוזר. ורוב הסיכויים שאם בולדווין מגיע לפה מכבי תעיף אותו באמצע השנה בעקבות בעיית התנהגות כזאת או אחרת . לגבי האופי אני לא ארחיב יותר מצב שהרחבתי על בולדווין רק אגיד שלקינן יש אופי מדהים והוא בחיים לא רב עם שחקן בחדר הלבשה אז כן אני מעדיף אותו למרות האפסייד הכלכך גדול של בולדווין.
28 יוני 2022, 11:17
28 יוני 2022, 11:19
28 יוני 2022, 11:21
28 יוני 2022, 11:21
felix_r כתב:אני מעדיף שחקן ברמה גבוהה, שיש מצב שיהיו איתו בעיות התנהגות, מאשר שחקן בעל אופי נוח אבל ברמה של ליגת האלופות. כי עם שחקן ברמה גבוהה הכול כן יכול להסתדר, ואילו עם שחקן ברמה נמוכה הכול אבוד מראש.
רוצים דוגמא שלא חשבתם עליה? בזמנו המאמן פשיץ' חתך את שאראס הצעיר מברצלונה, בגלל שלא אהב את הגישה שלו ואת ההתנהגות שלו. מכבי אספה את שאראס, והשאר היסטוריה (למרות שהיו לא מעט בעיות בין שאראס לבין גרשון)
28 יוני 2022, 11:32
cannon כתב:אוונס מיותר לגמרי בסגל אם בולדווין חותם
28 יוני 2022, 11:34
ankram כתב:cannon כתב:אוונס מיותר לגמרי בסגל אם בולדווין חותם
ברור , אבל בכ"ז אני מעדיף את אוונס משני טעמים
1. עונת רוקי היורוליג שלו היתה טובה יחסית , השניה תהיה טובה יותר
2. בולדווין זה שחקן שמפרק קבוצות , שפת גוף שלילית , מכריח המון.
3. קצת המשכיות ראבאק
28 יוני 2022, 11:51
28 יוני 2022, 11:53
felix_r כתב:אני מעדיף שחקן ברמה גבוהה, שיש מצב שיהיו איתו בעיות התנהגות, מאשר שחקן בעל אופי נוח אבל ברמה של ליגת האלופות. כי עם שחקן ברמה גבוהה הכול כן יכול להסתדר, ואילו עם שחקן ברמה נמוכה הכול אבוד מראש.
רוצים דוגמא שלא חשבתם עליה? בזמנו המאמן פשיץ' חתך את שאראס הצעיר מברצלונה, בגלל שלא אהב את הגישה שלו ואת ההתנהגות שלו. מכבי אספה את שאראס, והשאר היסטוריה (למרות שהיו לא מעט בעיות בין שאראס לבין גרשון)
28 יוני 2022, 11:56
28 יוני 2022, 11:58
28 יוני 2022, 11:59
28 יוני 2022, 12:01
חסרי מוח. קטש מתגלה כנקניק לא קטן.cannon כתב:וולקאם טו מכבי וויד בולדווין, סגור.
28 יוני 2022, 12:01