המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ולכן אפשר להניח ש… אין כזה.yarin150 כתב:מאמין שיש סעיף בחוזה שמאפשר לחתוך אותו על בעיות התנהגות
ואם אין כזה , זאת בעיה.
Mmm כתב:אתם סתם קוטרים בינתיים מפתיעים לטובה...הכי חשוב כעת להתרכז בקלעי ב4
אתה אופטימי בלתי נלאה. כמעט בכל החתמה אתה מצליח לראות את הפוטנציאל החיובי… שאפו על זה. בדיוק סוג הלקוחות האהוב על הפדרמנים.Jack55 כתב:כמו שאמרתי, בולדווין סגור פה באופן סופי, בראון כבר חתם בתחילת שבוע והכרזה עליו תהייה בקרוב
מאוד אוהב את הקו האחורי הזה, אני פחות דואג על בעיות ההתנהגות שלו, מאמין שבלאט יודע מה הוא עושה כשהתעקש להחתים אותו
יש לנו קו אחורי פשוט מטורף עם כמות כישרון פסיכית, כולם אתלטיים, כולם בנויים טובים וכולם שומרים מצוין.
הקליעה אמנם לא הצד החזק אבל כולם יודעים לקלוע, אמנם לא ברמה של ווילבקין אבל אם קבוצה תחליף לצופף את הצבע ולהמר על השלשות, אז אלה שחקנים שידפקו את השלשות הפנויות האלה, אין פה איזה דיאנדרה קיין.
אם אני לא אהייה אופטימי אני פשוט לא אהנה מהעונה, מעבר לזה הקו האחורי הזה מדהים ואי אפשר שלא להיות מרוצה ממנו מבחינת חומר השחקניםTAYO כתב:אתה אופטימי בלתי נלאה. כמעט בכל החתמה אתה מצליח לראות את הפוטנציאל החיובי… שאפו על זה. בדיוק סוג הלקוחות האהוב על הפדרמנים.Jack55 כתב:כמו שאמרתי, בולדווין סגור פה באופן סופי, בראון כבר חתם בתחילת שבוע והכרזה עליו תהייה בקרוב
מאוד אוהב את הקו האחורי הזה, אני פחות דואג על בעיות ההתנהגות שלו, מאמין שבלאט יודע מה הוא עושה כשהתעקש להחתים אותו
יש לנו קו אחורי פשוט מטורף עם כמות כישרון פסיכית, כולם אתלטיים, כולם בנויים טובים וכולם שומרים מצוין.
הקליעה אמנם לא הצד החזק אבל כולם יודעים לקלוע, אמנם לא ברמה של ווילבקין אבל אם קבוצה תחליף לצופף את הצבע ולהמר על השלשות, אז אלה שחקנים שידפקו את השלשות הפנויות האלה, אין פה איזה דיאנדרה קיין.
Sent from my iPhone using Tapatalk
TAYO כתב:אתה אופטימי בלתי נלאה. כמעט בכל החתמה אתה מצליח לראות את הפוטנציאל החיובי… שאפו על זה. בדיוק סוג הלקוחות האהוב על הפדרמנים.Jack55 כתב:כמו שאמרתי, בולדווין סגור פה באופן סופי, בראון כבר חתם בתחילת שבוע והכרזה עליו תהייה בקרוב
cannon כתב:לגמרי סגל חלומי ביחס למה שיכולנו לקוות. יותר טוב מאשר היה להשאיר את ווילבקין חברים...
אחדשיודע כתב:TAYO כתב:אתה אופטימי בלתי נלאה. כמעט בכל החתמה אתה מצליח לראות את הפוטנציאל החיובי… שאפו על זה. בדיוק סוג הלקוחות האהוב על הפדרמנים.Jack55 כתב:כמו שאמרתי, בולדווין סגור פה באופן סופי, בראון כבר חתם בתחילת שבוע והכרזה עליו תהייה בקרוב
התמימות פה חוגגת על קיץ.
אנחנו אחרי 8 השנים הגרועות בתולדות. המועדון ועד שסומכים עדיין על הנפשות הפועלות, עוד לפני שראו משחק אחד של הקבוצה שנבנתה בשבוע וחצי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־19 אורחים