המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:זה יהיה מאוד מרגיז אם במידה ולאנג' יעזוב, מכבי תנסה לבחתים שחקן בסגנון שלו.
מכבי צריכה לראות מה יש לה כרגע בקו האחורי - שחקן אחד בלבד שהוא הימור ענק.
ולא רק זה שהוא הימור ענק, גם בהנחה שיהיה לנו מזל והפוטנציאל שלו יתממש, הפוטנציאל הזה הוא בעיקר אספקט הסקורריות והאתלטיות.
פוטנציאל בתחום ניהול המשחק וקבלת החלטות, כולם אומרים שאין לו יותר מידי.
אז מי בדיוק הם רוצים שינהל את המשחק??
למה לא להביא במידה שלאנג' עוזב שחקן שיוכל לעזור בתחום הזה ורצוי ברמה גבוהה??
אני אפילו אשמח אם זה יהיה איידסון.
אנטוניו כתב:er79 כתב:ג'אמון גורדון (ואני מדגיש-ג'אמון, לא ג'אמונט) בדרך לגאלאטסאריי.
ג'מון לוקאס גורדון כבר משחק בגאלאטסראיי ויש לו חוזה לעוד עונה.
סיכם בפילזן , שחקן טוב אנדררייטד יוסיף להם הרבה.
Holiday_Armadillo כתב:גם גרבאחוסה פרש..ניסה לקחת את אור הזרקורים מפארקר
yellowaura כתב:ראיתי בסל ניוז:
"הבנק השלישי בגודלו באיטליה ואחד הותיקים ביותר בעולם (1472) בדרך למטה. מונטפסקי בקשיים גדולים ומתכוון לבקש תמיכה ממשלתית.
לא יודע אם ואיך יהיו לזה השלכות על המונטפסקי החביבה שלנו, זה לא פורסם, אבל סביר שיצמצמו את התמיכה או ימחקו אותה לגמרי."
מבחינת כדורסל יתכן ועכשיו לא תהיה ברירה לסיינה אלא לשחרר את מקאלב ואנדרסן.
yzafrir כתב:yellowaura כתב:ראיתי בסל ניוז:
"הבנק השלישי בגודלו באיטליה ואחד הותיקים ביותר בעולם (1472) בדרך למטה. מונטפסקי בקשיים גדולים ומתכוון לבקש תמיכה ממשלתית.
לא יודע אם ואיך יהיו לזה השלכות על המונטפסקי החביבה שלנו, זה לא פורסם, אבל סביר שיצמצמו את התמיכה או ימחקו אותה לגמרי."
מבחינת כדורסל יתכן ועכשיו לא תהיה ברירה לסיינה אלא לשחרר את מקאלב ואנדרסן.
ישחררו , אבל תמורת בייאווט לא קטן....
rc4991 כתב:חדשות מצסק"א:ארצג חתם על חוזה לשנתיים פלוס אופציה,לברינוביץ' עוזב
LIAV10 כתב:rc4991 כתב:חדשות מצסק"א:ארצג חתם על חוזה לשנתיים פלוס אופציה,לברינוביץ' עוזב
אולי הוא אופצייה טובה לפאוור פורוורד, אני אף פעם אבל לא זוכר מי מהאחים פורוורד עם קליעה טובה מבחוץ, נראה לי זה הוא..
er79 כתב:קשישטוף הוא הקלעי. לא צריך לא אותו ולא אותו לדעתי. סאטו בדרך לעזוב את פאו ולחתום בפנר. נראה שפאו מתקתקים את כולם, אני עדיין חושב שדיא היחיד שחסין מהדחה
er79 כתב:לא ידעתי על הסיפור עם הבנק האיטלקי, אבל אולי זו הסיבה לחרושת השמועות באיטליה על יציאתם של מקאלב ואנדרסן מהקבוצה. על פי השמועות, פיאנג׳יאני יביא אחד מהם, אם לא את שניהם-אליו לפנר
חנו'ש כתב:er79 כתב:לא ידעתי על הסיפור עם הבנק האיטלקי, אבל אולי זו הסיבה לחרושת השמועות באיטליה על יציאתם של מקאלב ואנדרסן מהקבוצה. על פי השמועות, פיאנג׳יאני יביא אחד מהם, אם לא את שניהם-אליו לפנר
יש עוד שחקן באירופה שלא נמצא בדרך לפנר... או מלאגה... או קובאן....
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], yon1 ו־11 אורחים