פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ת׳רד המלפפונים 22/23 V4

04 יולי 2022, 11:17

TAYO כתב:
Jack55 כתב:
A.Parker כתב:כבר שנים שמבקרים כאן את "המתלוננים", אבל לקרוא לנו חזירים כפויים טובה זה כבר שיא חדש. מביך מאוד שיקומית הלמידה אצל חלק מהגולשים פה לא קיימת בכלל.
יאללה בוא נעשה עליהום על שינוי ניסוח של משהו שכתבתי.
תפסיקו להיות ליצנים.
אה מה היה לנו?
כפויי טובה, ליצנים, לא מקצועיים, מתנהגים בחזירות… יש לך עוד?

Sent from my iPhone using Tapatalk
יש עוד המון, נחסוך

04 יולי 2022, 11:27

יש לי ביקורת עצומה על ההנהלה ובכללי יש בעיות בקבוצה שנבנתה - אבל זה אפילו לא משהו שג'ק אמר שלא קיים - כל מה שהוא אומר שזה מגוחך לומר שהולינס וניבו לא שחקנים מוכחים ושיש פה הגזמה של אנשים שלא מגובה בעובדות.

אני גם חושב שההחתמה של שניהם לא מושלמת - אבל ניבו בין הריבאונדרים הטובים ביורוליג והולינס הוא כנראה זוסמן משופר - הם שחקני יורוליג לכל דבר ועניין.

04 יולי 2022, 11:34

אראל, אני חושב פשוט שזה עניין של היכרות מעייפת עם הרעש הקבוע שמכבי עושה בכל יולי (שהוא בעצם הודאה בכישלון של הרעש של יולי הקודם), והמהירות שבה סימני השאלה הופכים לסימני קריאה עגומים כבר באוקטובר. אז הגיוני שתהיה קצת סקפטיות..
התקציב של מכבי יציב ולא גבוה, התקציב של היריבות קופץ משנה לשנה. זה לא תירוץ לסטנדרט הבינוני - אלא אחת הבעיות המרכזיות.
אם תסתכל על תקציבי השחקנים אנחנו אמנם יציבים על מקום 9-10 (גם בלי הרוסיות!), אבל הפער מאלה שמעלינו גדל בכל עונה, והפער מאלו שמתחתינו כבר די זניח.
לכן, אני לא חושב שזה מדוייק לחשוב שזה שהגיעו "שחקני יורוליג" זה כזה שוס (ריינולדס, וויליאמס ונאנלי מוסרים ד"ש). צריך להבין למה הם פה (גיל, אופי, פציעות, יכולות מוגבלות), וצריך להבין איך החלקים מתחברים אחד עם השני. ומנסיון העבר, יותר מדי חורים וסימני שאלה זה פשוט לא עובד טוב.
וגם העונה, יש יותר מדי מאלה: קליעה מוגבלת, התאמה בין לורנזו לבולדווין, האופי של בולדווין, הפציעות של היליארד, עמדה 5 בעייתית ומוגבלת מאוד מאוד, שוב סגל ישראלי עלוב (כמה מהם בטופ 10 הישראלים? זה כשלון בפני עצמו).

עכשיו בוא נהיה אופטימיים, אולי משהו בכל זאת יקליק השנה :)

04 יולי 2022, 11:44

האם יש סיכוי לצאצא במקום כהן ?

04 יולי 2022, 11:48

לדעתי פשוט צריך להפסיק עם מילים רעות אחד על השני.לדאוג שהדיון יישאר ענייני זה פשוט מאסט. אחרת פשוט נהיה סבל לקרוא פה.

לדעתי זו אחת הסיבות המרכזיות לעזיבתם של חלק מהגולשים.

יש לך דעה על הסגל או הקבוצה תפדאל.
יש לך דעה על מי שכתב - לרוב עדיף שתשמור אותה לעצמך

04 יולי 2022, 11:48

where is the love? כתב:האם יש סיכוי לצאצא במקום כהן ?

אוי ואבוי לנו

04 יולי 2022, 11:50

גל גל כתב:טוב, עמדה 4 של מרטין כהן וסורקין זה פשוט נוראי

נראה לי שגם קולסון ישחק הרבה 4

04 יולי 2022, 11:55

my man כתב:לדעתי פשוט צריך להפסיק עם מילים רעות אחד על השני.לדאוג שהדיון יישאר ענייני זה פשוט מאסט. אחרת פשוט נהיה סבל לקרוא פה.

בדיוק.

Sent from my iPhone using Tapatalk

04 יולי 2022, 11:59

my man כתב:לדעתי פשוט צריך להפסיק עם מילים רעות אחד על השני.לדאוג שהדיון יישאר ענייני זה פשוט מאסט. אחרת פשוט נהיה סבל לקרוא פה.

זה בטוח. להגיב לגופו של עניין, לא לגופו של אדם. ולזכור שכולנו פה באותו הצד, גם אם יש חילוקי דעות.

04 יולי 2022, 12:04

אז מה נשאר? היידיגר או ג'ונדי?

04 יולי 2022, 12:05

ליף או כהן
היידיגר או ג'ונדי
אני בכלל הייתי הולך על היידיגר ודיבה במקום זיו

04 יולי 2022, 12:06

מילוס כתב:אראל, אני חושב פשוט שזה עניין של היכרות מעייפת עם הרעש הקבוע שמכבי עושה בכל יולי (שהוא בעצם הודאה בכישלון של הרעש של יולי הקודם), והמהירות שבה סימני השאלה הופכים לסימני קריאה עגומים כבר באוקטובר. אז הגיוני שתהיה קצת סקפטיות..
התקציב של מכבי יציב ולא גבוה, התקציב של היריבות קופץ משנה לשנה. זה לא תירוץ לסטנדרט הבינוני - אלא אחת הבעיות המרכזיות.
אם תסתכל על תקציבי השחקנים אנחנו אמנם יציבים על מקום 9-10 (גם בלי הרוסיות!), אבל הפער מאלה שמעלינו גדל בכל עונה, והפער מאלו שמתחתינו כבר די זניח.
לכן, אני לא חושב שזה מדוייק לחשוב שזה שהגיעו "שחקני יורוליג" זה כזה שוס (ריינולדס, וויליאמס ונאנלי מוסרים ד"ש). צריך להבין למה הם פה (גיל, אופי, פציעות, יכולות מוגבלות), וצריך להבין איך החלקים מתחברים אחד עם השני. ומנסיון העבר, יותר מדי חורים וסימני שאלה זה פשוט לא עובד טוב.
וגם העונה, יש יותר מדי מאלה: קליעה מוגבלת, התאמה בין לורנזו לבולדווין, האופי של בולדווין, הפציעות של היליארד, עמדה 5 בעייתית ומוגבלת מאוד מאוד, שוב סגל ישראלי עלוב (כמה מהם בטופ 10 הישראלים? זה כשלון בפני עצמו).

עכשיו בוא נהיה אופטימיים, אולי משהו בכל זאת יקליק השנה :)

מדויק

04 יולי 2022, 12:08

גל גל כתב:ליף או כהן
היידיגר או ג'ונדי
כרגע רוב הסיכויים שזה יהיה כהן ודיבה

04 יולי 2022, 12:11

היידיגר או ג'ונדי

היידיגר ודיבה ביחד זה לא אפשרי עם החוקים השנה של המתאזרחים, לא? אפשר רק אחד בסגל. לזיו יש חוזה אז אני מניח שהוא יישאר.

04 יולי 2022, 12:14

עידן כתב:
היידיגר או ג'ונדי

היידיגר ודיבה ביחד זה לא אפשרי עם החוקים השנה של המתאזרחים, לא? אפשר רק אחד בסגל. לזיו יש חוזה אז אני מניח שהוא יישאר.

דיבה עם מספיק הופעות בנבחרת, אז אין עם זה בעיה.

04 יולי 2022, 12:19

A.Parker כתב:
עידן כתב:
היידיגר או ג'ונדי

דיבה עם מספיק הופעות בנבחרת, אז אין עם זה בעיה.

אה, אוקיי. מודה שלא התעמקתי בחוקים ההזויים האלו. גם אני בעד היידיגר ודיבה אם כך, אבל לא רואה את זה קורה.

04 יולי 2022, 12:37

מסכים ניקח לתשומת לב

04 יולי 2022, 12:56

מאוד מקווה שאלה יהיו היידיגר וליף במקום דיבה וכהן. זה אפילו קריטי בעמדה 4.

04 יולי 2022, 13:16

מה נשאר בשביל לסיים עם בניית הסגל :

1. לחכות להחלטה של ליף, אם ידפוק ברז ישאירו את כהן וינסו גם להחתים את צאצא במהלך הקיץ

2. זיו ודיבה נשארים בוודאות, היידיגר לא יהיה חלק מהסגל

מעבר לזה הכל נעול, זאת אומרת שהבעיה האחרונה היא ליף

04 יולי 2022, 13:17

כשהאלטרנטיבה היא כהן ודיברתולומאו, כל בר דעת היה הולך על ליף והיידיגר.

הסגל הישראלי עלוב אחרי קיץ לא פחות מכושל בפן הזו (בהתחשב בזה שבלאט וקטש שמו את זה לעצמם כיעד. מה המהלך המרגש בדיוק? פניני בגיל 39?).
בהתחשב בזה שהסגל הזר סגור, כל האמצעים שנשארו אמורים להיות מופנים לוודא שליף והיידיגר יהיו פה. גם אם המשמעות היא לחכות קצת ולהוסיף עוד כסף.

Sent from my SM-S908E using Tapatalk
פרסם תגובה