כדורסל מאירופה והעולם 22/23

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל מאירופה והעולם 22/23

הודעהעל ידי TAYO » 13 יולי 2022, 15:24

מילוס כתב:אני לא מוריד ממה שעתמאן עושה באפס, אבל היתה לו לפניה קריירת יורוליג בינונית מאוד של קרוב ל-20 שנה. היה מאמן בינוני בקבוצות בינוניות מינוס. מהפרצופים שכולנו רגילים לראות יושבים מיואשים על הספסל אחרי עוד תבוסה. לא חושב שקדנציה אחת הופכת אותו לעילוי פתאום.

אני מבין את ההשוואה לפיני. בעיקר לכרס ולפה הגדול. כדורסל והישגים (פר תקופה) אין מה להשוות בכלל.
גרשון עשה ב-8-9 עונות יורוליג מה שעשו מעטים מהמאמנים בהיסטוריה של הכדורסל ביבשת המארחת שלנו. לא רק הישגית, גם הכדורסל עצמו וההשפעה עליו. שמיים וארץ בין שניהם.
עתמאן בלי מיצ׳יץ זה כמו גרשון בלי שאראס. שמחתי לעזור.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי JarJarBinx » 13 יולי 2022, 17:00

TAYO כתב:
מילוס כתב:אני לא מוריד ממה שעתמאן עושה באפס, אבל היתה לו לפניה קריירת יורוליג בינונית מאוד של קרוב ל-20 שנה. היה מאמן בינוני בקבוצות בינוניות מינוס. מהפרצופים שכולנו רגילים לראות יושבים מיואשים על הספסל אחרי עוד תבוסה. לא חושב שקדנציה אחת הופכת אותו לעילוי פתאום.

אני מבין את ההשוואה לפיני. בעיקר לכרס ולפה הגדול. כדורסל והישגים (פר תקופה) אין מה להשוות בכלל.
גרשון עשה ב-8-9 עונות יורוליג מה שעשו מעטים מהמאמנים בהיסטוריה של הכדורסל ביבשת המארחת שלנו. לא רק הישגית, גם הכדורסל עצמו וההשפעה עליו. שמיים וארץ בין שניהם.

גרשון בלי שאראס לקח סופרוליג פלוס גמר נוסף (קבוצת האפמן-מקדונלד), ועם סולומון במקום שאראס גם היה בגמר.
לא אומר את זה כזלזול בעתמאן, רק לא צריך דמגוגיה על גרשון.
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי omerk » 13 יולי 2022, 17:03

התנין 2 כתב:
מילוס כתב:לא הייתי עף על אנדולו. עדיין חושב שעתמאן הוא בלון, ושהיסטורית נדיר ש"קבוצות כוכבים" (גם בכדורגל) או קבוצות עם "עומק מוגזם" עמדו בציפיות.
ואם כבר קבוצות כוכבים, סוג התוספות שבארסה עשתה הקיץ הרבה יותר חכמות ומעניינות לדעתי.

עתמאן כנראה לא גדול כמו אובראדוביץ אבל ביחס לביצת המאמנים שיש באירופה, אני לא רואה אותו נופל מהרבה מאמנים אחרים. אפילו מסינה הגדול כבר עשור לא כזה גדול, ומילאנו תחתיו אמנם קבוצה טובה אבל מאוד אנדראצ'יברית. בסופו של דבר הוא לקח שתי אליפויות יורוליג עם סגל לא הכי גדול באירופה. אמנם מיצ'יץ' ולארקין הם כוכבי על, אבל פרט להם הקבוצה מורכבת משחקים טובים ללא ספק, אבל לא הכי טובים בעמדה שלהם ולדעתי גם לא בין 5 הטובים. סימון, סינגלטון, אנדרסון, בובאה ומורמן שחקנים טובים ללא ספק, אבל זקנים והרבה אחרי שיאם, וזה היה ניכר במרבית שנותיהם בקבוצה. טיבור פליס עד אפס נחשב לסוג של בדיחה.
לכן מגיע לעתמאן הרבה קרדיט על מה שבנה שם.

אפרופו מסינה, אני חייב להגיד שהוא אחד המאמנים הכי אוברייטד לטעמי בהיסטוריה של היורוליג.

כולם הופכים אותו לאיזו אגדה מהלכת וגאון כדורסל, אבל שנייה מפרקים את ההישגים שלו, אז מה הוא עשה שהיה כה מיוחד בעצם?

-בצסקא בקדנציה הראשונה היה עם התקציב הכי גדול באירופה במשך כמה שנים וכמעט תמיד פישל במאני טיים.
-בריאל קיבל תקציב עתק כדי לזכות ביורוליג ובסוף אפילו אליפות ספרד לא הצליח להביא.
-בקדנציה שנייה בצסקא לא זכה בכלום ושוב עם תקציב עצום וקבוצה מאד איכותית.
-במילאנו שוב קיבל צ'ק פתוח והביא שחקנים סופר איכותיים ומנוסים (כמו תמיד) ולא הצליח 3 שנים בכלל לדגדג את הגדולות, ואפילו אליפות בליגה האיטלקית החלשה זכה רק עכשיו פעם ראשונה

בכללי מ2008 הוא הגיע רק לקבוצות סופר עשירות, קיבל תמיד כל מה שרצה ולא היו לו כמעט מגבלות תקציב והביא אפס קבלות עם כדורסל די מגעיל ולא אטרקטיבי.

אם צריך להשוות אותו לכדורגל, אז הייתי אומר שהוא המורניו של הכדורסל, רק ההבדל שבאיזשהו שלב הקרדיט למורניו באירופה יחסית נגמר וקבוצות גדולות לא ממש נלחמות עליו, לעומת מסינה שנחשב רק שני לאוברדוביץ' מבחינת המוניטין.

לא טוען שהוא לא מוח כדורסל חריף, או לא מאמין מוצלח ושלא מגיע לו קרדיט על הרבה הישגים, אבל אני באמת לא מבין מה ההייפ המטורף. אני חושב שהרבה מאד מאמנים היו משיגים הרבה יותר עם הקבוצות שהיו למסינה מאז 2008 (אפילו יאניס).
omerk

הודעהעל ידי התנין 2 » 13 יולי 2022, 17:17

לא להגזים לכיוון השני.
הייתה לו קבוצה מפחידה עם קינדר בולוניה, קבוצה אדירה בבנטון טרוויזו ושושלת מדהימה עם צסק"א (שהיתה אנדרדוג מוחלט בגמר מול מכבי וניצחה במשחק אדיר שלה בהגנה).
התנין 2

הודעהעל ידי מילוס » 13 יולי 2022, 17:19

מסינה, כמו מוריניו, היו עילוי (טקטי בעיקר) במשך שנים. מוחות מבריקים בתחומם. אני חושב שהם קצת התקשו להתאים את עצמם לשינויים במשחק. ועדיין, הם טופ. בגלל זה קצת מוזרה לי חוסר ההצלחה של מסינה עם מילאנו עד עכשיו.
מילוס

הודעהעל ידי התנין 2 » 13 יולי 2022, 18:10

גורדן מיקי רשמית בוירטוס בולוניה.
התנין 2

הודעהעל ידי felix_r » 13 יולי 2022, 18:47

התנין 2 כתב:גורדן מיקי רשמית בוירטוס בולוניה.

ואפשר רק להצטער שלא הבאנו אותו ביחד עם פויטרס
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי A.Parker » 13 יולי 2022, 18:58

omerk כתב:
התנין 2 כתב:
מילוס כתב:לא הייתי עף על אנדולו. עדיין חושב שעתמאן הוא בלון, ושהיסטורית נדיר ש"קבוצות כוכבים" (גם בכדורגל) או קבוצות עם "עומק מוגזם" עמדו בציפיות.
ואם כבר קבוצות כוכבים, סוג התוספות שבארסה עשתה הקיץ הרבה יותר חכמות ומעניינות לדעתי.

עתמאן כנראה לא גדול כמו אובראדוביץ אבל ביחס לביצת המאמנים שיש באירופה, אני לא רואה אותו נופל מהרבה מאמנים אחרים. אפילו מסינה הגדול כבר עשור לא כזה גדול, ומילאנו תחתיו אמנם קבוצה טובה אבל מאוד אנדראצ'יברית. בסופו של דבר הוא לקח שתי אליפויות יורוליג עם סגל לא הכי גדול באירופה. אמנם מיצ'יץ' ולארקין הם כוכבי על, אבל פרט להם הקבוצה מורכבת משחקים טובים ללא ספק, אבל לא הכי טובים בעמדה שלהם ולדעתי גם לא בין 5 הטובים. סימון, סינגלטון, אנדרסון, בובאה ומורמן שחקנים טובים ללא ספק, אבל זקנים והרבה אחרי שיאם, וזה היה ניכר במרבית שנותיהם בקבוצה. טיבור פליס עד אפס נחשב לסוג של בדיחה.
לכן מגיע לעתמאן הרבה קרדיט על מה שבנה שם.

אפרופו מסינה, אני חייב להגיד שהוא אחד המאמנים הכי אוברייטד לטעמי בהיסטוריה של היורוליג.

כולם הופכים אותו לאיזו אגדה מהלכת וגאון כדורסל, אבל שנייה מפרקים את ההישגים שלו, אז מה הוא עשה שהיה כה מיוחד בעצם?

-בצסקא בקדנציה הראשונה היה עם התקציב הכי גדול באירופה במשך כמה שנים וכמעט תמיד פישל במאני טיים.
-בריאל קיבל תקציב עתק כדי לזכות ביורוליג ובסוף אפילו אליפות ספרד לא הצליח להביא.
-בקדנציה שנייה בצסקא לא זכה בכלום ושוב עם תקציב עצום וקבוצה מאד איכותית.
-במילאנו שוב קיבל צ'ק פתוח והביא שחקנים סופר איכותיים ומנוסים (כמו תמיד) ולא הצליח 3 שנים בכלל לדגדג את הגדולות, ואפילו אליפות בליגה האיטלקית החלשה זכה רק עכשיו פעם ראשונה

בכללי מ2008 הוא הגיע רק לקבוצות סופר עשירות, קיבל תמיד כל מה שרצה ולא היו לו כמעט מגבלות תקציב והביא אפס קבלות עם כדורסל די מגעיל ולא אטרקטיבי.

אם צריך להשוות אותו לכדורגל, אז הייתי אומר שהוא המורניו של הכדורסל, רק ההבדל שבאיזשהו שלב הקרדיט למורניו באירופה יחסית נגמר וקבוצות גדולות לא ממש נלחמות עליו, לעומת מסינה שנחשב רק שני לאוברדוביץ' מבחינת המוניטין.

לא טוען שהוא לא מוח כדורסל חריף, או לא מאמין מוצלח ושלא מגיע לו קרדיט על הרבה הישגים, אבל אני באמת לא מבין מה ההייפ המטורף. אני חושב שהרבה מאד מאמנים היו משיגים הרבה יותר עם הקבוצות שהיו למסינה מאז 2008 (אפילו יאניס).

מסכים.
מה שכן, כהערת אגב, נראה שהוא עבר שינוי ב-NBA כי במילאנו הוא שם דגש יותר התקפי.
A.Parker

הודעהעל ידי TAYO » 13 יולי 2022, 19:23

JarJarBinx כתב:
TAYO כתב:

גרשון בלי שאראס לקח סופרוליג פלוס גמר נוסף (קבוצת האפמן-מקדונלד), ועם סולומון במקום שאראס גם היה בגמר.
לא אומר את זה כזלזול בעתמאן, רק לא צריך דמגוגיה על גרשון.
איך זה סותר מה שכתבתי?

סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי itai7 » 14 יולי 2022, 16:16

itai7

הודעהעל ידי A.Parker » 14 יולי 2022, 17:02

שחקן שחקן. מכבי יכלה להחתים אותו בקיץ שעבר על חוזה נוח לכמה שנים (כמו שהצעתי בזמנו), אבל זה כבר אבוד.
A.Parker

הודעהעל ידי מרסר » 14 יולי 2022, 18:42

ג'יילן ריינולדס קרוב להצטרף לקאזאן

https://www.one.co.il/Article/21-22/2,6 ... tml?ref=hp
מרסר

הודעהעל ידי Adam » 14 יולי 2022, 21:59

מרסר כתב:ג'יילן ריינולדס קרוב להצטרף לקאזאן

https://www.one.co.il/Article/21-22/2,6 ... tml?ref=hp

הוא לא סגר בבולוניה?
רק שמישהו ייקח את החוזה שלו בבקשה.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי Jack55 » 14 יולי 2022, 22:01

מייק ג'יימס האריך את חוזהו באופן רשמי במונאקו
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי felix_r » 14 יולי 2022, 23:08

גריגוניס רשמית בפאו
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי גל גל » 15 יולי 2022, 10:04

גיימס לויד אוקובו
איזה קו אחורי
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי felix_r » 15 יולי 2022, 10:31

גל גל כתב:גיימס לויד אוקובו
איזה קו אחורי

במחזור השלישי בהיכל
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי התנין 2 » 15 יולי 2022, 12:08

גל גל כתב:גיימס לויד אוקובו
איזה קו אחורי

קודם כל זה עוד לא רשמי, אבל גם אם יקרה זה נשמע רעיון מזעזע, הם יצטרכו לשחק עם 3 כדורים. מתכון בטוח להתרסקות.
התנין 2

הודעהעל ידי התנין 2 » 15 יולי 2022, 12:12

מילאנו מאריכה את החוזה של הול בשנתיים. שחקן נחמד מאוד.
התנין 2

הודעהעל ידי גל גל » 15 יולי 2022, 12:37

התנין 2 כתב:מילאנו מאריכה את החוזה של הול בשנתיים. שחקן נחמד מאוד.

שחקן טוב, מהסוג שתופר לך שלשה כואבת בלב 2 דקות לסיום
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים