המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
פלייאוף זאת לא שאלה בכלל, השאלה אם זה יספיק להתחבר בשביל הדברים הגדולים באמתגל גל כתב:הוא לא צריך לעבוד ברמה מושלמת, מספיק ש 2 מהם יהיו טובים ואתה בפלייאוף
דרך אגב גבי צ'אצ'שווילי בדרך לבאמברג
Jack55 כתב:פלייאוף זאת לא שאלה בכלל, השאלה אם זה יספיק להתחבר בשביל הדברים הגדולים באמת
אני בטוח שאם היה לנו בסגל את ווילבקין בולדווין וגיימס, אנשים פה היו מוצאים עשרות טענות
Jack55 כתב:פלייאוף זאת לא שאלה בכלל, השאלה אם זה יספיק להתחבר בשביל הדברים הגדולים באמתגל גל כתב:הוא לא צריך לעבוד ברמה מושלמת, מספיק ש 2 מהם יהיו טובים ואתה בפלייאוף
דרך אגב גבי צ'אצ'שווילי בדרך לבאמברג
אני בטוח שאם היה לנו בסגל את ווילבקין בולדווין וגיימס, אנשים פה היו מוצאים עשרות טענות
Jack55 כתב:גודאיטיס יחתום או בפאו או בבאיירן מינכן
יחליט השבוע
מקאדו 3 כתב:Jack55 כתב:גודאיטיס יחתום או בפאו או בבאיירן מינכן
יחליט השבוע
לא יכל להתאים למכבי ליד פויטרס ? ממה שאני זוכר סנטר יותר קלאסי ולא סתם קפיץ כמו ניבו .
מקאדו 3 כתב:Jack55 כתב:גודאיטיס יחתום או בפאו או בבאיירן מינכן
יחליט השבוע
לא יכל להתאים למכבי ליד פויטרס ? ממה שאני זוכר סנטר יותר קלאסי ולא סתם קפיץ כמו ניבו .
Jack55 כתב:גם פיליפ פטרושב חתם שם רשמיתfelix_r כתב:שבאז נאפייר חתם בכוכב האדום
felix_r כתב:מקאדו 3 כתב:Jack55 כתב:גודאיטיס יחתום או בפאו או בבאיירן מינכן
יחליט השבוע
ממש לא.
מקאדו 3 כתב:felix_r כתב:מקאדו 3 כתב:Jack55 כתב:גודאיטיס יחתום או בפאו או בבאיירן מינכן
יחליט השבוע
ממש לא.
למה לא ? שואל ברצינות , אני זוכר אותו כשחקן טוב גבוה עם משחק פנים טוב וגם חוסם לא רע , זה לא הסגנון של קטש אבל יש לו תכונות שחסרות בקו הקדמי הזה לא , אין לי מושג איך הוא בהגנה ואיך היה בעונה האחרונה ...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים