המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אין לי בעיה עם מה שאתה חושב זאת אומרת זה לגיטימי ובסדר גמור, וגם אני בעד רמה גבוהה של כדורסל ביורוליג בשביל שגם נהנה יותר לראות את המשחקים, אבל מצד שני זה גם קצת מבאס בתור אוהד של מכבי שהתחרות שלנו תהייה עכשיו יותר קשהA.Parker כתב:Jack55 כתב:אז בעיניי זאת גישה של אוהד ואוהב כדורסל אירופאי, ולא אוהד מכבי תל אביב בכדורסלA.Parker כתב:התנין 2 כתב:האינטרס שלי בתור אוהד מכבי הוא שהקבוצה שלי תתחזק ותהיה טובה בזכות עצמה, ולא לסמוך על כך שה-NBA יעשה עבורי את העבודה ויחליש את היריבות, מה שגורם לכך שגם הליגה שאנחנו משתתפים בה פחות אטרקטיבית, וגם לא באמת מחזק אותנו, כי: (1) ברגע שקבוצות מאבדות שחקנים ל-NBA הן מחפשות מחליפים פוטנציאלים שיכלו להגיע גם אלינו ולקבוצות פחות עשירות (2) הבנייה של מכבי בשנים האחרונות כ"כ גרועה, כך שהצלחת הקבוצה לא הייתה תלויה בכך שקבוצות אחרות יאבדו כוכב כזה או אחר - כך או כך היינו גרועים.
בול.
אני רוצה לראות יורוליג כמה שיותר חזקה, לא ליגה שכל שחקן שטיפה מרשים בה נחטף מיד ל-NBA. אם מכבי לא עומדת בזה - שתתמודד.
אותי מעניין בראש ובראשונה ההצלחה של המועדון שלי, ורק אחריי זה השאר
אז בבקשה, אפשר להירשם לליגת האלופות ולקחת את הגביע כל שנתיים.
תשמע… איזה רמה תהייה השנהMitelka כתב:הזוניה בריאל מדריד רשמי.
בולוניה קבוצה מפחידה.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
Mitelka כתב:הזוניה בריאל מדריד רשמי.
בולוניה קבוצה מפחידה.
Jack55 כתב:תשמע… איזה רמה תהייה השנהMitelka כתב:הזוניה בריאל מדריד רשמי.
בולוניה קבוצה מפחידה.
בולוניה, ריאל, ברצלונה ואפס בנו מפלצות
גם מונאקו עם קבוצה מפחידה
מילאנו פנר ומכבי גם עם סגלים מרשימים על הנייר
יהיה אש
Jack55 כתב:אין לי בעיה עם מה שאתה חושב זאת אומרת זה לגיטימי ובסדר גמור, וגם אני בעד רמה גבוהה של כדורסל ביורוליג בשביל שגם נהנה יותר לראות את המשחקים, אבל מצד שני זה גם קצת מבאס בתור אוהד של מכבי שהתחרות שלנו תהייה עכשיו יותר קשהA.Parker כתב:Jack55 כתב:אז בעיניי זאת גישה של אוהד ואוהב כדורסל אירופאי, ולא אוהד מכבי תל אביב בכדורסלA.Parker כתב:התנין 2 כתב:האינטרס שלי בתור אוהד מכבי הוא שהקבוצה שלי תתחזק ותהיה טובה בזכות עצמה, ולא לסמוך על כך שה-NBA יעשה עבורי את העבודה ויחליש את היריבות, מה שגורם לכך שגם הליגה שאנחנו משתתפים בה פחות אטרקטיבית, וגם לא באמת מחזק אותנו, כי: (1) ברגע שקבוצות מאבדות שחקנים ל-NBA הן מחפשות מחליפים פוטנציאלים שיכלו להגיע גם אלינו ולקבוצות פחות עשירות (2) הבנייה של מכבי בשנים האחרונות כ"כ גרועה, כך שהצלחת הקבוצה לא הייתה תלויה בכך שקבוצות אחרות יאבדו כוכב כזה או אחר - כך או כך היינו גרועים.
בול.
אני רוצה לראות יורוליג כמה שיותר חזקה, לא ליגה שכל שחקן שטיפה מרשים בה נחטף מיד ל-NBA. אם מכבי לא עומדת בזה - שתתמודד.
אותי מעניין בראש ובראשונה ההצלחה של המועדון שלי, ורק אחריי זה השאר
אז בבקשה, אפשר להירשם לליגת האלופות ולקחת את הגביע כל שנתיים.
התנין 2 כתב:מצד אחד יש בזה משהו, מצד שני זה לא כיף לראות תחלופה גבוהה מדי של שחקנים. רוצים לראות המשכיות, פרצופים מוכרים, לייצר הזדהות וכו'. מה גם שבד"כ המחליפים שמגיעים במקומם פחות טובים.
מסכים, חשוב לציין שגם רודריגז חתם שם ולמרות הגיל הוא עדיין שחקן שחקןA.Parker כתב:ריאל התחזקה מאוד עם הזוניה ומוסא. היא, ברצלונה ואפס רמה אחת מעל השאר. בולוניה טובה, אבל לא מטורפת ודי זקנה.
Nemanja Bjelica is about to sign a contract with Anadolu Efes. Nemanja Bjelica is looking forward to playing Anadolu Efes
itai7 כתב:הולי שיט
Jack55 כתב:זה כבר לא יכול להיותNemanja Bjelica is about to sign a contract with Anadolu Efes. Nemanja Bjelica is looking forward to playing Anadolu Efes
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־21 אורחים