המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Euro_Basket כתב:זה לא שאין שחקנים. פשוט צריך למצוא אותם. כסף זה לא תחליף לסקאוטינג כי עובדה שמכבי בכל שנה מביאה שחקנים בזול ואחרי עונה הם מקבלים חוזי עתק.
felix_r כתב:מתAMסרת כתב:felix_r כתב:מתAMסרת כתב:felix_r כתב:זה יפה, שכולכם רוצים רכז ברמה. הבעיה שאין כזה בשוק. אז מספיק כבר לחזור על מאנטרה הזאת.
מכבי של פדרמן - קבוצת תת רמה
פליקס, אין דבר כזה שאין דבר כזה![]()
אנחנו מדברים פה על אותם שמות של גארדים מובילים באירופה שמרוויחים מליונים שוב ושוב.
חוץ מהם אין גארדים איכותיים בשוק האירופאי או האמריקאי ?
אני לא בקיאה בשוק, וחלק מהחברה כאן מפגינים הרבה ידע, אבל אני בטוחה שאנשי הסקאוט שלנו ובלאט מכירים ונחשפים להרבה יותר.
אני אסתפק בגארד איכותי שבלאט יזהה בו את הניצוץ, ויחשוב שהוא מתאים לחזון שהוא רואה ברוחו בקב' החדשה.
יקירתי, בניגוד עליך, אני כן מכיר את שוק השחקנים מצוין. אין שמות טובים ופנוים. פשוט אין. גם אם מכבי יכלה לשלם כפול מהיום.
תראי את צסקא. יש לה כסף בלי סוף, וגם היא מחתימה שחקנים מהדרג השני (ג'קסון) והשלישי (ארצג ומיצוב).
אז מה נשאר למכבי? אני אגיד לך - שחקנים ברמת קופליג.
מכבי יכולה לעשות רק את מה שהיא יכולה לעשות במסגרות ובאילוצים שלה.
צסקא זו דוגמה ? - הם השתוללו שם בלי הבחנה (כי הם יכולים), וראינו איך עם כל הכוכבים הגדולים הם הפסידו לקבוצת לוחמים די אנונימית (שאת חלקם חלקנו לא הכרנו).
עם מסינה, מן הסתם, זה יהיה שונה. אנחנו עוד לא יודעים מי כל העוזבים שם.. ואולי הוא בחר להחתים דווקא את השחקנים האלה כי הם מתאימים לו.
לא תמיד מי שהכי יקר או הכי טוב יכול להתאים לך...
לגבינו, נותר להביא הימורים כמה שיותר מושכלים, ולצוות עם שחקנים מוכחים ומנוסים דוג' הלפרין, סמית, אליהו, ואני מקווה שעוד כמה שיתווספו, ולקוות שהצוות המקצועי הנוכחי יוכל להוציא מהם את המקסימום ועוד קצת
את לא הבנת את הדוגמא של צסקא. הדוגמא של צסקא אומרת, שגם אם אין בעיות תקציב, עדיין אין בשוק שחקנים.
Euro_Basket כתב:זה לא שאין שחקנים. פשוט צריך למצוא אותם. כסף זה לא תחליף לסקאוטינג כי עובדה שמכבי בכל שנה מביאה שחקנים בזול ואחרי עונה הם מקבלים חוזי עתק.
קודי כתב:Dperk כתב:שמואל1 כתב:כך הודיעה הערב מכבי רשמית. מכה קשה מאוד למכבי. לדעתי הדבר הנכון יהיה לשחק עם היקמן בעמדה 2 במקומו ולהביא רכז בכיר ברמה גבוהה. רק כך מכבי תצליח להשתקם מהמכה הזאת.
לפחות התפנו עכשיו 1.1 מיליון דולר.
מה שבטוח הוא שסכום כזה לא מספיק לשחקן שקרוב אפילו לרמה של לנגפורד, שהולך להרוויח מעל 1.5 מיליון דולר במקום אחר. מדהים אותי שדני פדרמן חשב לתומו לקראת סוף העונה שהוא יצליח להשאיר אותו כאן ב- 800 אלף דולר... אם הוא היה יודע לקרוא את המפה (שלא מעט מכותבי הפורום כאן קראו) אולי הוא היה משאיר אותו אז תמורת אותם 1.1 מיליון דולר שהיום לא מספיקים. מקסימום יביאו איזה ג׳מונט גורדון שהוא שחקן הרבה (אבל הרבה) פחות טוב מלנגפורד.
חבל מאוד שעד שמכבי מצליחה כבר להביא שחקן ברמה הזאת היא לא משכילה להשאיר אותו.
Holiday_Armadillo כתב:זה שמנהל את האתר ''ספורטאנדו'' ציטט את לאנגפורד אומר ''אני יכול להגיד לך שאני בודאות לא הולך למילאנו''
האמת? הייתי מהמרת על מילאנו לפני צסק''א או ברצלונה אבל עכשיו כשמילאנו ככל הנראה ירדו מהפרק אני מהמרת על ברצלונה
felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:קודי כתב:felix_r כתב:זה יפה, שכולכם רוצים רכז ברמה. הבעיה שאין כזה בשוק. אז מספיק כבר לחזור על מאנטרה הזאת.
מכבי של פדרמן - קבוצת תת רמה
צודק. בשכר של עד מיליון דולר (שגם זה מוצע רק לעילויים) אי אפשר להביא יותר משחקני דרג שלישי באירופה.
זה לא רק התקציב. זה הכל. החל בחוזים אידיוטיים לגמרי, שלא נותנים למכבי לשמור על אף שחקן שהתקדם במועדון.
פליקס, זאת הפעם הראשונה שאני רואה כאן את העמדה הזאת שלך... הצטרפת לכוחות השחור של יובל
תשמע, אחשלי. אני הוצאתי את כל העצבים על פדרמן עוד באותו הקייץ שרענן כץ עזב. וזה היה קשה, כי היתי צריך להתווכח עם אנשים כמו אודי וגם עם ותיקים אחרים שפשוט נפלו קורבן ללשון החלקלקה של פדרמן.
מאז לא רציתי להרוס לעצמי את הבריאות בוויכוחים האינסופיים האלה בפורום, שלא תורמים לאף אחד. מה גם האנשים פה ראו לאט-לאט שצדקתי, ושפדרמן רק הורס.
אבל מה אני יכול לעשות, המהלכים האחרונים של מכבי: החתמת שרמאן על חוזה מטומטם של 1+1, פרשת אוחיון ועזיבת לאנגפורד, פשוט גמרו גם את יכולת שלי להבליג.
argof כתב:
אני כמובן לא מכיר את כל החוזים, אבל אני מניח שזה מושפע מכושר המיקוח של השחקן עפ"י ערכו טרם חתימת החוזה.
ובכלל, יש פה מעט מידי חוקיות, והרבה עניין של מזל: להלפרין לא היה סעיף יציאה, אבל כשהגיעה הצעה גדולה מאולימפיאקוס, הוא שוחרר תמורת פיצוי. למצ'באן, למיטב ידיעתי, אין סעיף יציאה, אבל מכבי לא מצליחה לקבל עליו פיצוי, למרות שהוא נחשב אחד הצעירים המבטיחים באירופה. היינו מרוצים מאוד אם ללאנגפורד ולהנדריקס היו חוזים ארוכי טווח, אבל צריך לזכור שלאנגפורד, בחודש וחצי הראשון שלו, נחשב פלופ, והנדריקס היה מועמד לעזיבה ע"ח מצ'באן. ניהול הסיכונים במערכת כזו הוא מורכב, ולעולם לא יכול לגרוף 100% הצלחה. גם לא 80%
Euro_Basket כתב:רשמית: מכבי יכולה להפסיק לחשוב על בנייה לטווח הארוך כי ממילא שחקנים שיתנו עונה טובה יעזבו בקיץ.
שמואל1 כתב:ג'מונט גורדון יהיה תחליף הולם לקית' לנגפורד. אומנם מדובר בשחקן פחות טוב, אבל הוא יחסית שוטינג גארד איכותי ברמות היורוליג.
אני בכל אופן, הייתי הולך על קונספט אחר. במקום לנגפורד הייתי מציב את היקמן כמספר 2 הפותח. זה אומנם הימור, אבל לדעתי להיקמן יש את היכולות הדרושות. הוא קלעי פנטסטי וזה מה שצריך בעמדה הזו.
בעמדה 1 הייתי מביא בכל הכוח רכז תותח. שמעתי שמכבי מנסה להביא את ג'ורדן פארמר. הסיכויים אומנם קלושים אבל לדעתי מכבי צריכה ללכת על זה חזק. ג'ורדן פארמר רכז אדיר, הוא היה פה חלק מהעונה ונהנה כאן. אולי כן יהיה אפשר לשכנע אותו ואני מאמין שגם מכבי תסכים לשלם עבורו סכומים גדולים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker ו־38 אורחים